mojamura -> RE: meja vaše intimnosti (10.8.2007 14:56:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: žirafica Kje je vaša meja intimnosti tudi pri človeku, ki se mu pustite najbolj blizu? zelo blizu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ali lahko res čisto vse delate v njegovi prisotnosti, pa vam je OK? aha...ni blema Npr. WC-velika potreba, jaz mam tako super duper prebavo, da to moram če hočem ali ničem nardit kjer koli-največkrat ko gremo v šoping grrr mala potreba, tu sploh ni debate "prdenje", včasih cela familija tekmuje-doma seveda, kateri spusti bolj nagravžnega vrtanje po nosu, tu nimam blemov, res pa je da si ne vrtam kaj dosti--to počnem ponavadi v avtu ko se peljem v službo praskanje po intimnih delih, ja, pismo, če srbi se pač počoham kakšne čudne navade, hm se ne spomnim niti ene freak navade samozadovoljevanje, včasih kot del predigre, drugače pa itaq mam njega izživljanje spolnih fantazij...to pa valda, s kom bom pol če ne z mojim in pred njim Mislim, da ima skoraj vsak kakšne takšne stvari, ki jih dela vedno, kadar ga nihče ne vidi in sliši. trenutno nimam nič takega Ker nam je nerodno, ker se nam zdijo kakšna dejanja grda ali gnusna (pa jih delamo raje na samem), ker naših dejanj ne odobrava naš partner. to pri meni/nama ne drži Kako je pri vas?
|
|
|
|