Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Twiggy, here i come! 30.8.2007 7:02:11
|
|
|
|
ASS
|
Dragi moj shujševalni tednik, ti nisem nič pisala, ker sem bila že kar malce obupana Nehala sem žreti meso, ker mi je bilo že kar konkretno slabo, če sem ga samo videla. Edino jajčka še teknejo Preklopila sem na obroke z čim manj maščobe: zjutraj kruhek, za kosilo kakšen zelenjavni riž, testenine, krompir, pečen brez maščobe, solata, zvečer: mlečno - gris, mlečni riž, mogoče solata... Kar nekak shajam. Zaradi pomanjkanja sladkorja me tu in tam boli glava sicer ni panike, ampak košček milke z lešniki bi prekleto pasal. Jo gledam v hladilniku, lepo, zapeljivo, veliko...in vem, da če jo odprem, bom v naslednjih dneh bila boje s slabo vestjo in zaprtostjo . In končno se zopet premika na lažje, kilogrami danes: 59,5 Zdaj bo zopet lažje. Prestopila sem tisto magično mejo 60 kilogramov Zdaj je svet kljub tej jutranji nevihiti zopet vedrejši Ti pišem še kaj...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?