pika74
|
Hojla punce, kak ste kaj? Jaz sem zmer boljš. Se mi zdi, kot da bi se mi kamen valil iz srca...sam ne mi zdej rečt, da nej merkam, da mi ne bo padu na nogo:)-:)-:)-:)-. Ja Anitka. Včeraj sem okoli 22.30 doživela en šok... en error se je prikazal na ekranu šššššššššc pa je šlo vse v maloro. Matr sm bla jezna:grrr::grrr::grrr::grrr:. Govorim o mag. ne o M al pa o :modri::roza:. Madonca, sploh ne govorim več o stvareh, ki se tičejo zanositve in ovulacije. In sm usekala po miz, katera me spremlja že od 7. razreda OŠ in rekla, pa tud če gre na pol tale miza, k ni nč kriva. Kr zarjula sm od ihte. In pol sm šla na WC in se mi je kr en izcedek pojavil:ups:. Tko, da je moja M že pred vrati - v bistvu že kuka skoz luknjico za ključe in že rožlja s ključi in trka po vratih tale:hudicek:M. No, pol sm se pa spomnla nasveta mojga sodelavca in nardila tko,kot je reku: ugasneš, pa pržgeš in najdeš spet tisto,kar je prej izginilo. In res9nebesa9nebesa9nebesa. Sam sm rekla, tole mi neki govori, da morm it spat. In sm šla v miškovo deželo. Zdele sm dokončala še zadnje poglavje. In zdej samo še sfriziram št. strani pa preverim če je vsa literatura pravilno citirana. Jutri pa res nesem mentorju. Tko, Anitka, mičkn z zamudo, ampak feeling je pa vseen fajn. Sej vem, da bo treba še ene 5x kej popravt pa nazaj prnest, sam tahujš je za mano. A sm omenla kej od nosečnosti, ovulacije... sm ...skratka, moja M prihaja, počutje na višku, znakov o :nosecka: ni. Skratka, kot ponavadi, kot zadnjih :zmeden2:kolk že:zmeden2:...(4x12)+4=52 mesecev. Hja, tko je to moje bejbike. Jst bom prej stara mama kot mami8)8)8). Pa lep večer še naprej vsem skupej. Lp, Pika74 :metulj:
|