|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (139.nadaljevanje)
15.11.2004 10:17:11   
pika74
ojla :fis:, mislm, da je ene 15 minutk al pa tam nekje.

lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.11.2004 10:51:29   
koala
Hojla punčke!

Kako? Jaz sem še kar dobre volje, ker je v MB naletaval sneg.
Ampak danes je moj mucek v bolnici, ker ima biopsio testisov, da vidimo, če se skriva kje kakšen plavalček!
Držite pesti!

Ja Anitka, tista sladka skrivnost je bila PIA, a sem tebi čast prepustila, ko si tako zlata punca :rozica: zate.
Pa :bravo: :bravo: za srečanje, upam da se dobimo še pred novim letom!

Punce pogumno v boje, pa upešen lov za MM štumfi!!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.11.2004 11:03:20   
Gea1
Joj punce, kako sem vesela za naše t.i. fosilke. Najprej Neni, nato še Pia. Sploh ne morem verjeti, ampak se dogaja. Življenje teče dalje, mi pa z njim. Ampak tudi me bomo enkrat pestovale. Čutim, da že kar kmalu. Mene je obiskala M in moram povdati, da je sploh nisem pričakovala. Čisto sem pozabila, kdaj mora priti in ko sem nato pogledala v kolendarček, sem bila kar presenečena, saj je prišla točno, kot singerica in boleča, da sem prvi dan celo bruhala. Ampak prišla je in to je važno. Sedaj se počasi že poslavlja, mi pa v nove boje.
Tia, ti se pa le skuliraj, da se ti telo ne bo čisto zmešalo. Punce, naša telesa delajo prav, ampak včasih je stres kriv za manjšo zmedo. Moramo verjeti in kmalu bomo :nosecka:.
Aja pa tudi jaz pijem krvomočnico in mogoče je bila boleča in močna M posledica tega.

P.S. Tiste, ki še nismo noseče, bomo imele pa vsaj možnost za novo leto žurati kot se šika in pa veseli december, ki se bliža s hitrimi koraki, juhuuuu. Mogoče bo to še zadnji brez skrbi.

Pozdravček vsem! :kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.11.2004 11:49:12   
Gea1
Ja se strinjam, to je šele kriza. Moški so sploh bolj občutljivi in ne predstavljam, si, kako bi bilo to šele za mojega, ki je navzven tak mačo, znotraj pa bog ve, kako trpi.
Neni, kaj ti si na bolniški in kdaj te bodo pregledali in ugotovili, koliko :duda: jih je?

Glede slabosti, napenjanja in zaspanosti, pa jaz točno vem, kako gre, saj sem bila mesec nazaj na tem in koliko skrbi, je to prineslo... Kar pa je seveda že druga zgodba. Zdaj se kar malo bojim zanositi, ampak bo že. Saj pravijo, da je to, kar se je zgodilo meni, kar pogost pojav danes.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.11.2004 13:11:01   
tia
Hoj,

kaj vidim Gea1 se je oglasila:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,glih včeraj sem mislila ,da ti morem kakšen sms poslati,a veš kot je v službi pet minut maš čas in če ne narediš takoj ko misliš pride nekaj v mes in to ne narediš.Sem mislila da si se poslovila od nas,ker se nič ne javiš.Gea1 sedaj so res fosilke na vrsti,glej najprej Neni potem Pia73,tako da bomo v decembru res morala poročati,joj kakšno veselje bi bilo,če bi nam vsem hkrati uspelo,bi srečanja pimenovali Klub nosečih fosilk :):bravo:.

Sedaj sploh ne mislim kdaj O.,:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: bomo kdaj bo pač naneslo pa če bodo dnevi okrog O.ali bo to pred M.,bomo ta mesec delai ali neved.Pravijo ,da vedno uspe ko nimaš časa ali nočeš,he he.Bom po novo vsem govorila,nočem še otrok,pa bo sigurno uspelo.

Neni ti kar čuvaj svoje :duda::duda::duda:,pa se res pazi.:rozica:

Pia73 kako kaj tvoje počutje?;)

Koala držim pesti :muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca: za tvojega dragega samo naj bodo izvidi primerni,da bosta lahko kar se da hitro poročala o :modri:.:love:

Bambi ti uboga revica moreš pa imeti veliko dela ,da te ni:(( med nas tako pogosto.

Pika74 lahko boš tudi ti ta čudež 1%,kateri je uspelo,držim pesti :muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca:.

Pi kje si,oglasi se kaj?;)

Anitka res bomo mrale včasih dati te naše dedce prko kolen in na rito,saj so včasih prav nevzdržni.Kako kja Timo :angel:?

Vse katere nisem omenila se opravičujem nehote namreč ne morem si zmisliti kdo vse je tukaj.Vsem želim čimprej da zagledate :modri:,katere pa imate ta ono na obisku pa jo čimprej naženite.

pa pa

Se še kaj kasneje oglasim.

Tia
:pujs:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.11.2004 13:12:18   
tia

Joj jaz trapa namesto pesti :miska::miska::miska: sem mucke :muca::muca: pisala,tam kjer sem pisala pesti sem mislila :miska::miska::miska::miska:.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.11.2004 16:28:57   
Anitka
HOJLA!

Pa sem spet tukaj. A ste kaj zaspane:zaspan: Jaz sem zeloooooooooooo, saj sem včeraj zvečer do 00.45 gledala TV, zjutraj pa sem že ob 5.20 vsatal, ker sem šla veselo na delo. Zdaj bi pa spala. :zaspan::zaspan:

NENI lepo, da si še kar z nami s tvojimi pikicami. :bravo::bravo::bravo::bravo:

MEERYANA seveda smo na vrsti zdaj me fosilke, ki že tako dolgo čakamo na vrsto. A tebe je :hudicek: tudi v petek obiskala kot mene? He he bova tokrat v istih dneh navijale za vojačke:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in jih usmerjale na pravo pot. Decemer je tako ali tako eden najlepših mesecov, poln darila in upam, da bomo fosilke v večiki večine dobile najlepše :darilo: to je :modri::roza:+

TINKAMIŠKA seveda na bo ratalo in to prav kmalu, le obupati ne smemo. Čas je za naše čudeže.

KOALA upam, da je tvoj mucek biopsijo dobro opravil in so našli en kup živahnih plavalčkov, ki bodo od zdaj naprej ciljali le še v polno.;) In seveda se dobimo še pred novim letom in to vse podvojene :nosecka: To bo Europark zijal.8);)

GEA1 tudi moja :hudicek: se počasi poslavlja in upam, da tja do septembra/oktobra 2005. Za novo leto bomo žurale v vsakem primeru.

TIA hihihi,:)-:)-:)-Klub nosečih fosilk (KNF). Ta je pa dobra:bravo::bravo::bravo::bravo:Naš Timo pa je pridkan kot njegova tetka, se ve:)-:ups:

PI a si kaj nabavljala in veselo zapravljala?

BAMBI kje pa si mi kaj ti? Upam, da si zdrava in da ne delaš preveč.

PIKA 74 a si dokončala magistrsko in jo oddala?

:nosecka:PIA 73 kako pa kaj s tvojimi slabostmi? Upam, da ti ne nagajajo preveč.

Bom zaenkrat zaključila in se beremo kasneje!

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.11.2004 19:49:45   
pika74
Hojla punce,

kak ste kaj?
Jaz sem zmer boljš. Se mi zdi, kot da bi se mi kamen valil iz srca...sam ne mi zdej rečt, da nej merkam, da mi ne bo padu na nogo:)-:)-:)-:)-.

Ja Anitka. Včeraj sem okoli 22.30 doživela en šok... en error se je prikazal na ekranu šššššššššc pa je šlo vse v maloro. Matr sm bla jezna:grrr::grrr::grrr::grrr:. Govorim o mag. ne o M al pa o :modri::roza:. Madonca, sploh ne govorim več o stvareh, ki se tičejo zanositve in ovulacije.
In sm usekala po miz, katera me spremlja že od 7. razreda OŠ in rekla, pa tud če gre na pol tale miza, k ni nč kriva. Kr zarjula sm od ihte. In pol sm šla na WC in se mi je kr en izcedek pojavil:ups:. Tko, da je moja M že pred vrati - v bistvu že kuka skoz luknjico za ključe in že rožlja s ključi in trka po vratih tale:hudicek:M.

No, pol sm se pa spomnla nasveta mojga sodelavca in nardila tko,kot je reku: ugasneš, pa pržgeš in najdeš spet tisto,kar je prej izginilo. In res9nebesa9nebesa9nebesa. Sam sm rekla, tole mi neki govori, da morm it spat. In sm šla v miškovo deželo.

Zdele sm dokončala še zadnje poglavje. In zdej samo še sfriziram št. strani pa preverim če je vsa literatura pravilno citirana.

Jutri pa res nesem mentorju. Tko, Anitka, mičkn z zamudo, ampak feeling je pa vseen fajn. Sej vem, da bo treba še ene 5x kej popravt pa nazaj prnest, sam tahujš je za mano.

A sm omenla kej od nosečnosti, ovulacije... sm ...skratka, moja M prihaja, počutje na višku, znakov o :nosecka: ni. Skratka, kot ponavadi, kot zadnjih :zmeden2:kolk že:zmeden2:...(4x12)+4=52 mesecev. Hja, tko je to moje bejbike. Jst bom prej stara mama kot mami8)8)8).

Pa lep večer še naprej vsem skupej.

Lp,
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.11.2004 20:02:14   
pika74
Še neki morm dodat. Ko sm šla še enkrat brat svoje sporočilo, sem ugotovila, da sem PRVIČ!!!! preštela svoje mesece neuspelih poskusov. A sm pritkana al ja?

Punce, en nasvet, ne štejte mesce, k ne uspe, to sam ubija. BOljš je, da ne veste, kok jih je. Je lažje. Vam rečem. Številke včasih preveč povejo. Naše srce ne prenese zmeri tega. Treba je gledat pozitivno na svet in življenje. Mi je pač namenjeno, da bom mama mal kasnej. Je pa zato narava poskrbela, da še zmer dobr zgledam :metulj::metulj::metulj: iiiiii če se lohk mal pohvalim. Ma sej dobro blago se samo hvali. Punce, glavo gor, dejmo, fosilke :metulj::metulj::metulj: pejte pred špegu, pa rečte: jst pa fuul dobr zgledam. Nč mi ne manjka in fuuuul dobr se počutim, ker mam najboljše prijatljce na RR.

Evo, vsaki eno dišečo :rozica::rozica::rozica::rozica:, da bomo še bolj fletne.

pa pa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.11.2004 20:14:39   
Anitka
Ahoj!

Draga moja PIKA 74 Si me kar prestrašla s temle svojim errorjem.8)Men se je enkrat zgodilo podobno pri pisanju diplomske naloge in sicer tudi tik pred koncem. Jaz sem začela kar tuliti zraven računalnika, moj je bil pa na faksu. Sem ga klicala in kar jokala v telefon. In hvala bogu so bili takrat :angel::angel::angel::angel: na moji strani in je vse ostalo. Se mi je odvalila skala od srca in ne samo kamen, tako da poznam takle občutek. Ja pa tud feeling, ko si čisto pri koncu je zelo dober. Upam, da boš imela čim manj oz. nič popravljanja in boš kmalu :nosecka: magistra.

In praviš, da je M pred vrati. Nič ne maraj zanjo. Naj pride čimprej, potem pa bomo zavihali rokave in hlačnice in veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: da nam še letos rata. Moja M se pa tudi počasi poslavlja, tako da bomo jutri po jogi že morda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Seveda pa O testi ostajajo v omari.

Veš da, ti boš pa prej stara mama, ja, pa kaj še!?:)-;) Ej punči kje je tu logika?:zmeden::zmeden2: Veš so mi :angel::angel::angel::angel: prišepnili, da se boš tudi ti kmalu pridružila naši dragi PII 73 v 9nebesa
Ampak PIA 73 ti pa maš zdaj časa po internetu skakljat, kaj? Si mi same full the best maile poslala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tako bodite pridkane in se beremo!

Čavči,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.