marty5
|
Jutro Ja, končno je pomlad tu . Že včeraj je bil krasen dan, na žalost smo popoldne morali biti doma, ker so se nam napovedali obiski.....No, bomo pa danes izkoristili še za včeraj - se namreč počasi odpravljamo pohajat in na kosilce v Poreč . Najbrž zadnji tak izlet do jeseni . Kot je že eviii povedala, smo bili včeraj v vrtcu. Mi je bilo kr smešno, ker so tam še vedno iste vzgojiteljice, ki so še mene imele . Zdaj pa ne vem - sem jaz tako mlada, ali one tako stare? Vem, da sem smešna, ampak mene kr stiska, ko pomislim, da bom morala Jerneja počasi dat še komu drugemu v oskrbo (izven družine) . Je prav res, da je težje za mamice kot otroke. G v Kopru in CTG - ja, mene to z Vitezico nič ne preseneča. V prvi tudi mene živi bog ni dal na CTG, dokler nisem slab teden pred rokom (ostale tu po RR so imele redne CTGje že kak teden prej) dobesedno izsilila, da so mi ga naredili....Miloševič je čuden in šlampast, ampak Vitezica - se mi itak zdi, da mu hodi samo politika po glavi, odkar je izolski svetnik in lepe denarce vleče...Moja bivša sodelavka je bila ravno v času občinskih volitev in je rekla, da je na vsakem pregledu imel odprto obalo.net - in med pregledom večkrat prečekiral kaj je novega . Totalno neprofesionalen odnos. Glede določanja spola pa - mislim, da je prvak, vsaj na Obali, glede napačnih napovedi . Ena kolegica mi je celo rekla, da ga ena ženska toži zaradi tega..... Jaz sem se od Miloševiča prepisala iz več razlogov. Pika na i pa je bilo na pregledu, ko me je že sestra opozorila na izredno slab urin in naj mu obvezno omenim, ker bo treba najbrž antibiotik. In kaj mi on reče? Ah, itak bomo kontrolirali še enkrat ČEZ 4 TEDNE!!!!! Ma halo? Sem kr obnemela in se odločila še isti trenutek, da se ne srečava več....Tako da Sirenetta - pod pod noge in hitro stran od tam . Nič, uživajte v lepem dnevu