|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
11.10.2007 9:47:37   
Petjana
mene pa zanima,če  pri tistih  ki imate zamašene noske user posted image  tudi  pokašljujejo. Naša skoz več. Sva danes  slabo spale.Pa še  ob enih  ponoči je začela  jokati kot pri krčih,jo dvignem gor  in  ona  začne bruhati.Potem  je bilo dobro. No  z njo,z mano pa  spet  adijo  pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.10.2007 9:52:08   
pajac
Poopsie, bo boljše... jaz se tolažim da je vsaki dan bolj blizu dnevu, ko krčev ne več na spregled.. Bodo pa zobki user posted image user posted image user posted image

No, da ne misliš Peter že od rojstva ne spi skoraj nič čez dan(no zakinka za kratek čas, kot ravno zdaj), stanovanje pa je..... hmmm.... precej drugačno kot par dni pred porodom.....user posted image user posted image user posted image user posted image Zato pa sem zdaj vajena tudi umivat zobe popoldan, o pričeski niti da ne govorim, za prigrizek se zmeniva le ob joku ali dokler spi. Moj pa je ponavadi v službi do 18-19 ure (danes mogoče pride prejuser posted image user posted image user posted image )

Sem pa ga pogruntala in ga v ležalniku nosim okoli... v kopalnici je prav priden. Pa fen ga fajn pomirja....

Še prehitro bo minilo to obdobje in ga bomo še kako pogrešali... A katera pogreša brcike???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.10.2007 9:56:10   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Glede zahteve naših user posted image  po nošenju/naročju. Vedno več si bodo želeli biti v naročju. In tako bo dokler se ne bodo začeli plaziti in hoditi. Tako, da ostaneta dve možnosti: ali sediš zraven in se z njim ukvarjaš, ali pa ga imaš v naročju in z njim delaš stavri, ki jih pač moraš. Saj se zamoti za minutko, dve, morda celo 10, a ker bo budnega obdobja iz meseca v mesec vedno več, je to zelo malo. Dojenčkova koncentracija je zelo majhna, zato želi, da se mu vseskozi nekaj dogaja. In sigurno se v materinem naročju (medtem, ko ona pospravlja posodo ali pripravlja kosilo) dogaja veliko.user posted image  Pa saj to traja le kako leto, potem, pa mama ni več center vesolja. user posted image

to se mi zdi bolj sprejemljivo, ker če odmislimo drugo ne samo da rastejo v dolžino, tudi teža raste in jaz priznam Petrovih 5 kil se pozna veeeelikooo bolj kor 3 ob prihodu domov.. Ko se pa navadi biti samo na rokah (pa ponavadi ni zadosti biti na rokah, ampak sprehod okoli za boljši razgled sodi v paket)in tehta 10 kg in več zna biti pa hudič .

user posted image  Sem tudi jaz tako razmišljala, priznam. Sedaj pa ne več. tudi, če ga ne bi želela nositi, imam veliko opravil, ki pač morajo biti narejena in mi je tako tudi lažje. Imam pa zato natrenirane mišice in hrbtenico iz jekla.user posted image user posted image user posted image  Je pa jasno, da se tudi naš piki velikokrat joka, ko kaj hoče, a mora pri vsej tej gužvi pač počakati.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.10.2007 9:59:36   
Jumpy
Paštetka, ful luškana pupika! Srečno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.10.2007 10:04:41   
Jumpy
Miha ima pa danes posvetovalnico. Bi morač biti tudi cepljen, pa upam, da ne bo, ke se mi zdi, da je spet nekaj nahoden.

Janana, naš je zadnjič fuuul kašljal ampak tko, kot da bi imel notri vse zatečeno. Ne tist kašelj, ki je zaradi smrkeljčka, ki teče v grlo. Je bila viroza, ki se k sreči ni razširila navzdol.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.10.2007 10:06:38   
Talika19
Mi imamo tudi hude krče user posted image user posted image . Najbolj pomaga, če ga imam v naročju in ga ful stisnem k sebi in ga držim za rokice in potem dostikrat sploh ne zajoka ko pride krč. Joka drugače samo takrat ko ga zagrabi krč. Tako tudi zaspi in sedaj ko ima te krče spi ful več kot je prej. Očitno ga ful zmatrajo, pa še v naročju se umiri in ga ne bolijo tako. Kot kaže ko zaspi ne čuti krčev, ker tudi ponoči ves čas spi. Se mi zdi bolje, da ga imam več v naročju, pa se on bolje počuti, jaz pa tudi, ko ni tistega hudega joka.

Drugače ga imam jaz (če ni krčev) največ na kavču, kjer se pogovarjam z njim. To mu je najbolj všeč. Če moram kaj nujno naredit, ali ko jem zajtrk ali kosilo, ga dam v ležalnik. Se še ne zna zelo zamotiti s tistimi igračkami, edino vibra mu je ful všeč.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.10.2007 10:15:27   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dobro jutro!!
Mi smo bili dones spet pridni za spanje. Je zaspal ob 20 in je spal do 5.30user posted image user posted image

Brez dojenja 9,5h? Vmes je mal popacal a? Je pa lepo ujel ritem. Naša pa od 11h do 4h v kosu nato dojenje na 3h.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.10.2007 10:15:52   
Anonimen

Poopsie, bo boljše... jaz se tolažim da je vsaki dan bolj blizu dnevu, ko krčev ne več na spregled.. Bodo pa zobki user posted image user posted image user posted image

No, da ne misliš Peter že od rojstva ne spi skoraj nič čez dan(no zakinka za kratek čas, kot ravno zdaj), stanovanje pa je..... hmmm.... precej drugačno kot par dni pred porodom.....user posted image user posted image user posted image user posted image Zato pa sem zdaj vajena tudi umivat zobe popoldan, o pričeski niti da ne govorim, za prigrizek se zmeniva le ob joku ali dokler spi.

user posted image user posted image user posted image pri nas je isto, do potankosti

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.10.2007 10:18:26   
*lenc@*

A katera pogreša brcike???

Jaz prav nič ko sem se skoz sekirala k jih nisem velik čutlauser posted image . Zdaj pa razgibava roke in noge na polno!

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.10.2007 10:22:03   
*lenc@*
Poopsie, mala manekenkica je vaša. Tok so lušni ti mali srčki. Pa moram rečt, da do zdaj mi niso glih potegnil tok majhni, k maš pa svojga pa sam take gledam...user posted image
Tavelki otročki so pa poglavje zase-že hude prjavljajo, nasmejiš se jim fulll...

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.10.2007 10:31:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Poopsie, mala manekenkica je vaša. Tok so lušni ti mali srčki. Pa moram rečt, da do zdaj mi niso glih potegnil tok majhni, k maš pa svojga pa sam take gledam...user posted image
Tavelki otročki so pa poglavje zase-že hude prjavljajo, nasmejiš se jim fulll...

lenča, hvalauser posted image !
ja meni so tud tolk luštkani dojenčki...samo gledam na okrog in se topimuser posted image user posted image ....

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.10.2007 10:45:56   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Dobro jutro!!
Mi smo bili dones spet pridni za spanje. Je zaspal ob 20 in je spal do 5.30user posted image user posted image

Brez dojenja 9,5h? Vmes je mal popacal a? Je pa lepo ujel ritem. Naša pa od 11h do 4h v kosu nato dojenje na 3h.

Abc100, to je res noro, koliko ti spi. A si vmes kaj izčrpaš mleko ali zdržiš toliko časa.
Pri nas je v boljših časih tako kot pri Lenči, največkrat pa jemo ob 3h ali celo že ob 2h in nato na 3h.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.10.2007 10:47:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

mene pa zanima,če  pri tistih  ki imate zamašene noske user posted image  tudi  pokašljujejo. Naša skoz več. Sva danes  slabo spale.Pa še  ob enih  ponoči je začela  jokati kot pri krčih,jo dvignem gor  in  ona  začne bruhati.Potem  je bilo dobro. No  z njo,z mano pa  spet  adijo  pamet.

Peter pri krčih velikokrat bruhne, ker se napenja zraven...ali pa če kupčka ne podre (kar ponoči ni redko, saj oba zaspiva pri dojenju)...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.10.2007 10:49:08   
birdy
Da še jaz nekaj napišem. Včeraj sem mela norišnico do devetih zvečer. Neli krivauser posted image  Je mela take hude krče da je blo kar hudo.
Jaz sem pa danes spet kakala. Že od ponedeljka nisem. Zdaj mam pa občutek kot da mi nekaj manjka. In mi, namreč kila drekauser posted image  Pa oprostite izrazu.
Drugače pa je pri nas isto kot pri Pajacu in Poopsi, s tem da danes še ponoči ni dobro spala. Je ob 4.45h ura zvonila, ki jo vedno slišim, danes pa je nisem. Sem bila očtno tako utrujena. In pol se zbudim in pogledam in mojega lubija ni bilo. Pogledam na uro je bila pet. Sem očitno prespala njegovo rihtanje. Kar je težko, ker je pri tem precej glasen in se vedno zbudim. Se zgodi.
Brcike- jaz jih tud tok pogrešam. pa včeraj sem se spomnila, kako je bilo ko sva se pokala v P. Sem se kar raznežilauser posted image
Ajde

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.10.2007 10:50:48   
Anonimen
joj, jst tudi pogrešam brcikeuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.10.2007 10:53:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

No, da ne misliš Peter že od rojstva ne spi skoraj nič čez dan(no zakinka za kratek čas, kot ravno zdaj), stanovanje pa je..... hmmm.... precej drugačno kot par dni pred porodom.....user posted image user posted image user posted image user posted image Zato pa sem zdaj vajena tudi umivat zobe popoldan, o pričeski niti da ne govorim, za prigrizek se zmeniva le ob joku ali dokler spi.

user posted image user posted image user posted image pri nas je isto, do potankosti

jst sam berem pa se smejim...to je tko kot da bi stanje pr nas doma opisovala user posted image  

pa sem mislila da se sam jst ne znam organizirat user posted image  pa je očitno vse to čist normalno user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.10.2007 10:53:55   
birdy
Pa še to sem pozabila napisat. Jaz zadnje čase vedno vem kdaj bo kakala. Kaka vedno med dojenjem in potem me pogleda z nekim takim hecnim nasmejanim obrazko, potem pa čez največ pol minute slišim samo še pljok. In jo je treba previt. Za vsako lulanje jo ne previjam sam če se pokaka pa jo vedno takoj, ker mamo trenutno poljske pamparske in bi če ne vse čez prišlo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.10.2007 10:58:37   
Sisy
kok sem vam fovš da vam dojenčki tok spijo...naša zaspi ob pol enajstih,dons sem imela prvo hranjenje že ob enih pa pol ob šestih,devetih...sem tok utrujena...pa pol od šesih naprej se je v snu skos napenjala in spuščala raznorazne glasove tko da  midva nisva nisva nč spala user posted image

tko da zgledam kt da bi me traktor povozu user posted image  zdele bi tut ne vem kok plačala za vsaj nekaj ur spanca v kosu user posted image

pa te krči...katastrofa,...sploh ne smem nč sladkega jest...včer sem se čiiiist mal pregrešila pa mamo že ceu dan zarad tega halo...

mene pa zanima-tiste ki vam otročki že kmal zanspijo...a greste ve tut potem tok zgodi spat? jst red enajsto ne mom zaspat tko da tut če bi šla naša že ob osmih spat bi se pa pol zbudila ob dvanajstih ko bi jst glih dobr zaspala user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.10.2007 11:00:01   
Sisy
Men se zdi pa da so si Sara,Lina pa Tjaška fuuul podobne...vsaj po slikcah sodeč user posted image  bi mogla še v živo videt user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.10.2007 11:01:34   
Sisy

Dobro jutro!!

ko tole preberem me neznanska fovšija zagrab user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.10.2007 11:02:32   
pajac
občano še jaz padem v posteljo ob 20. uri, pa to samo ko je prejšnja noč bila katastrofalna....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.10.2007 11:04:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Dobro jutro!!

ko tole preberem me neznanska fovšija zagrab user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.10.2007 11:05:45   
pajac
Pri nas je duda spet "in"...no vsaj špukne je ne takoj ven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.10.2007 11:07:19   
Sisy

Pri nas je duda spet "in"...no vsaj špukne je ne takoj ven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr tolaž seuser posted image ...pr nas je isto,kakšen da jo spet veselo cuzamo pol pa spet dooolg nič user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.10.2007 11:07:42   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

jst sam berem pa se smejim...to je tko kot da bi stanje pr nas doma opisovala user posted image  

pa sem mislila da se sam jst ne znam organizirat user posted image  pa je očitno vse to čist normalno user posted image

Jest se pa moram pohvalit, da mam vse spedenano, stanovanje pospravljeno, zjutraj se zrihtam (stuširam, zobe,..., se naličim), pa še mi časa ostane..........

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?