Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
srbenje pri noricah - pomoč! 15.11.2004 21:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sirup mu jaz ponavadi dam z brizgo, ki smo jo enkrat dobili raven nekega antibiotika. Pa tisto fino pocuza, pa tudi če noče, mu že nekako stisneš v usta. Naš ni pjuval, ne vem, če mu ni prej v grlo steklo, preden je uspel. Kar se pa mazanja tiče, pa sem zadnjič dve mamici v vrtcu slišala govorit nekaj o hipermanganu, ki ga razstopiš v vodi, ampak nič točnega ne bi vedela povedati. Me pa tudi zanima, ker imamo tudi pri nas v vrtcu norice in jih že kar nalo pričakujemo. Če bom tisto mamico še kaj videla, jo bom vprašala.
|
|
|
|
srbenje pri noricah - pomoč! 15.11.2004 22:05:07
|
|
|
|
African queen
|
Splišni, Tudi jaz dam sirupe,ki imajo čuden okus v brizgo in mu nato na silo pritisnem v usta...ampak tokrat s Cleratinom kar ne gre,mu kar obrne želodec in vse je v sekundi na tleh!Groza... In kje pa dobiš tale hipermangan?V lekarni? pa-pa LadyB.
|
|
|
|
srbenje pri noricah - pomoč! 15.11.2004 22:23:34
|
|
|
|
Janeja
|
Hipermangan se kupi v lekarni. Dobro ga raztopiš ga v manjši količini vode, potem pa vliješ v kopel. Moraš pa pazit, da je res popolnoma vse raztopljeno, ker je v "suhi" obliki zelo agresiven. Hipermangan razkužuje kožo in verjetno tudi pripomore k manjšemu srbenju. Jan noric sicer še ni imel je imel pa močne alergije in srbeče izpuščaje po celem telesu - pa je kopanje kar pomagalo.
|
|
|
|
srbenje pri noricah - pomoč! 15.11.2004 22:26:20
|
|
|
|
African queen
|
Janeja, Super,jutri bomo tekli v lekarno po hipermangan in probali!Upam,da bo pomagalo! Thanks... in lahko noč od LadyB:
|
|
|
|
srbenje pri noricah - pomoč! 16.11.2004 8:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciao!!bogeci kako to srbi brrr..sedaj pa iz zdravstvene knjige preplonkam:Proti srbenju pomaga pivnanje mehurčkov s,kot je lotio alba.Tudi puder za zmanjšanje srbenja(iz lekarne)deluje blažilno.Otroka umivajte z mrzlo vodo,izogibajte se toplih koprli,ker povečujejo srbenje.L.p.:rozica:Neva:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?