Azzurra -> RE: Obala 2008 (12.3.2008 13:50:26)
|
ojla, sem uredila skoraj vse, razen v vrtec nisem nesla vloge, ma to bom nardila magari v petek. je blo res preveč. kot prvo sem šla pozno od doma. sem ravno nahranla Dašo, pa potem je nastala ena gužva - tašča ki se je lotla rezat neke rože in jim menjavat vodo, moj ki se je glih vrnil domov in ni našel nekih papirjev za CSD, pol je tašča hotele ne te, pač pa une druge škorenjčke, pa gor pa dol...in sem šla v Kp šele ob 10. uri, pa ni šans najt parking, pol sem šla v službo za zavarovanje - in tam je treba seveda se ustavit več kot samo za minuto, tako da je blo eno dirkanje. še na MOK mi je nesla prijateljca papirje, ki sem jo glih srečala, ko sem dirkala proti tam, pa sem spregledala, da je ura že 12. in da imajo pavzo, tako da me je rešla ta super punca! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pol sem šibala domov, ker me je že nekam sumljivo špikalo v zizikah (****, tudi malo mleka špika) in ko sem stopla skozi vrata, se je Daša glih zbudila (se je celo zbudila sama od sebe!) ma mi drugače smo dobro. Daša še vedno dosti spi, je pa kar že bolj budna. Je pa tudi ona včeraj hotela bit dosti na zizikah in tudi ona je potem lepo bruhnila, saj se mi je tudi zdelo, da ne gre za lakoto. Ponoči pa je lepo spala, sem jo morala kar zbudit, ker sem imela mokro majco, me je tiščala desna zizika in še škoda mleka se mi je zdelo,da bi šlo na majco, namesto njej. Zdaj pa si grem skuhat kavo. Sem si jo prav zaželela. Sicer pijem iz kafetjere kavo brez kofeina in je čisto dobra, tako da zame sploh ni razlike, ma zdaj bom eno s kofeinom, da me malo zbudi. Nisem si mislila, ker se dobro počutim, ampak tej današnji opravki, pa čeprav samo 2 urci, so me kar malo utrudili.
|
|
|
|