|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
10.10.2007 20:52:12   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

joj, kakšne čveke steuser posted image , sploh ne folgam brati, pridne steuser posted image user posted image .
men je intrenetna povezava crknila tko, da sem stradala internetauser posted image , itak pa nimam časa, ker me moje dete zdej tolk okupira,ker čez dan NIČ ne spi. Hvala bogu je ponoči ful pridna, že cel teden mi spi od 8 zvečer, se ob štirih zjutraj zbudi in papcamo potem pa spet spi do 8 zjtraj samo potem je pa žur, n oče in noče spat čez dan tko, da jo moram ves čas zabavatiuser posted image .

Imam pa vprašanje, a se vam tudi to dogaja, da je ful dobre volje otroček, pa se smeje in ful na veliko pogovarja potem pa v sekundi tolk začne jokati, prov vpiti in je ne pomirim cca. 10, pa lahko ne vem kaj delam, ampak jok je res grozen, cela rdeča rata in čisto brez glasuuser posted image user posted image user posted image ..me kar malo skrbi...

Upam, da bo zdej internet delal, da  ne bom spet toliko zamujalauser posted image .

pozdravček.

PO MOJE JO KRČI DAJEJO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.10.2007 21:01:33   
pajac
Poopsie jaz tudi mislim da bi lahko bili krči...

Lenča, Peter se mi smili, pa sama sebi tudi, ker ponavadi spi enkrat čez dan in če ga zbudim, kar bi ga sigurno, bi bil ves dan neznosen... Tako da ponavadi čakam da se zbudi, naje in potem greva naokoli...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.10.2007 21:03:29   
Anonimen
hm..jst sem tudi mislila, da so krči ampak se to dogaja največkrat zjutraj...
a niso krči ponavadi v popoldanskem in večernem času...sej ne vem no...

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.10.2007 21:04:22   
Sisy
O poopsie-kako maš lep avatar-Tjaška je tok luškana user posted image

No pr nas smo dal ravnokar večerno porcijo joka mimo...Pa ne zarad krčev...opažam da se po kopanju začne ful jokat ker hoče bit skos po rokah-najraj bi se skos nosila...pa sem jo dala v ležalnik,pa pustila da mal joka...pa je oči prišel,ji prigovarjal,jo božal pa je nehala jokcat in zaspančkala-brez nošenja...v glavnem smo že na dobri poti user posted image  

Jst upam da ni kej narobe če jo pustim mal jokat....Sej če bi bla lačna al pa pokakana je drgač, ampak ker vem da ji nič ne manjka jo morm mal pustit....

V petek dopoldne greva s Saro  v BTC-mal po nakupih ker so ji že vsi bodiji prekratki pa bova mal pošnofali če imajo kaj pametnega...tako da če bo katera kolovratila tam naokoli se lahko na kakšnem kofetku dobimo user posted image

Lenča-tut naša kr vpije ko jo slačim-še posebej če ji kaj čez glavo vlačim user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.10.2007 21:30:07   
Anonimen
 Mamice, samo na hitro, da vas pozdravim in pokažem mojo Mašiko

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.10.2007 21:44:56   
saskija
Jst upam da ni kej narobe če jo pustim mal jokat....Sej če bi bla lačna al pa pokakana je drgač, ampak ker vem da ji nič ne manjka jo morm mal pustit....
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Potrebe otroka niso samo fiziološke narave ampak tudi čustvene.Otrok si tako kot hrane želi bližine, topline, telesnega stika. več ljubezni daš otroku, več je bo lahko predal naprej, ker česar nisi dobil tudi ne moreš dat, kapaciteta za ljubezenski odnos se najbolj oblikuje v zgodnjem otroštvu vse od rojstva dalje.

Irena kako to da otroka nosiš v tem križnem položaju jaz ga imam zaenkrat v položaju zibke, tako mu najbolj paše, sploh nisem pomislila, da bi ga lahko zdaj že tako zavezala. Glde jakne- si dam jaz jakno preko, zebe pa me sploh ne ko me otrok odspredaj grejeuser posted image

< Sporočilo je popravil saskija -- 10.10.2007 21:52:37 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.10.2007 22:18:48   
Anonimen

O poopsie-kako maš lep avatar-Tjaška je tok luškana user posted image

No pr nas smo dal ravnokar večerno porcijo joka mimo...Pa ne zarad krčev...opažam da se po kopanju začne ful jokat ker hoče bit skos po rokah-najraj bi se skos nosila...pa sem jo dala v ležalnik,pa pustila da mal joka...pa je oči prišel,ji prigovarjal,jo božal pa je nehala jokcat in zaspančkala-brez nošenja...v glavnem smo že na dobri poti user posted image  

V petek dopoldne greva s Saro  v BTC-mal po nakupih ker so ji že vsi bodiji prekratki pa bova mal pošnofali če imajo kaj pametnega...tako da če bo katera kolovratila tam naokoli se lahko na kakšnem kofetku dobimo user posted image

Lenča-tut naša kr vpije ko jo slačim-še posebej če ji kaj čez glavo vlačim user posted image

sisy, hvalauser posted image !

ja,pri nas je tudi čisto isto, če ni na rokah kar joka in protestira takoj, ko jo pa primem se pa smeje, pa je vse ok., razen primera, ki sem ga prej opisala, ko jo težko pomirim.

Tjaška najbolj vpije,ko ji dajem kapico na glavouser posted image , prav tegobna rata user posted image

Uuu jst bi tud šla mal všoping samo me je kar stah, ker kadarkoli gremo kam je zmeraj tečka, danes smo šliv babycenter in v lekarno in itak standard je najbolj smekala ko smo bili v babycentruuser posted image user posted image .
Če mi bo zneslo in če bo Tjaška pri volji se javim, če me vzameš za družbouser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.10.2007 22:19:06   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Potrebe otroka niso samo fiziološke narave ampak tudi čustvene.Otrok si tako kot hrane želi bližine, topline, telesnega stika. več ljubezni daš otroku, več je bo lahko predal naprej, ker česar nisi dobil tudi ne moreš dat, kapaciteta za ljubezenski odnos se najbolj oblikuje v zgodnjem otroštvu vse od rojstva dalje.

Irena kako to da otroka nosiš v tem križnem položaju jaz ga imam zaenkrat v položaju zibke, tako mu najbolj paše, sploh nisem pomislila, da bi ga lahko zdaj že tako zavezala. Glde jakne- si dam jaz jakno preko, zebe pa me sploh ne ko me otrok odspredaj grejeuser posted image

Ja, ampak 24 ur na dan ga pa ne moreš met po rokah. Morš pa tud še kej druzga narest. Sisy, mislim da ni nič narobe, če jo pustiš mal pojokcat. Sej je ni treba v naročje vzet če joka, zraven nje se daj pa jo ogovarjej, tko kot jo je tvoj pa se bo pomirila.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.10.2007 22:20:36   
Anonimen
Paštetka drži se in čuvaj svojo pikicouser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.10.2007 22:22:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ja, ampak 24 ur na dan ga pa ne moreš met po rokah. Morš pa tud še kej druzga narest. Sisy, mislim da ni nič narobe, če jo pustiš mal pojokcat. Sej je ni treba v naročje vzet če joka, zraven nje se daj pa jo ogovarjej, tko kot jo je tvoj pa se bo pomirila.

se strinjam. jst sem jo po cele dneve nosila ampak sedaj se pa poskušam z njo pogovarjat in jo tko pomirit, medtem, ko je ona v posteljici ali v ležalniku.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.10.2007 22:38:48   
Sisy

se strinjam. jst sem jo po cele dneve nosila ampak sedaj se pa poskušam z njo pogovarjat in jo tko pomirit, medtem, ko je ona v posteljici ali v ležalniku.

no sej glih to sem hotla rečt...Naša Sara bi se kr naprej po rokah nosila...Saksija-pr nas smo še daleč od tega da bi otroka mel sam za hrant pa previjat,naša princesa naju je že fajn strenirala da ve da naju lahko okoli prsta ovija pa sem zato hotla sam mal "reda" uvest ker sva oba že zmatrana do konca zarad tega prenašanja gor pa dol user posted image  madona sej si jo sam podajamo iz rok v roke-midva pa babice in dedki user posted image  tko da se zavedam da otrok rabi bližino in ljubezen,verjemi Sari jo definitivno ne manjkauser posted image

p.s. kaj je dons s temi citati? men neki štekajo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.10.2007 22:45:18   
Sisy

Če mi bo zneslo in če bo Tjaška pri volji se javim, če me vzameš za družbouser posted image .

hej,vem kako je to če tamala uzuni protestira...mi je čist jasno-jst se morm prov psihičnio prpraut da greva kam user posted image  ampak kaj čem,ne morva bit skos doma pa če Črnuč sem sita ker kr naprej sam tlele okol kroge nabijam...user posted image

tko da če boš pri volji se z veseljem kej dobimo na kavi,mogoče bosta pa Tjaška in Sara kakšen duet udarle user posted image  pol bova šele švicale user posted image

šopingirale pa še nisva same,... sem si zadala cilj da jo v petek krstim in na mojo najljubšo razvado navadim user posted image  sej če pa nau šlo pa gasa domov user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.10.2007 7:25:33   
abc100
Dobro jutro!!
Mi smo bili dones spet pridni za spanje. Je zaspal ob 20 in je spal do 5.30user posted image user posted image , sem ga podojila, spucala nosek, previla, preoblekla, zdej pa naprej spi v dnevni.

A ma kera kakšen predlog, kaj skuhat za kosilo? Jest sem brez ideje.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.10.2007 7:54:33   
Anonimen

hej,vem kako je to če tamala uzuni protestira...mi je čist jasno-jst se morm prov psihičnio prpraut da greva kam user posted image  ampak kaj čem,ne morva bit skos doma pa če Črnuč sem sita ker kr naprej sam tlele okol kroge nabijam...user posted image

tko da če boš pri volji se z veseljem kej dobimo na kavi,mogoče bosta pa Tjaška in Sara kakšen duet udarle user posted image  pol bova šele švicale user posted image

šopingirale pa še nisva same,... sem si zadala cilj da jo v petek krstim in na mojo najljubšo razvado navadim user posted image  sej če pa nau šlo pa gasa domov user posted image  

joj jst sem tud tolk sita Polja, že med nosečnostjo sem sam po Polju kolovratla zdej pa tud...
ne žel si dueta, moja dosega neverjetno visoke in glasne toneuser posted image , švicam pa itak vsakič k gremo kam, če ne joka švicam, ker sem skoz v strahu, da bo začela, če pa joka pa itak iz mene tečeuser posted image . pa je drgač pridna, ko smo na sprehodu, ko pa pridemo med ljudi je pa štalauser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.10.2007 7:57:19   
Anonimen

Dobro jutro!!
Mi smo bili dones spet pridni za spanje. Je zaspal ob 20 in je spal do 5.30user posted image user posted image , sem ga podojila, spucala nosek, previla, preoblekla, zdej pa naprej spi v dnevni.

A ma kera kakšen predlog, kaj skuhat za kosilo? Jest sem brez ideje.user posted image

jutrouser posted image

madonca mi imam pa same pridne otrokeuser posted image user posted image user posted image , naša je tud spala od sedmih do polnoči, smo jedl in spali naprej do sedmih zjutrajuser posted image .

hm jst obožujem zrezke v gobovi omaki s širokimi rezanci, samo če dojiš verjetno to ni najbolj pametna idejauser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.10.2007 8:57:30   
abc100

Dobro jutro!!

jutrouser posted image

madonca mi imam pa same pridne otrokeuser posted image user posted image user posted image , naša je tud spala od sedmih do polnoči, smo jedl in spali naprej do sedmih zjutrajuser posted image .

hm jst obožujem zrezke v gobovi omaki s širokimi rezanci, samo če dojiš verjetno to ni najbolj pametna idejauser posted image

To sva jedla učeri!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.10.2007 9:05:58   
Anonimen

Dobro jutro!!

jutrouser posted image

To sva jedla učeri!user posted image

a res?user posted image ...kaj pa pečen krompirček pa solatka...njami njami, pa porova juhca zraven...joj morm it kr nekaj pojestuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.10.2007 9:24:02   
pajac
ojla!!!!

evo tudi naju!!!
Hja... pri nas se je 6. teden začel kot v knjgah...namreč Petra zvija kot še nikoli do zdaj...Sicer je včeraj zaspal sam v posteljici in vrtiljaku (no jaz sem bila zraven kot "duda mojster", če je padla ven... nato pa ob 4. uri napenjanje, prdenje, kakanje in jok.... Vsaj to je da so v intervalih, ki ne trajajo predolgo in se vmes malo odpočije in zaspi za kake pol urce... revček...so pa žal čez cel dan...pa še 1. kapljico AD3 je dobil včeraj prvič...

Sisy, če bo malo jokala po moje ne bonec sveta in ti ne boš nič slabša mama! Ravno včeraj sem gledala pri video smešnicah, ko so starši posneli otroka, starega cca 1 leto, toliko da je shodil. In ta lump se je vrgel na tla, zvijal in jokal, ko sta pa ta stara dva šla v drugi prostor se je vstal šel za njimi in ko ju je opazil čof na tla in jovo na novo...Pa to vsaj 5-6 krat. No pa naj nekdo pove da ne vedo s čem lahko izsiljujejo!!!

No ne mislim da zdaj pustiš otroka jokat, sam moraš pa postavit meje...Peter  se je v avtosedežu drl kot sraka...komaj je sapo lovil. Ko pa je ugotovil, da ga noben ne vzame ven je pa nehal. Zdaj pa gleda okoli in zajoka le če ga kaj matra ali vožnja traja predolgo. Pa to smo dosegli čez vikend...je pa res da so živci in srce trpeli... V vozičku se še vedno dere in verjamem, da zato ker ve da ga bom vzela ven...

se mi pa zdi, da postaja dobrovoljček....user posted image user posted image user posted image Od sobote se je začel prav smejat, pa ne samo tisti refleks... Sem opazla parkrat v spanju, da se je nasmejal prav naglas... Tega sem res vesela, ker do zdaj ni bilo drugega kot spanje, hranjenje jok in slaba volj... Se pa že nekaj časa podaljšujejo obdobja, ko je lahko v ležalniku ali na kavču in gleda okoli ali se igra s kakšno igračo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.10.2007 9:26:45   
pajac
poopsi sline mi delaš!!!

tako se mi lušta solata pa sadje..mislim da bom še ta teden počakala nato pa počasi začela tudi to jesti.... Zaenkrat vem, da so jabolka na negativni listi tudi v obliki kompota...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.10.2007 9:29:02   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Vesela sem bla, da sem vas in vaše malček spoznala  pr Orehku.
Upam, da se bomo še dobile?.user posted image

Ja, lahko bi se večkrat dobile, a ne?

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.10.2007 9:36:41   
Jumpy
Glede zahteve naših user posted image  po nošenju/naročju. Vedno več si bodo želeli biti v naročju. In tako bo dokler se ne bodo začeli plaziti in hoditi. Tako, da ostaneta dve možnosti: ali sediš zraven in se z njim ukvarjaš, ali pa ga imaš v naročju in z njim delaš stavri, ki jih pač moraš. Saj se zamoti za minutko, dve, morda celo 10, a ker bo budnega obdobja iz meseca v mesec vedno več, je to zelo malo. Dojenčkova koncentracija je zelo majhna, zato želi, da se mu vseskozi nekaj dogaja. In sigurno se v materinem naročju (medtem, ko ona pospravlja posodo ali pripravlja kosilo) dogaja veliko.user posted image  Pa saj to traja le kako leto, potem, pa mama ni več center vesolja. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.10.2007 9:41:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Glede zahteve naših user posted image  po nošenju/naročju. Vedno več si bodo želeli biti v naročju. In tako bo dokler se ne bodo začeli plaziti in hoditi. Tako, da ostaneta dve možnosti: ali sediš zraven in se z njim ukvarjaš, ali pa ga imaš v naročju in z njim delaš stavri, ki jih pač moraš. Saj se zamoti za minutko, dve, morda celo 10, a ker bo budnega obdobja iz meseca v mesec vedno več, je to zelo malo. Dojenčkova koncentracija je zelo majhna, zato želi, da se mu vseskozi nekaj dogaja. In sigurno se v materinem naročju (medtem, ko ona pospravlja posodo ali pripravlja kosilo) dogaja veliko.user posted image  Pa saj to traja le kako leto, potem, pa mama ni več center vesolja. user posted image

to se mi zdi bolj sprejemljivo, ker če odmislimo drugo ne samo da rastejo v dolžino, tudi teža raste in jaz priznam Petrovih 5 kil se pozna veeeelikooo bolj kor 3 ob prihodu domov.. Ko se pa navadi biti samo na rokah (pa ponavadi ni zadosti biti na rokah, ampak sprehod okoli za boljši razgled sodi v paket)in tehta 10 kg in več zna biti pa hudič .

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.10.2007 9:41:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ojla!!!!

evo tudi naju!!!
Hja... pri nas se je 6. teden začel kot v knjgah...namreč Petra zvija kot še nikoli do zdaj...Sicer je včeraj zaspal sam v posteljici in vrtiljaku (no jaz sem bila zraven kot "duda mojster", če je padla ven... nato pa ob 4. uri napenjanje, prdenje, kakanje in jok.... Vsaj to je da so v intervalih, ki ne trajajo predolgo in se vmes malo odpočije in zaspi za kake pol urce... revček...so pa žal čez cel dan...pa še 1. kapljico AD3 je dobil včeraj prvič...

joj pajac Tjaška ima tudi po moje SPET krče, ker nekaj časa je bil mir zdej pa spet tolk joka ampak največ dopoldne...bogi otročkiuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.10.2007 9:43:47   
Anonimen
kar se pa nošenja tiče, je vsakič bolj napornouser posted image ...kot sem že prej rekla Tjaša je cel dan budna in se morm z njo ful ukvarjat ko se pa za trenutek ne posvečam njej je pa takoj tak jok, da jo moram k sebi vzeti in potem bi se nosila ure in ureuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.10.2007 9:45:18   
pajac
Paštetka srečno pot v Ljubljano in držimo pesti za vaju!!!

Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!

Pa sporoči kako bo šlo ali naj tvoja sestra kaj napiše.. bomo že zasledile!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?