Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 12:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomnim se tvoje žalostne zgodbe, ko si nam razodela, da se razhajata. Dolgo sem se spraševala, kako je s teboj, še posebej zato, ker si nam povedala, da si drugič noseča, ko sta šla narazen. Kaj se je zgodilo z otročkom? Oprosti, da sem radovedna.... Želim ti veliko moči, da prebrodiš to krizo in končno spoznaš, da njega zate več ni, ker te ni vreden, ne tebe, ne tvojega otroka.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 13:08:39
|
|
|
|
trojči
|
Zgleda, da te ni imel rad že najmanj od rojstva otroka, verjetno že prej ne. In je samo tako kot veliko mladih ljudi imel otroka zaradi tega, ker jih imajo vsi. V vsem kar si napisala, ne najdem niti trohice njegove ljubezni. Žal. Priporočam ti, da se čimprej vržeš v lajf, kot so ti svetovale punce. Že ob prvih metuljčkih ti bo lažje.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 13:10:24
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska "Naj mu ne morim" - tipično po moško Ja .... to pa res .... res ....
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 13:13:22
|
|
|
|
srki
|
Tudi take ženske obstajajo, ki ti rečejo, da jim moški morijo. Ni vse za v en koš metat....
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 15:30:28
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska "Naj mu ne morim" - tipično po moško Ja .... to pa res .... res .... Daddy oprosti, ni letelo nate - letelo je še na moškega iz mojih izkušenj, vem da niste vsi taki.
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 16:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
he,jst pa komaj čakam,da ostanemo same!!
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 16:27:33
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Daddy oprosti, ni letelo nate - letelo je še na moškega iz mojih izkušenj, vem da niste vsi taki. Nič ne skrbi. No hard feelings .
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 16:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trojči Zgleda, da te ni imel rad že najmanj od rojstva otroka, verjetno že prej ne. In je samo tako kot veliko mladih ljudi imel otroka zaradi tega, ker jih imajo vsi. V vsem kar si napisala, ne najdem niti trohice njegove ljubezni. Žal. Priporočam ti, da se čimprej vržeš v lajf, kot so ti svetovale punce. Že ob prvih metuljčkih ti bo lažje. če je v tem kej resnice sem pa papež oprost sam če se že tko gremo majo pa pomoj starejši otroka zato ker jih majo že vsi. mislm ej totalno primitivno razmišljanje. a si mogoče pomislila da majo mladi tut loh radi otroke pa da jih majo zato verjetno nisi ne, se mi je zdel.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 17:29:56
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: NIKKI he,jst pa komaj čakam,da ostanemo same!! A ti to resno govoriš??? Zase seveda???? Kaj ti pa manjka?
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 20:59:46
|
|
|
|
lenika
|
Tip te ni vreden in pozabi nanj. Ko si potrebovala največ pomoči, je stisnil rep med noge in hodil naokoli, ponoči mirno spal, ti nič pomagal... Sorry, ampak tudi če bosta prišla nazaj skupaj, bo ob naslednji življenski krizi zopet stisnil rep med noge. Kar pa se tiče tega, kako lepo se igrata s sinom in kako lepo skupaj izgledata je pa tako, vprašanje kako bi bilo, če bi bil z vama 24 ur nadan. Mogoče bi mu bila potem zopet odveč. Torej pozabi nanj in živi življenje naprej. Nič nisi sama kriva, kriv je on. Če si zdržala sama 2,5 otrokovega življenja (je bil pa le fizično prisoten), boš tudi naprej. In verjemi, tuid zate enkrat posije sonce.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 21:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler boš tako razmišljala neboš naredila koraka dalje temveč nazaj.Misli za v naprej ne oklepaj se tega,kar bi lahko bilo pa ni.Pa poguma ti manjka.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 22:28:40
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Ko gledam Taia vidim njega,zal mi je,da sem ga izgubila po svoji nori pameti. svoji nori pameti, ali njegovi nori? punca nehaj se smiliti sama sebi. sicer sploh ne vem, zakaj hudiča imata toliko stikov. odlepi se že enkrat od njega. s tem, ko ti pošilja sms-e, te drži ob sebi, a še vedno pušča dovolj prostora za njegovo svobodo. še vedno te izkorišča, kot te je prej. če bi vaju imel dovolj rad (oba, tudi sina) bi prišel za tabo že takrat in bi se pogovorila. in ne slepi se sedaj. in če bi mu bilo toliko žal, ne bi šel na morje s prijatelji, ampak s sinom. tale tvoj osebek še ni zrel. na srečo si ga takrat spregledala, da je sedaj vsaj malo odrasel in se ukvarja s sinom. če bi bili še vedno skupaj se še to ne bi, ampak bi mu bilo vse skupaj odveč.
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 4.8.2007 22:42:13
|
|
|
|
Felicity
|
Prebrala sem tvoje poste in nekaj ostalih. Zgleda da si že vse slabo pozabila in se spominjaš samo še lepih stvari in vse to idealziraš. Ampak to je brezveze, nima smisla, saj je pokazal kaj mu je bolj pomembno. (Ne vem če se kdaj trudil, da bi bili vsi skupaj, ko si odšla, ..., ma saj v bistvu sedaj to sploh ni več pomembno). Pomembna si ti in tvoj princ. Pozabila boš, ampak rabiš čas, ne se mrcvarit in stalno mislit na očeta tvojega otoka. Ni vredno. Bodi malo sebična in začni mislit nase. Pa kakšen večer zunaj s prijatelji ti tudi ne bi škodil. Srečno in lepo se imejta.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 5.8.2007 13:14:47
|
|
|
|
Slončica
|
Nimam nekega pametnega nasveta,ne bi ti pa škodilo da bi šla kak dan sama med ljudi..najdi si honorarca ki te bo dobr nabrisu in spomin na zgubo bo zbledel.Sin ti je prioriteta,izkoristi vsak moment,sam ne pozabljat na sebe
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 5.8.2007 15:51:07
|
|
|
|
natasarobi
|
nisem vsega brala, kar so ti napisali predhodniki. Odšel je in jasno je povedal, da ne želi biti več s tabo - a ni bolje tako kot, da ste skupaj in vsi nesrečni, predvsem otrok, ki bo čutil napetost med vama? Ne morem vedeti kaj čutiš, verjamem, da je hudo, toda spoznalo boš nekoga, ki te bo imel rad in tvojega otroka ter obratno.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 5.8.2007 18:02:54
|
|
|
|
ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Za začetek se kakšen odstotek posveti še sebi . TI si oseba, s katero boš živela do smrti, ne otrok. In ti si oseba, ki si bo ustvarila nov partnerski odnos, ne otrok. Nov moški v tvojem življenju si bo želel biti s tabo, ne z otrokom. Njega bo moral sprejeti in spoštovati, ne bo pa on povod za tvojo zvezo. Otrok je velika odgovornost, tudi velika tolažba v situacijah, kot jo preživljaš, vendar....ne lepi se nanj. S tem še njemu nalagaš dodatno odgovornost in breme, sebe pa osvobajaš odgovornoosti za to, da nekaj narediš s svojim (ne vajinim skupnim) življenje. Vemo, da je v takih trenutkih težko, da je včasih čustev čisto preveč...izjoči jih, nato pa začni misliti. Predvsem pa nekaj naredi. Srečno! mič, se podpišem! Aja, pa mimogrede hvala za nasvet o (ne preveč)obiskih po porodu - smo ga upoštevali in smo se meli super (no, se še mamo )
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 5.8.2007 20:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mič, se podpišem! Aja, pa mimogrede hvala za nasvet o (ne preveč)obiskih po porodu - smo ga upoštevali in smo se meli super (no, se še mamo ) Me veseli, da ni bil stran vržen čas za tipkanje.... . No, resno..... fino,da se imate lepo ! Uživajte še naprej, kar se da .
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 7.8.2007 0:04:13
|
|
|
|
Martina27
|
Kot prvo,hvala vsem za vzpodbudne besede.Res ste mi pomagale in me potolazile. ANONIMNA-ja res je,bila sem noseca z njim drugic,ampak mi je med najinim besednim dvobojem rekel,da ta otrok sigurno ni njegov.Zato,sem odsla na splav in to je nekaj najbolj groznega,kar zenska da skozi. Nevem cemu in zakaj,ampak ga imam se resnicno rada neglede na vse slabe stvari,ki mi jih je storil. Ne znam si predstavljat,da bo moj otrok moral 1x zivet z nekom,ki nebo njegov oce,smili se mi. Zadala sem si cilj,da ga bom prebolela in predelala ta custva in zazivela kvalitetno in polno zivljenje z mojim malim princem,ki mi pomeni vse na svetu in sem zaradi tega najbolj ponosna mamica. Tudi samozavest si bom dvignila,sam cas rabim,ceprav mi vsi govorijo da sem glede tega neumna. Delam na banki in tam se vedno nekaj dogaja,mogoce pa tudi tam spoznam nekoga. NIKOLI SE NE VE!!!!!!!!! Lepo panckajte ve in vasi soncki
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 7.8.2007 10:20:02
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 ANONIMNA-ja res je,bila sem noseca z njim drugic,ampak mi je med najinim besednim dvobojem rekel,da ta otrok sigurno ni njegov.Zato,sem odsla na splav in to je nekaj najbolj groznega,kar zenska da skozi. in takega človeka ti še kličeš in idealiziraš!!!!!! uh, kaj bi mene razkuril. vsakič si prislikaj te občutke pred sabo in te bo hitro minilo. sori, ampak ne zasluži si biti oče
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 7.8.2007 18:25:43
|
|
|
|
Rožica I
|
Punca, napravil ti je uslugo ! Verjemi! Vem, da je težko, ampak vse mine in kar nas ne ubije, nas ojača ! Tudi sama sem imela podobno situacijo; ko sem dobila sinka, sem izgubila parnerja .. No, hvala bogu, da sem ga, ker sem zdaj srečna, neodvisna, postavna...(prej pa nesrečna z neljubečim moškim, totalno odvisna v vseh pogledih, od nosečnosti obdana z viškom kg..) Sedaj ta moj bivši zmeraj bolj pogleduje za mano, mi pošilja SMS, ki se ne tičejo samo njegovega sina in so precej dvoumni. Kadar ga zanese, mu pa tako skulirano rečem.. (no, ni važno kaj, ne? ), pač nekaj ne preveč prijaznega, kar je on meni govoril, kadar sem si želela čustev iz njegove strani.. Hočem reči, da odkar imam svoje novo življenje (in tudi novega partnerja), mojega bivšega kar nekaj razganja. In sedaj mi je prav vseeno zaradi tega. Pa sem mislila, kako bom uživala, ko bo ljubčku hudo ! Sedaj pa se mi v bistvu, kot človek, le smili...
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 7.8.2007 18:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Drži se glej naprej pozabi preteklost.
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 7.8.2007 21:07:02
|
|
|
|
Martina27
|
Hvala vam se 1X!!! Bom se borila proti tem custvom,ceprav tezko ampak bom. Predvsem zase,da bom srečna in da bo srečen in vesel moj mali princ,ceprav je tudi zdaj,ker ni lepsega kot gledat otroka kako raste v veselega in zdravega otroka. Se me caka tezka pot,ampak bom se prepustila toki zivlljenja
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 12.8.2007 0:03:27
|
|
|
|
Martina27
|
Danes sem dobila kartico od tega bivsega.Da me pogresa,da vsak dan misli na naju,da nama posilja poljubcke. Pol ga pa naj pozabim in grem svojo pot?In pol pasem cela vesela in dobre volje. Punce?Pa tai en lepi me osvaja jaz pa ko kamen, Samo čakam da mi bivsi kaj rece in napise. Sem neumna ne!!!
|
|
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 12.8.2007 0:16:45
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Sem neumna ne!!! Neumna ravno ne, malo trapasta pa že...
|
|
RE: Ostala sama z mojim malim princem 12.8.2007 0:29:31
|
|
|
|
Martina27
|
Ce vec enostavno ne vem kako ga naj prebolim.Trudim se pa trudim, pa ne gre. Sem mu pa hvalezna za to lepo dete ki ga imam in me osrecuje vsak dan. Bom pa naredila vse, da dam skozi to bolecino. AL je katera prebolela to v par dneh? Ne verjamem,ker ce imas nekoga nadvse rad,tezko pozabis.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?