Martina27
|
Hvala vam punce,zlate ste! Ja,res je prav ne dovolim,da bi se mi kdorkoli priblizal,ker se mi zelodec obrne.Moji dnevi cez teden so taksni; zjutraj se zbudiva,obleceva,ga oddam v vrtcu,hitim v sluzbo,iz sluzbe po njega v trgovino,malo v Tivoli na igrala in domov. Dej zato pa mi je se tok hudo,ker se mi vcasih na nek nacin zmeri daje upanj in jaz sem cist . Ven na zur mi ni za hodit,ker ne prenesem,da bi se kdo slinil okol mene.Vsi sodelavci mi govorijo,da se naj prepustim toku zivljenja,da sem zlo lusna punca,ampak najbolj zalostno od vsega je da je moj ego pohojen. Da vam na kratko povem,zakaj sva koncala! Imela sva se nenormalno rada,mislila se,da je to moski mojega zivljenja.Ko pa se je rodil najin mali princ,pa se je vse zacelo podirat.Zan Tai ni spal cele noci,posledicno ttudi jaz ne.Nikoli se ni vstal,da bi mi pomagal,pa ce bi bilo sam pol ure,ko je prisel iz sluzbe,ga ni nikoli prijelda bi me malo razbremenil,skratka za vse sem bila vedno sama.Ponizeval me je ,ker sem po porodu obdrzala kar nekaj konkretnih kg,ki sem jih ob najini prekinitvi krepko izgubila.Začel je hodit z prijatelji ven,za naju pa ni bilo casa.No to se je vleklo dobro leto in meni je prekipelo,spokala in sla zivet v Maribor.Do lanskega septembra,ko sem se vrnila v Lj,ker sem dobila sluzbo.Ampak vcasih razmisljam,ce nisem prenaglo reagirala,ampak kadarkoli sem se hotela z njim pogovorit,je rekel da mu naj ne morim.Za novo leto 2006 je ob 00.30 sel ven na zur z prijatelji,skratka dovolil si je vse. Zato sem pac sla,ker nisem prenesla pritiska,zdaj pa bi dala vse,da bi bili skupaj kot druzina,ker ni lepsega kot ju gledat, kako se imata rada,kako funkcionirata ko sta skupaj. Zlata sta. No to je nek kratek povzetek,zakaj sva koncala.
|