PUJKEC
|
hej. se že kr neki časa nisem javila ampak sem pa vse pridno prebrala. mogoče bom napisala kaj takega kar je že zastarelo in mi oprostite . mi imamo že 5kg ali celo več , rastemo kot gobe po dežju in se dojimo. opažam tudi, da mali že malo izsiljuje in da je že dobro pogruntal kje je fajn ležat in kje ne. tudi dobro ve kadar pride dedi, začne jokat, da ga bo vzel v naročje in isto za babo. druga babica-moja mama, ga pa itak takoj vzame v roke . ve tudi da ga bo ati nosil in da mamica fantka ne nosi ampak se cartljava sede ali leže. kar pa mi je najbolj všeč je pa to, da zelooo dobro ve, da ko ga položim v kinderpet, da tam ostane celo noč in ne joka. tudi če se zbudi ponoči, se podojima in takoj nazaj v posteljico in tudi takoj zaspi ali pa gode sam sebi. glavica-moj fantek glavico drži pokonci že od kar sva prišla iz bolnice-tudi dlje časa, ne smo nekaj sekund- in tudi gleda okrog in jo obrača. ni pa še pogruntal, da ko leži na hrbtu, da bi začel leže obračat glavico. no, malo jo že sam zgleda da ni zanimivo, ker itak ne vidi nič okoli sebe, če pa je malo dvignjen, potem pa že obračo glavico. čišča-js sem nehala krvaveti ravno tisti dan, ko je bil Lui star en mesec, zdaj pa sem okej . me je pa ful bolel trebuh v bolnici, ko sem dojila. krčebje pa to. in ko sem doma kaj več počela ali dvigovala, se mi je tudi kr povečala krvavitev. sprehodi-no, mi grmo skoraj vsako jutro okoli 9 ali še prej v en center kjer ima moj pisarno in tudi moja mama dela v tem centru in tam imam še prijateljico in... skratka gremo ven tudi ko je zjutraj 6stopinj. malo bolj se zavijemo v deknico in je vse okej. potem pa gremo domov kuhat. popoldan pa gremo spet ven, ko je fajn toplo in malega včasih tudi nastavim sončku za par minutk-zato ker ne dajem AD3 in je sonček zelo dobrodošel . urnik-js še nisem uvedla nobenga urnika ampak kr pustim malemu da diktira tempo, sej ni prehud . je pa res da so pa vsakdanji rituali skoraj na enako uro, mogoče s kakšnim polurnim zamikom. ko bo malo starejši, 6mesecev, potem bom pa začela malo bolj red džrat -stroga mama. meni se zdi da se dojenček še sam malo lovi glede časa in hranjenja. telovadba-js opažam pri sebi, da če se kak dan bolj gibam, naslednji dan ni toliko mleka. mi pa že ful dol hodi ta telovadba. komaj čakam, še dva meseca pa bom zopet začela . čaj-moj še vedno noče ne čaja, ne flaše, ne dude... evo, pišek joka lepo se imejte
|