Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 15:51:56
|
|
|
|
muki1
|
Solate na 1101 način . Bučke na žaru, melancane, tunina solata, kakšna pica sem in tja, hamburger.... juho lahko skuhaš in ješ dva dni....
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 15:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz recimo skuham joto in jo dam po lončkih v skrinjo... isto z kakšno drugo čorbo, golaž, filane paprike, juho, ... - makarončki s tuno in paradižnikom - prepražena bučka z rjavim rižem - rjavi riž + tuna + jajce - tortelini s smetanovo omako, sirno omako - fižolova juha + palačinke (jih spečeš več, da jih imaš še za kanelone ali za skutine palačinke) - zrezki + riž (naredi več zrezkov in jih daj v skrinjo za drugič) ... lahko pa imaš sadno dieto
|
|
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 15:58:16
|
|
|
|
soncece24
|
Ne vem kako je pri vas kaj z dostavo na dom... sicer pa jaz dostikrat kuham samo za sebe, ko mojega ni, jaz pa lačna in si naredim kar se mi pač zalušta in to ne glede na to, da se kao za enega ne splača kuhat - za mene se splača
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 16:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ni fora da se ne splača, lenoritis mam . saj na koncu si tudi sama kuham, kot bi za dva, sam bi vseeno nekaj idej, včasih kar pozabiš na določeno enostavno jed in tle se je že nekaj dobrih idej našlo , hvala
|
|
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 16:48:20
|
|
|
|
solatja
|
kake rižote, pašta z omako, piščanec z melono , pečene bučke s krompirjem, ... sicer pa rada naredim skutine cmoke: beljak iz 2 jajc 2 žlici masla zmešaš s rumenjakoma dodaš 3 žlice zdroba, 2 žlici drobtine in pol litra skute, fajn mešeš, na koncu dodaš še sneg in nekaj žlic moke (kake 4, 5) oblikuješ cmoke in jih 10 min kuhaš v slanem kropu. postrešež s prepraženimi drobtinami (s sladkorjem, rumovim sladkorjem, cimetom,... po želji) in kompot ali kako sveže sadje (lubenica in melona sta fajn, ker sta bolj vodeni). tele mase je za nekje 3 osebe, tako da si skuhaš enkratno porcijo, ostalo maso oblikuješ v cmoke, jih zamrzneš in ješ še naslednja 2 dni. sladko kosilo...
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 9.8.2007 17:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja kake rižote, pašta z omako, piščanec z melono , pečene bučke s krompirjem, ... sicer pa rada naredim skutine cmoke: beljak iz 2 jajc 2 žlici masla zmešaš s rumenjakoma dodaš 3 žlice zdroba, 2 žlici drobtine in pol litra skute, fajn mešeš, na koncu dodaš še sneg in nekaj žlic moke (kake 4, 5) oblikuješ cmoke in jih 10 min kuhaš v slanem kropu. postrešež s prepraženimi drobtinami (s sladkorjem, rumovim sladkorjem, cimetom,... po želji) in kompot ali kako sveže sadje (lubenica in melona sta fajn, ker sta bolj vodeni). tele mase je za nekje 3 osebe, tako da si skuhaš enkratno porcijo, ostalo maso oblikuješ v cmoke, jih zamrzneš in ješ še naslednja 2 dni. sladko kosilo... tak si se potrudila, jaz pa ne smem ne skute (pa niti je ni dobit tu), ne bele moke ne zdroba in ne drobtin . bom pa piščanca z melono sprobala
|
|
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 10.8.2007 12:45:13
|
|
|
|
solatja
|
sej vem, mišek, tako ti kar naprej delaš z mano potrebujem pomoč: me zabiješ. ti svetujem, me spet zabiješ... pa naj še kdo reče, da imam mehko kožo. odkar sem srečala mišek, nič več
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 10.8.2007 13:20:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
Juhice Solate Omlete (s sirom in sunko ali zelenjavo) Meso Rizote Testenine, tortelini, ravioli Razne jote, minestre in ostale corbe (skuhaj vec na zalogo, pa v skrinjo) Struklji, cmoki (zmrznjen program) Sladko zelje s krompirjem Sataras Krompirjeva solata Njoki
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 10.8.2007 21:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
pogrej in pojej burek iz špara, halo pica 10 paštetovih kruhov s papriko
|
|
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 11.8.2007 7:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh pogrej in pojej burek iz špara, halo pica 10 paštetovih kruhov s papriko
|
|
|
|
RE: nekaj idej za eno osebo 13.8.2007 9:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
js bi 2 tedna žvla od sladkarij :P
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?