Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 11:02:05
|
|
|
|
visnjaaa
|
Oba sva se zakreditirala do konca. Nekaj let je bilo kr zaj.....no ampak gre...zdej pa smo že gospodje.
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 11:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutra Meni že deluje tako.Ne ni mi vseeno,nočem da bi bil razočaran in trpel,ker je pošten ,deloven človek in nežna duša
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 11:08:26
|
|
|
|
Jutra
|
Saj ti pravim, ne boš mogla vplivat nanj. Če ga boš hotela odvrniti od nje, se lahko iz principa še bolj naveže nanjo. Zadržati pa ga tudi ne moreš samo zase, ker si sorodnica, pa ne moreš biti njegova življenska sopotnica.
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 11:31:26
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Pa je ON srečen? MOrda ona ne ustreza VAŠIM predstavam kaj bi bilo dobro zanj ali pa pač vam ni všeč, a tvoj brat?(sem prav razumela?) si je očitno izbral njo. Predstavljaj si, da bi imla TI partnerja, ki ga nihče od tvojih ne bi maral? Kaj bi pričakovala od svojih bližnjih? Da vama poskusijo na vse načine preprečiti vezo ali da pač spejmejo tvojega partnerja takšnega kot je in se ne vtikajo v vajin odnos? Takšno je življenje, vsi smo odgovorni za svojo srečo.
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 12:17:42
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Pa je ON srečen? MOrda ona ne ustreza VAŠIM predstavam kaj bi bilo dobro zanj ali pa pač vam ni všeč, a tvoj brat?(sem prav razumela?) si je očitno izbral njo. Predstavljaj si, da bi imla TI partnerja, ki ga nihče od tvojih ne bi maral? Kaj bi pričakovala od svojih bližnjih? Da vama poskusijo na vse načine preprečiti vezo ali da pač spejmejo tvojega partnerja takšnega kot je in se ne vtikajo v vajin odnos? Takšno je življenje, vsi smo odgovorni za svojo srečo. se strinjam, poznam en podoben primer, kjer sestri ni všeč bratova izbranka (mama jo pa tudi ne mara). Meni se zdi punca fajn, pa ne samo zato, ker je moja prijateljica. On je z njo srečen in jo ima zelo rad. On je kupil stanovanje in ga tudi odplačuje - zdaj pa njegova sestra trdi, da pa njegova punca samo zapravlja in ne zna nič varčevati. Smo pa bili zadnjič na obisku in prav vidi se, da se imata rada in sta srečna - kaj točno pa njegovo sestro muči pa nevem - mogoče ljubosumje, ker je ona še samska?
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 12:47:19
|
|
|
|
maruškaŠ
|
mogoče ljubosumje, ker je ona še samska? ne zaradi samskosti -ponavadi so sestre ljubosumne, ker so bile prej njihove varovanke, zdaj je pa prišla ena in to vzela. Pa verjetno mlajša sestra in starejši brat. Pove nam lahko pa samo anonimna.
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 12:53:24
|
|
|
|
sisi80
|
Midva imava približno enake dohodke. Vzela sva kredit na deset let na obe plači enak obrok. Zdaj imam jaz preko hrano, on pa položnice. S tem, da jaz ne privarčujem nič, moj pa včasih več, včasih manj. Zaenkrat do prepirov še ne prihaja, če bo kdaj karkoli rekel, lahko mirne vesti obrneva situacijo in bo videl, koliko gre za hrano in . Saj pravim, za enkrat ni težav.
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 13:44:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
Oba do vratu v kreditu. Poloznice, hrano in ostale stroske pa tudi porazdeliva... kakor je...
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 19:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Pri delitvi skupnega premoženja se šteje, da sta deleža zakoncev na skupnem premoženju enaka, zakonca pa lahko dokažeta, da sta prispevala k skupnemu premoženju v drugačnem razmerju. Ja, tole sem imela v mislih . Zato sem napisala, naj spravi vse papirje. Kolikor mi je poznano, tudi sodna praksa v zadnjem času sledi temu členu.
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 20:02:58
|
|
|
|
viv_
|
Ja, pač sta se tako zmenila in je to to. Mind your own buisiness! V tujini so tudi pogoste predporočne pogodbe, pa bi pri nas verjetno vsaka sunla deca u rit, če bi ji kaj takega omenil. Kar se pa tiče skupnih računov - jest sem proti temu. Mava vsak svojga in to je to. Itak da gre za večje stvari od obeh, pač kdor je v boljši situaciji, običajno to nisem jaz Ampak vseeno... Če grem pa zase kupovat kozmetiko, jo bom pa valjda iz svojega dnarja. Ali kako pač... Pa še bolj sva čudna - mava vsak svoj avto in vsak svojga servisira in tanka. In če se kdaj zgodi, da se mi ne da mojga vlečt iz garaže, vedno povem, da bom vzela njegov avto. Pa ko je mami delala prepis bajte, jo je tudi v celoti prepisala name in ne na oba... Tko da...
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 20:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tako bedasto vprašanje pa nimam odgovora.Mam ga ja ampak ne tako norega kot pitanje.Potem sem raje tiho.
|
|
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 21:54:27
|
|
|
|
karmy
|
Moja mama in moj oče sta se čisto zakreditirala do vratu in čez glavo - ampak to je bilo krepko pred 30 leti, vmes se je toliko stvari spremenilo, da raje o tem ne bi govorila... onadva sta imela skupne račune šele po ene 15 letih zakona, jaz pa pravim da nikoli ne bom imela skupnega računa ker je veliko boljše da imaš nekaj svojega, za vsak slučaj...
|
|
RE: tisti,ki ste skupaj 9.8.2007 21:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nama je malo obratno. On financira parcelo, jaz hišo, ker pač lahko. Je pa denar skupen oz. ne gledava na to, kdo kaj plača. Ampak se oba tudi za vse zelo trudiva, za družino, za hišo, drug za drugega, ni tega, da bi en živel na račun drugega, lenaril, itd. Meni je vseeno, tudi če dajem več v družinski proračun kot on - imam ga rada, on mene, prihranki so za oba, ne bom živela v izobilju sama ampak skupaj z njim. Torej moj poln bančni račun (samo za mene) nima nobenega smisla. Žal pa res marsikdo nasanka, ker je pač darežljiv in slep od ljubezni. Ali pa ne zna doma porihtat zadeve.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?