Jumpy
|
Naš mladiček pa je bil včeraj star 2(!!!) meseca. In naj povem, da se krči umirjajo, pravzaprav se mi zdi, da jih v zadnjem tednu ni imel. To pa zato, ker sem ugotovila vir njegovega napenjanja. Jogurt in mleko. Sir je o.k., skuta pa v manjših količinah. Brez problema lahko jem vse sveže sadje in zelenjavo. Solatka - I'm back again! Je pa pogruntal novo zabavo. Ponoči se mu lušta gunđati in napenjati, pa buljiti v noč. Vendar jaz to gladko malo prespim, ker sem tako utrujena, ker ne hodim nič več spat opoldan ( sem kot en triletnik). Tako je prva runda nočnega spanja tam okoli 4 ure, potem pa kar na dve uri. Danes ima piki UZ kolkov, ta srednji pa je imel sistematskega. Je dobro opravil, samo zmeriti se ni pustil, ker: "Nocem bit velik!" No, pa bo ostal majhen, če tako želi. Pa na vprašanje kaj narediš. če je mraz je rekel: "Veter piha.", Na vprašanje: "Slon je velik, miška je pa kakšna?", je rekel "Rumena." Sem se kar nasmejala, saj drugače to dobro ve. Ampak stres dela svoje. Ima pa komaj 13,5 kil. Pajki mali, bogi. A, ja pa Mihec je ves čas pridno spal v svoji lupinici. In še vedno spi, pa bo že 4 ure. Pajac, jaz sem vedno gledala na navodila, ki so na adaptiranem mleku. Tam piše koliko mleka naredit glede na težo ali starost. In tako nekako naj bi pojedel, malo manj ali malo več. Samo pazi, da se Petrček ne zredi preveč, saj z dojenjem dobi tudi neke kalorije, pa potem še z adaptiranim,... Moja prvorojenka je bila zaradi tega pravi buhtelj, česar jaz kot mamica sploh nisem videla. Je bila kot ženski Buda. Paštetka, ti si se pa res dobro ujela s tvojo Mašiko. Je iz postov razbrati, da ti je vse mala malca. Saskija - Saj bo hitro minilo. Če ima človek že bolanega otroka doma, potem ga je še 100-krat bolj strah, da bo pri naslednjem enako. To je zaenkrat vse. Lep pozdrav.
|