|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA 2008
1.4.2008 12:37:15   
leni5
Ciao pupe!

Vidim, da se pridno šetkate, ka je tudi prav. Rade volje bi se vam pridružila, pa me daje predporodna ali spomladanska utrujenost, mogoče pa obe hkratiuser posted image ...včeraj dopoldan sem z mamo letela okrog po trgovinah, pa me je zmanjkalo po dveh urah in sem šla kar k njej malček počivat. Tako da sem dopoldan bolj mirujoča, ker že itak popoldan skačem s Tajo okrog...ona pa ima itak duracel baterije...v nedeljo je najprej kolesarla, potem smo šli v Portorož na igrala, kjer je skakala po trampolinu in seveda tekla v obe smeri do avta, doma je še plesala cca pol ure, zvečer pa sem itak zaspala jaz pred njo...

Nič,zame je že ura za počitek!

Uživajte!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 601
1.4.2008 14:17:56   
aleži
No, pa sem že doma. Prav lepo je bilo danes na sončku in prav vroče je! Madonca, moja je bila mokra ko sva prišli gor k zdravnici. Zgleda, da jo bom mogla manj pokrit. user posted image

Naša pupika lepo napreduje. Ima 4,5 kg in 55 cm dolga. Sem kar vesela. Malo me je bilo strah, ker non stop bi cucala in duda noče, ker mleka razen sojinega user posted image   in riževega ne sme. Probala bom na vse načine, da bo dovolj mleka!! Saj ga je, ampak ....

Leni, ti se kar lepo spočij in naberi si moči za potem. Ko bo čas, se nam boš pridružila. Komaj čakam!

Pa se vidimo jutri ob isti uri!!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 602
1.4.2008 22:59:48   
amaya
Ja jaz in Etienne sva tudi ful uživala....zdaj pa leživa v postelji, čista, skopana, previta in obujava spomine user posted image
sem opazila, da na prenosnem računalniku lahko pošiljam komentarje, na mojem "hišnem" pa ne...?????na vem v čem je fora?

Danes sem bila na pregledu pri Đinotu in je rekel, da je vse super in da se lepo celi in da je prou lepo...no, sem mu pa odgovorila, da si šivov in razdejanja tam odspodaj nisem pogledala in si še kar nekaj cajta ne mislim. Potem pa sva se pogovarjala glede kontracepcije, pa sva se skupaj odločila, da pridem kar čez 2 leti na en bisuser posted image user posted image user posted image Ne vem koliko se bo moj dragi s tem strinjal user posted image

Lahko no, pa eno bolho za pomoč. Če pa te pič, kar mene pokličuser posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 603
1.4.2008 23:48:14   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

sirenetta -alora si v šanbaldu? user posted image user posted image user posted image  Poznam, poznam, sem dostikrat tam.
Moj Liam je 2krat na teden tam. Iz tistega konca je namreč moj dragi. Tako, se vsakem primeru lahko vidimo user posted image

Ja ja user posted image , šanbaldo user posted image . Ma ne morem verjet! Ponvadi ljudje ne vejo niti, kje so Bonini, ti pa meni kar ustreliš šanbaldo user posted image user posted image user posted image .

Sploh ne morem verjet, da imam eno skoraj sosedo - aleži, in drugo, ki prihaja na obiske sem. Ma vidi ti to.

Joj, mali mi pa zdej tako razgraja po trebuhu, ajoj ajoj. Boljše, da gremo pančkat.

Še eno drobtinico malo za smeh:
Sem brala revijo mama in moj je bil zraven in mu povem, da otroček v mojem trebuhu lula v plodovno tekočino in to precej krat na dan. In moj vajda ni verjel. In jaz: "Ja, ja, res, tle tako piše." In on: "Potem ti si vsa.... polulana!" user posted image user posted image user posted image

Sej mogoče vam ne bo smešno, ma meni je bilo full smešno, ko mi je rekel, da sem polulana, da me mali polula user posted image .

Pozdravček vsem in leni5 še posebej z zahvalo za voziček user posted image user posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.4.2008 10:54:05   
Azzurra
sirenetta, verjetno ste sosedje user posted image  
saj tam na tistem koncu ni prav dosti hiš, verjetno se vsaj na videz poznate vsi.
če bo danes popoldne lepo vreme, bova šle z Dašo tja, Liam pa je že tam. Sicer dvomim, da bo vreme, ampak če bi že prišli (danes, jutri, kak drugi dan...) si za en giretto?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.4.2008 13:57:00   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

sirenetta, verjetno ste sosedje user posted image  
saj tam na tistem koncu ni prav dosti hiš, verjetno se vsaj na videz poznate vsi.
če bo danes popoldne lepo vreme, bova šle z Dašo tja, Liam pa je že tam. Sicer dvomim, da bo vreme, ampak če bi že prišli (danes, jutri, kak drugi dan...) si za en giretto?

Ma seveda da ja! Ti bom poslala moj gsm na ZS. Danes mislim, da bom doma ves popoldan , čeprav zgleda, da vreme res neki nagaja user posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.4.2008 16:10:32   
leni5
Ojla!Tle pri nas se že neki kisa vreme. Za mano je že popoldanski počitek, sem prav kot vaši dojenčki...jem in spim. V soboto ima Taja pohod na Kokoško z vrtcem, pa ne vem, če bi šla. Moja svakinja je šla v devetem mesecu tudi na Kokoško in naslednji dan je rodila (17 dni pre rokom), pa ne vem, če se ne bo zgodovina ponovilauser posted image . Malo bi rada še počakala, ker sva s sirenetto zmenjeni, da počakava do 21. aprila, ne sirenetta?
Aleži, pa kaj Sara je alergična na adaptirano mleko? kako pa kaj cuker? Ste se rešle z azzurro ?

Neposredna povezava do sporočila: 607
2.4.2008 21:17:19   
aleži
Joj, končno po celem dnevu malo mira, otroci že spijo in tudi  user posted image  bova kaj kmalu šla za njima.
Azzurra, veš da smo se danes vseeno znašle v Kopru!!Jaz sem šla na tržnico po kao zelenjavo, ampak nimajo nič razen cikorje, koromača in blitve,...-nisem vzela nič, ker imam že čez glavo, sem pa si vzela špinačo.
Bilo je kar prijetno mraz, včeraj pa sonček.

Leni, jojme, ne da ti nebi odgovarjalo it na Kokoško, ampak preveč napora in utrujenost ti bo pa škodla. Jaz bi bila zmantrana!!!!
Ne, Sara ni alergična na adaptirano mleko, ampak sem jaz alergik in asmatik, zato, jo morem dojit polnih 6m (saj upam) in ne jesti mlečnih izdelkov in jajc. Težko je tako, ker ne morem jesti ne jogurtov, skut,... kar iama rada. Enkrat toliko pa si privoščim tudi user posted image  z mlekom.!! Se ne bom 100% držala! Ena user posted image  ne bo škodla, a!
Preostane mi samo sojino in riževo mleko, tofu,... user posted image . Dieta, ki mi bo koristla s kg!!user posted image user posted image

Jaz imam pregled v diabetičnem dispanzerju 28.4. bomo videli kako bo s cukrom! Azzurra ima pa prej, saj mi bo itak poročala, kako bo!!

user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.4.2008 23:07:40   
amaya
aleži:sem se držala tvojega predloga glede kopanja in mi je že všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo lepo, se vidimo jutri...midve z Martino greva verjetno v Izolo...

Lahko noč

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.4.2008 10:00:22   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

aleži:sem se držala tvojega predloga glede kopanja in mi je že všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da ti je uspelo. Zdaj boš imela malo več časa zase za se spočit. Drži tale urnik še naprej. user posted image user posted image

Jaz tudi zdaj čakam, da pride babica jo skopat. Potem pa upam, da bo zaspala, da bom jaz kaj naredila: pospravila, kosilo,... joj, koliko dela imam.

Sem pa fuuuulllll user posted image , ker je danes sonček, midve pa doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.4.2008 15:38:52   
leni5
Ma boga ti aleži, iz ene diete na drugo!? Verjamem, da si naveličana že vedno enih in istih jedi...in po mojem, če bi Sari škodlo, da spiješ kavo z mlekom, bi že dobila kakšne izpuščajčke, tako da si vsaj belo user posted image privošči! Vam je uspelo končno se skopat?
Jaz ta vikend ne grem še rodit, ker imam dva rojstna dneva, pol pa mogočeuser posted image . Vsi se čudijo mojemu velikemu trebuhu, pa je prav lep...kot da imam košarkaško žogo pod majico.

Uživajte s sončki na sončku!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.4.2008 22:23:23   
amaya
Aleži: kako je bilo kopanje?

Azzurra: ja kje si pa ti?

Leni5: manjka še dosti? kdaj imaš PDP?

Jaz sem pa danes po Izoli šetala in je bilo prav fajn. sem naredila cel giret do DM in nazaj v Mandrač, tako da sem bila na koncu kr zdelana...altroche telovadba...samo gurat v tisti klanec gor od San Simona proti Jagodju ti zbija dol kile in tono celulitisauser posted image ...Jutri pa KP, ker imam ob 13 masažo z Etiennom pri Maji...no:tečaj masaže...ga masiram jazuser posted image ...nazadnje je to izgledalo tako: smo pršli, se je zbudil, sem ga nahranila, previla in je že vse končalo user posted image evo in masirala se nisva prav nič!!!

Lahko noč, pa eno bolho za pomoč. Če te zopet pič, me tokrat ne poklič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.4.2008 23:31:35   
sirenetta
Najprej Leni, da ne boš ti prišla domov slučajno z ovenčkom pa še Korošcem, medve pa sva imele v planu bikca z našega primorskega hriba user posted image . No, malo se hecam, ampak se strinjam z aleži glede takega podviga, ne vem če se splača. Če te res full mika in si srčno želiš it, potem ok, poslušaj srček kaj ti govori, če ti paše bolj ostat doma pa mislim, da bo še priložnosti za kake izletke brez košarkaške žoge pod majico user posted image .

Prej popoldne sem bila na "pregledu" pri Vitezici in me je kar malo potrlo, čeprav sem vedela, da nimam kaj dosti za pričakovat. Mi je prav hudo, ko berem pri aprilčicah poročila s pregledov, ko kar prekipevajo z informacijami o tem, kje je otrok (mislim, kako nizko v porodnem kanalu), koliko so ali niso odprte, koliko so težki in dolgi njihovi user posted image in kako so poslušale srček in vse ostalo.

Mene je spet danes odpravil v petih minutah, vmes je imel odprt internet in kar medtem ko sem  bila tam je imel debato po telefonu (o nekih zadevah v zvezi s Popovičem in nekih naložbah in kaj vem kaj, jaz pa tam zraven sedim in čakam).
Vse, kar se je zgodilo, je bilo, da mi je dal (končno!) napotnico za porodnišnico (pazi 3 tedne pred rokom) in napotnico za laboratorij (en ubogi listek, samo kri, brez glukoze, brez toxoplazmoze). Ko sem mu rekla za toxoplazmozo (imamo dve mačke doma, ki so glavne prenašalke), ni hotel čut, čeprav vem, da se jo kontrolira na koncu v zadnjem tromesečju še enkrat. Je postal kar malo nesramen, ko sem ga prosila, da bi rada tudi to. In valjda ni bilo govora.
Trebuh mi je pa pogledal v eni minuti, niti se nisem še dobro ulegla tam na tisto njegovo mizo, je že bilo konec. Povedal mi je to, kar že vem, kje ima nogice in kje ritko (hvala lepa, kot da ne vem, kje me brca) in srce je poslušal dve sekunde (ne pretiravam) in je že bilo konec vsega.

Res sem prišla prav slabe volje domov, še zdaj ko to pišem, me drži. In mi je žal, da vas tu obremenjujem s tem, ampak res me je razjezilo.

Srečke ve, ki vaši ginekologi tako lepo skrbijo za vas, jaz samo lahko upam, da je vse v redu z mano in da bo tudi do konca tako (trkam, trkam, trkam). Ker un se očitno že požvižga za vse razen za politiko.

In bi res prosila marty če lahko napiše postopek, kako je zamenjala ginekologa, ker ne vem, kje se lotit zadeve, ali se najprej v Izoli najavit (naročit) pri dr. Smajili ali se najprej "odjavit" tu pri Vitezici. Nekaj sem sicer brala o zamenjavi zdravnika na spletni strani ZZZS o nekem 15 dnevnem roku, v katerem ti odobrijo ampak mi ni bilo jasno, kaj konkretno moram naredit.

No, ali pa katero drugo, če je katera menjala zdravnika ali ginekologa, prosim, če lahko napiše, kakšen je postopek.

Ne mi zamerit za vse moje lamentele, ampak me res razjezijo take stvari!

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 3.4.2008 23:32:04 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.4.2008 9:01:39   
Azzurra
Amaya, evo mene! Včeraj sem bila v KP in je bilo prav prijetno, čeprav ob morju je bilo kar hladno.

Danes se dobimo v KP?!

Evo še slikco od Liama

user posted image

in slikco od Daše  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
5.4.2008 9:24:13   
amaya
Ma glej jih kokice...po mamici, ni kaj user posted image

ful sem bila vesela, da sem vas spoznala prav vse...edino škoda, ker nisem prej vedela, da se dobite, ker sem bila zmenjena...drugič. Punce, javte mi, ko se tako dobite...sej pa sem itak vsak dan v Kopru...Aleži: drugič mi pošlji SMS, da pridem. Danes, pa definitivno zletim en giret v LJ...temu mojemu škratku je že skoraj vse premajhno in sem in vena di šoping user posted image user posted image user posted image (kot vedno). Pa tudi mami nima kaj oblečt (kot vedno in kot vse ženske). Polna omara, in vedno bulim notri in jočem, da nimam kaj oblečt. Moram praznit. Kaj pozna katera od vas koga, ki bi obleke vzel z veseljem? so večinoma trenirke, pa majice (zimske stvari). Z mojo mamo sva zbirale za krizni center žensk, pa ne rabijo več...zdaj pa ostaja v omari...

Danes oz. včeraj smo provali nočni Novalak.user posted image user posted image user posted image tistemu, ki se ga je spomnil. spal je celo noč...in sicer od 22.30 do 5.30 zjutraj. Samo jaz sem se zbujala in gledala na uro celo noč.user posted image namesto, da bi to izkoristila in spaaaaaaaaaaaaala.

Lep dan in se beremo še kaj (danes seveda).

Kaj so ti grdi oblaki zunaj?
Kje je Leni5? Ni še šla ne?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.4.2008 9:54:41   
leni5
Ne, ne sem še tle...ma se nisem oglasla, ker hodim skozi po feštah, včeraj je moja mama imela r.d., danes ima sestra in nona...Mojuser posted image pa še vedno uživa na toplem in mi je včeraj rekla gin. da glede na to, da sem šla v prvo čez rok, naj ne upam, da bo v drugo kaj prej...pa baje tudi nič še ne kaže na to, da bi se kaj pripravljalo na EXIT!
Pa na pohod na Kokoško (ne Koroško sirenetta, to je en hrib pri Kozini) tudi nisem šla, ker sem preveč zmatrana od včerajšnje pojedine...in danes me čaka še enauser posted image . Bom počla preden rodim!

Sirenetta, jaz ti predlagam, da greš kar samoplačniško prvič na pregled v Izolo, sploh če bi rada kaj več zvedela o tvoji situaciji pred porodom. Mislim, da splačaš cca. 20 EUR...pa vsaj lahko gi. kaj več vprašaš...pa reši se čim prej tega tipsona!

Lep vikend pupe!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.4.2008 10:53:49   
marty5
Jutro user posted image

Čakam, da možek posesa in izkoristim za RR. Smo v fazi, ko si malo delimo opravila - sesanje in brisanje po tleh pripada njemu, ker jaz s tem trebuhom....user posted image . Mislim, da prihaja moja user posted image  v fazo, ko sem sita sama sebe in trebuha - vse me boli, non stop piham, otekam...ipd ipd....No, dovolj jamranja.

Vreme je čudovito - Jernej uživa pri noni v izoli, midva pa zdaj pospravljava, pol pa bova dala kak opravek, trgovino, pa kosilo skozi. Hvalabogu za nonote user posted image . Res ne vem, kaj bi brez njih.

Sirenetta: jaz sem G menjala zelo enostavno. Tisti dan, ko mi je počil film pri Miloševiču, sem se pozanimala kako in kaj. če imaš podpisano izjavo pri G več kot 1 leto (npr. ti pri Vitezici), ga lahko menjaš kadarkoli brez razlag zakaj. če bi ga imela pa manj kot 1 leto, moraš podat neko izjavo oz. utemeljitev, zakaj želiš menjat. No, pri meni tega problema ni bilo, ker sem bila pri Miloševiču nekaj let. Potem pa kliči v bolnico na ginekološko in se naroči - kar vem, sprejema nove samo še dr. Smajila. No, na tem koraku, sem si jaz pomagala malo po vezah, ker moj mož dela v bolnici in se je direkt z njo zmenil, da me vzame, ker sem bila sredi user posted image , če ne je določena čakalna doba za naročanje. Potem pa samo kličeš še v ZD Koper v ordinacijo od Vitezice in jim rečeš, da naj ti pošljejo karton v bolnici k novemu G. Tu sem se malo ujezila, ker mi niso hoteli dati kartona v roke, da ga sama odnesem, ampak ga lahko kao samo pošljejo - da ne smejo zgubiti sledljivost zdravstvene dokumentacije....Ok, sicer mi ni jasno, saj so to v končni fazi moji podatki in bi po vsej logiki lahko delala z njimi kar bi hotela....pa magari kres naredila z njimi, ne? No, skratka, pol so ga poslali. In to je to. Nasvet od Leni5 pa je tudi pameten - najprej greš na samoplačniški pregled, kjer te sprejmejo takoj in pol se z G na 4 oči zmeniš, da se redno prepišeš k njej ali njemu, če pa imaš kako vezico v bolnici tudi gre hitreje......ni prav, ampak kaj čmo, tako je....Srečno!

Novalac - tudi mi smo ga uporabljali, ker mi je tudi P zagotovila da je  najboljše adaptirano mleko, najbolj podobno maminemu. Smo namreč dodajali oz. kot jaz rečem - je bilo dojenje na žalost dodatek do 3. meseca, no, pa smo vseeno zrasli. Me že zdaj skrbi, kako bo v drugo....to dojenje je bilo nočna mora zame user posted image . Še zdaj mi gredo lasje pokonci, ko se samo spomnem na glas, ki ga spušča tista puser posted image  aventova črpalka za mleko.......Ah, boljše, da se ne spomnem.

Nič punce, uživajte prelep dan na sončku in se še kaj beremo user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 5.4.2008 11:01:08 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.4.2008 13:24:52   
Azzurra
amaya - najboljše bi bilo, da si čimprej izmenjamo telefonske številke, da se tako zmenimo za sprehode, ker na RR se hitro spregleda taka pomembna sporočila. Za obleke - jaz sem na istem, polne omare, polne škatle, a nimam kaj oblečt. No, ipak sem bla v 2 letih 2krat noseča in razpon kilaže ima kaj opravit s tem! user posted image
Kaj pa če bi vprašala na CSD? Jaz sem nazadnje dala za materinski dom. Sicer res oblekce in pripomočke za otroka, ampak jaz mislim, da se bi v mat. domu našla tudi kakšna mamica, ki bi bila vesela oblek. Najboljše, da pokličeš kar tam, kjer smo reševali porodniško. Nazadnje mi je tista gospa rekla naj kar njo kontaktiram in da so veseli vsakega prispevka.
Drugače pa - že zadnjič je bila debata o tem - v Udinah, v centru Citta' Fiera se tudi da dobit en kup trgovin z otroškimi oblekami, predvsem H&M ima kar ponudbo. Pa še bližje je kot Ljubljana, pa avtocesta je cenejša.

Novalac - Daša ga sicer včeraj ni pila, pa je tudi ona spala od 22.30 do 5.00 in še jo imam na sumu, da se sploh ni zbudila za jest. Je samo neki jamrala in jaz sem takoj skočla gor, malo zato, da nebi začela jokat in posledično budit Liama (čeprav spi v svoji sobi), malo zato, ker mi je puščalo mleko in me je že kar malo bolelo. Na koncu pa sem jo podojila, dodatka sploh ni hotela, se je pa med jamranjem fino olajšala - je imela "vetrovno " zbujanje user posted image  Potem pa je spet zaspala in spala kot top do 9.00. In potem je spet spala, jaz pa likala. Potem je spet spala in mi smo jedli kosilo. In še zdaj spi.  Še ko se zbudi, gleda samo na eno uko user posted image  user posted image

sirenetta, marty in leni - še nosečke - ste za kavo naslednji teden? mamice vs. nosečke? user posted image  

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.4.2008 15:02:37   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

...Aleži: drugič mi pošlji SMS, da pridem.

sem te "povabila", pa si rekla, da imaš masažo.  user posted image user posted image user posted image   Saj nismo niti vedle, da se bomo kar vse dobile 100%.
No ja, se bomo pa drugi teden dobile, če bo seveda vreme. Kot je napovedano, slabo kaže.

Tale vikend smo okupirani z obiski!! Bo kar naporno!!

Azzurra in Pina-1: kaj ve boste otroke ceple za rotavirus??? Jaz premišljujem in brskam še kakšne dodatne informacije za cepit jo. Po eni strani bi jo cepla, da nebi imela kakšne hude posledice z drisko, vročino, bruhanjem,... po drugi pa ne vem če bi jo. Kakšno je vaše mnenje?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.4.2008 21:26:37   
sirenetta
Leni, sem narobe prebrala user posted image . Ti imaš pa veselo s temi feštami!
Ja, mislim da se bom res naročila samoplačniško, kaj predlagate, najbrž UZ? ali kaj drugega? Se mi verjetno splača kar pri dr.Smajili pa se potem kar poskusim zmenit za redno?

Azzurra z veseljem sprejemam tvoj predlog za kavo naslednji teden!
Upam, da se pojavita tudi Marty in Leni, da ne bom edina brez vozička user posted image .

Marty, kdaj pa imaš PDP?
Hvala ti za izčrpen opis kako se lotit zadeve z zamenjavo user posted image . Z odjavljanjem pri Vitezici ne bi smela imet problemov, ker sem že več (=preveč) časa pri njemu, upam da se mi uspe uštulit k dr. Smajili! Vez žal nimam nobenih, upam, da se me vseeno usmili in me sprejme med redne. Ne vem niti, kako jo vprašat, kako naj ji povem, kaj se dogaja pri Vitezici, mi je kar malo nerodno. Sploh ne vem, kaj rečt zakaj bi rada prišla k njej user posted image .

Punce, lep preostanek vikenda user posted image .

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 620
5.4.2008 21:56:21   
amaya
totalno šokirana in razočarana. sem bila v Lj. v tanovi SUPERNOVI. katastrofa...ma se zavedate, da nimajo ene previjalnice? Moj je iskal kot nor in ko je končno našel WC je ugotovil, da nalepka za previjalnico je na obeh WC, tako ženskem kot moškem, a o previjalnici ne duha ne sluha. Na koncu sem ga previla v avtu, na zadnjih sedežih. to je bil podvig, ja...sem se kuhala v vročini, Etienne, pa je užival: ma samo da je v avtu...Kar se pa tiče oblek: nad H&M sem malo razočarana. Ful imajo za punčke, za fantke je pa izbira bolj klavrna. Zdi se mi, da je v Celju bilo več izbire...ne vem no...Je pa še vedno definitivno bolj poceni, kot tu na obali v vseh trgovincah. Vsega skupaj sem porabila 80evrov in prinesla domov fulllll...sem pa kupla samo za sineka, ker sta oba moja možakarja norela...pa prav po tatiju se je moral dati. Oba sta tečnarla že na vhodu, na izhodu, pa nasmešek do uh...user posted image
Potem smo šli papcat v Kitajsko v KP in sva z mojim ugotovila, da rabiva tisti CD, ki ga vrtijo, ker je spal še med hranjenjem user posted image user posted image user posted image user posted image in vsi smo pojedli v miru...user posted image user posted image user posted image Pa še Čang je tata postal (to je ta ki vodi restavreacijo)user posted image

Lp, in lahko noč vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 621
5.4.2008 21:59:14   
amaya
Aleži: ne sekiraj se...res je, da sem imela masažo, ki se je tudi tokrat začela in končala s futranjem user posted image , tako da smo se zmenile, da se vrnemo junija...ker bi bilo res brez smisla, da še hodimo in plačamo futranje in previjanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale:definitivno se moramo dobiti

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.4.2008 9:25:03   
Lara Croft

Azzurra z veseljem sprejemam tvoj predlog za kavo naslednji teden!
Upam, da se pojavita tudi Marty in Leni, da ne bom edina brez vozička user posted image .

Jst tudi, jst tudi.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
6.4.2008 10:04:28   
leni5
O, ja ja vedno za kavo in če mi boste dovolile, da malo popestvam vaše mikene! Edino v petek ne morem, ker imam spet servis v bolnici in nevem kdaj končam... Sej verjetno se dobite dopoldan, ne?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.4.2008 12:38:43   
Azzurra
Lara Croft - absolutno moraš pridet. Pa Kitty pripelji s sabo!

vse - ke lepo, sem glih mojemu rekla, da imam srečo tudi s tokratno porodniško - dobra družba!!!!

Menda bo jutri dopoldne grdo vreme, že danes bo začel pihat jugo (moj dragi je v nizkem štartu in ga že srbijo roke za naložit deske in jadra - ma naj kar gre malo srfat, danes smo si privoščli - jaz zjutraj friziranje, on pa popoldne srfanje, če bo jugo dovolj zgodaj začel pihat). Tako mislim, da bomo morali preložit kavo na torek...

Nekje vmes v teh mesecih smo po poti "izgubili" še eno nosečnico, gregico74, mojo prijateljico še iz vrtca, ki pa je zdaj že v bolnici in čakamo, da se bo danes jutri odpravila v zgornji štuk, tako da bomo kmalu imeli še eno vozičarico več.
Se bojim, da je Popovič naredil preozek pločnik tam na promenadi user posted image

Uživajte nedeljo!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.