*lenc@*
|
Ja, dober več? Vidim, da mamo podobne "tegobe". Nobena še ni omenila tega , pa bom jaz. Naša k podira kupček na rami, ne nagne glavce dol al pa nazaj, jo kar drži. Pa med spanjem nagne glavo čist v obe smeri. Gre tole kar mal hitro, se mi zdi. Pajac, pravjo, da 30-40 ml na obrok. Mam prav? Aha punce, pa še ena stvar. Naša bi skoz vlekla in že 1. dan so ji v P dal dudo. Zdaj jaz to furam naprej k mi velik odnese. Je pa slaba stran ta, da k jo dam spat ne zaspi več brez nje in ko ji pade ven, se zbudi, jok in spet od začetka. To ni dobr. Kak je to zanimiv, vse vidiš šele iz prakse, ko je že Pre(pozno). Saj vem, da ni, sam težko je vzet dudo k je tak jok, če ignoriram, se pa sam stopnjuje. SEm probala tut tisto foro, da podsatviš nekaj,ampak premika glavo in se duda zmakne. Začaran krog... Naša zaspi pozn, ampak spi pa pol4-6h v kosu. Paštetka, se trudim, da jo mam pokonc, zdrži dobro urco s previjanjem in hranjenjem vred pol pa spet drnohanje. Če ne zanima sissy, se tud jaz zanimam za ceno črpalke. V BC je nekaj čez 8000 bivših sit. Razmišljam, da bi jo kupla, ker tamala dop ne bi jedla tok, zvečer bi rabla pa 3 joške in si včas mal načrpam, mam sposojeno. SIssy ma prednost . SAj bo sissy, tud naše bodo ritem ujele, nočni mislim. Ja, upat je treba ne. Tud jaz sumim, da mleko ne paše dobr moji, sem ga nehala zdaj pit in zaenkrat je bolš, 2. večer(UPam, noč je še dolga!!!!) brez joka. Bodite v cvetju!