Tia27 -> RE: meja vaše intimnosti (24.8.2007 13:05:04)
|
Bom dala odgovor:men se ne zdi očarljivo in nič kaj privlačno,če on "serje" ko si jaz umivam zobe,al pa če za mizo "riga" ko vsi jemo, saj so zraven še otroci ki povzemajo navade od doma,enostavno povedano so tudi stvari ki jih pač ni glih za pokazat pred partnerjem,se mi zdi da tako ostanem le malo bolj privlačna,ker pač to oba dva en od drugega pričakujeva. Bolezen pa je druga stvar,ker delam v zdravstvu sem prepričana da bi za svojega moža naredila vse, takrat gledaš z drugačnimi očmi in drugače razmišljaš,imela sem že te izkušnje in sem mu pomagala.To pa nima nič opraviti z vsakdanjimi življenjskimi navadami. V službi sem imela večkrat debato z sodelavci,ki so vezani že dlje časa,poročeni in neporočeni ,in veliko teh mi je potarnalo kaj jih moti pri partnerkah npr. ko smo se spustili v debato,ne bi verjele, da npr. enega celo moti, če svojo vidi kako se brije, ampak ji pač tega ne pove,eden ne prenese da se zvečer ko gresta spat napravlja pred njemu,kao da hoče da pride že naštimana,v glavnem. Tud porod gledat marsikateremu ni seksi, moj je bil zraven, je bilo vse krasno in fajn,je pa priznal da je tista zadevca prav čudna ja ko rojevaš,pa so marsikateri tiho o tem. Nek čar poskušam pač ohranjat dokler se da, sem pač bolj fine sorte,moj mož tud in zato sva en za druzga,pa nisva en let skupaj.Nama je obema čist jasno kako se obnašava in kaj je enemu prav in kaj drugemu ne. Zaključek:ne maram prdečega,rigajočega,vampastega,umazaneg,smrdečega po piru moškega,kaj pa šele da bi pred mano opravljal veliko potrebo.Rada imam intelegentnega, kulturnega,urejenega,pobritega in dišečega moškega.On pa ima tudi rad urejeno,nekosmato,naličeno,dišečo žensko.Zdaj pa če je kteri prav ali ne mi dol visi,lp
|
|
|
|