Anonimen
|
Pozdravček! Jst sem tolk polno zasedena z našo punco, da sploh nimam časa karkoli napisat, ve ste se pa tooolk razpisale, sem rabila celo večnost, da sem za nazaj prebrala . Vidim, da imamo vse podobne težave...zamašeni noski, uvajanje dude, široko povijanje and so on... Tjaška ima tudi vsakih par dni zamašen nosek in potem se matramo s fiziološko, da ji v nosek nacintriram, ker protestira kot nora in e je sploh ne da umirit, že zdej je taka trma kaj šele bo . Dude ne mara preveč ampak je pa zlata vredna, ker, ko se naveliča vsega ostalega in ko joka jo edino to poloaži, ampak kot sem rekla je ne mara preveč in jo ima le za kratek čas, ko pa ugotovi, da ne teče nič ven je pa spet jeza. Je pa Tjaša pravi lakotnik, čist skoz bi jedla...kr išče cucelj ..potem tako dolgo joka, pa se nosimo, pa crkljamo in nič... potem pa obupava in ji narediva flaško potem pa sploh ne je ampak samo sesa cucelj na flaški...kaj nama dela . Spanje...je pa tko, pride noč, ko ful dobro spimo tako kot danes, ko je spala od 21h pa do 4 zjutraj, potem sva jedli in je spet spala do 8 , včasih se pa tolk matramo, da sem čisto na koncu. Tudi midva sva čisto blažena, ker Tjaša zaznava svet okoli sebe, ko se pogovarjava se zmeraj obrača za nama, pa ko hodim mimo nje ful obrača glavico, pa ko se previjava vsake toliko časa spušča smešne glasove ...Počasi ji postatjo všeč tudi igračke tko, da se res veselim vsakega novega dne, tako kot si rekla Sisy, ni lepšega kot to. Oleovit sva tudi midva kupila v Škofji Loki in jih moram res pohvaliti Jutri gremo k babici v Celje in ker se je odpla C&A komaj čakam , da jo premečem iz vseh strani, po dolgem in počez , pa vam poročam, če je kaj luštnega, Če imajo vsaj malo podobno robo kot v Avstriji potem bom navdušena . Nič, zdej pa tudi jaz šibam, imejte s elepo in čuvajte svoje cukrčke . pa še to:KatyMM najlepše čestitke iz moje strani in nič sekirat zaradi izcedka, ker sem ga tudi jst imela in tudi precej časa pa imam sedaj mojo punčko ob sebi tko, da le pozitivno naprej in veliko sreče. Pa le oglasi se še .
|