|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (139.nadaljevanje)
13.11.2004 12:04:35   
Anitka
Dober dan!:zaspan:;):zaspan:;)

Ah jaz bi še kar spala. Ej babike včeraj zvečer pa smo razturale, kaj? Pa še :nosecka:PIO 73 smo zvabile spet med nas. Danes je pa revci slabo. Eh saj bo tudi to minilo, v juliju boš pa že pleničke prala;)

Ta moja včerajšnja obiskovalka :hudicek: je pa res ena packa. Prišla je dva dni prej s krči, danes pa se že skoraj poslavlja. Ah naj kar gre, da bom lahko prej šla v :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pia 73 a boš tako prijazna in mi napišeš kaj vse je tvoj možek pil in kje si to nabavla. Plosim;) Jaz mam pa še nekaj krvomočnice doma pa jo bom začela piti, teste za O bom pa kar v omari pustila. Če bo vse po sreči jih še letos podarim nekomu drugemu. Zaenkrat pa naj kar v omari ajajo.:muca:

Ej a pri vas tudi dežuje? Pri nas lije kot iz škafa in mi gre že pošteno na živce.:grrr::grrr::grrr::grrr:

Punčke moje pridne bodite, dragih ne jezite ;) pa se še kaj beremo v tem bednem vremenu.

Pa pa,
Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.11.2004 12:29:08   
GoYa
Helo!
Da se še jaz malo oglasim, ker med tednom mi doskrat ne znese.

Ja, Anitka, pri nas je tudi začelo deževat. Prejle sem bila zunaj, sem šla v knjižnico pa na banko pa v parfumerijo prijatlco obiskat in je začelo padat. Jaz pa brez marele. Še dobro, da sem iz jakne kapuco lahko ven privlekla. Zdaj pa ne vem kako je zunaj, ker sem zabubana v hiši. Oblačno vsekakor.

Ob veseli novički Pie sem kar mal upanja tudi jaz dobila. Tudi moj pije, pazite zdej: cink, B12, Q10 in selen. Pa še krvomočnico pijeva oba. Ga filam s kemijo, da me je kar mal groza. Če ne bo ta mesec nič, gremo pa itak naslednji mesec po moje :duda::duda::duda: k Rešu.

Aja, Anitka tele vitaminčke in tabletke za tvojega lahko v Drogerie Markt kupiš. Tam majo vse (razen krvomočnice).

Danes me je obiskala...ne... danes so me obiskali neni in njeni :duda::duda::duda:. Mi je tudi bušija pokazala. Ma vam povem, da dva sta sigruno notri ostala ;) Neni, si našla kaj lepega za RD tvojemu? Čeprav najlepše :darilo: je že dobil, a ne.

Zdej si grem pa pašto s tuno skuhat, ker sem tako laaaaačna. Pa še sama sem :(. Moj je moral danes it v službo. Ja pa eno tortico bom naredila za mojga miška, ker je tak sladkosned.

Lepo se mejte pupike.

GoYa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2004 12:29:37   
tinkamiška
Anitka!

Kuham, pečem, vglavnem, danes sem bolj gospodinjska, možek pa v dnevni sobi špila na kitaro...jst pa v kuhni po taktu migam:bravo::bravo::bravo:.

Veš, mislim, da je Piin možek pil isto kot zdej moj, C-vitamin, koencim Q10, pa cink. Vsakega po eno tabletko na dan. Tudi midva upava, da nama bo to pomagalo. Aja, krvomočnico sva pa tudi oba pila ta mesec, sicer ne vsak dan, rečmo vsak drugi dan od packe:hudicek:, pa do moje O. Zdej pa čakava, če sva kej "ušpilala".

Tebi in vsem ostalim želim lep vikend, pa veliko sreče!!!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2004 12:54:45   
kimi
tud jaz si želim biti:nosecka: pa me je strah je še prekmalu. pri nas pa je danes praznik in imamo skoz polno hišo rb+naha pa delaj:)- tudi to bo mimo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2004 12:55:52   
kimi
snaha pa delaj sem mislila napisat :duda:mi spi v naročju pa sem mal gor prletela. drugače pa delam božična presenečenja

pa pa:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2004 13:27:22   
tia
Ahoj,

pa naj se še jaz malce oglasim,pa le na hitro ker pucam in ko enkrat zares neham potem se tžko nazaj spravim.

Morem najprej napisat joj je Anitkin nečak Timo zlati ,priden,bi ga kar s sabo odnesla,pravi :angel: je.Ko sem ga imela v naročju sem si mislila joj kaj bi dala ,če bi bilo to detece moje,ali ni :((.
Anitka že naslednji mesec se bova pogovarjali kako nama je slabo ,pa kakšne težave vse imave ,na Timo-ju pa bove vadili,če že kaj znave.;)Bom se kar večkrat k vam povabila.:ups:

Sem malce prehaljena,boli me grlo pa iz nosa curi.Kao sem jezana:grrr:,na vse to.

Pia73 morem še tukaj napisati kako zelo sem vesela :)-:bravo:zate in za tvojo :duda:.

Neni čuvaj svoje :duda::duda::duda:,potem pa poročaj o vsem kar se dogaja s tabo.

Goya saj bo tudi nam uspelo,boš videla sedaj so fosilke na vrsti.

Pika74 nikoli ne veš lahko bo tudi pri tebi se zgodil čudež ko se je pri Lani5.

Grem sedaj naprej pucat,pa se kasneje slišimo.

Ne jezite se prewvče zaradi vremena,tako vreme je prav ugodno za stiskanje in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2004 15:00:00   
Anitka
Ahoj!

Ja vse nekaj čistite, men se pa ne da. Sem malo prej previjala našega Tima, ki je bil močno pokakcan pa še ko sem ga odvila iz plenic je kar kakal pa lulal. Ja TIA seveda ti kar pridi. Če te kdaj pozabim povabiti se kar sama povabi, saj veš, da si dobrodošla pri nas. Ja decembra bo pa itak že večini fosilkam slabo, če pa ne decembra pa zagotovo januarja. 8) Tvojemu pa povej, da te mora razvajati in kuhati čajčke, da boš hitro ozdravela.

NENI čuvaj pikice in želim ti, da se obdržijo vse :duda::duda::duda: Saj pri taki fletni mamici si itak želijo ostati, tako da ne dvomim v to.

GOYA kako tortico pa pečeš? A bo ostal kak košček še zame?;) Veš bomo tudi mi začeli s temi "kemikalijami" kot jih pije tvoj in od TINKE MIŠKE. Pa ni :hudicek: da ne bi tudi nam ratalo.

KIMI kaka božična presenečenja pa pripravljaš, če ni skrivnost?

PIA 73 in PIKA 74 a mata popoldanski počitek?

No pridne bodite pa se spet kaj tipkamo.

Pa pa,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2004 16:43:52   
Neža81
Evo še mene! Sem si nohte nalakirala temno rdeče barve, zdaj pa se bi mi naj sušili, jaz pa še po tipkovnici toučem. Sem si jih tak lepo nalakirala, na konicah pa narisala kitajsko črko A. Z mojim grema na martinovanje, te pa se rihtam. Preden greva pa še bova med rjuhe skočla, ker se mi danes začnejo O dnevi. Srčno upam, da se tokrat kaj prime!! 9nebesa

Babike, včeraj pa ste res razturale z petkovim večerom. Ni kaj.

No, bežim se zdaj oblečt.

Priden bodite in rade se mejte!

PA pa, Neža

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2004 17:34:55   
anajmad
Komi zdej sem pogledala na RR,me je skoraj kap,kako ste razturale včeraj-orkodijo.:bravo:
Mene je kr zmankal,da sploh nisem vedela, kdaj je dedc pršou domov in kdaj mi je tamala zaspala:zaspan:
Zjutri sva se pa kregala:zmeden:,ko sploh nisem vedela, kdaj je pršou domov.Pri nas piha(al je burja,al kej drugega),sem sama ker sem jih poslala v šoping za smučke,jaz sem bila pa fata čistačica,tako da me križ boli.Zdej grem pa na en čik(čeprav vem, da ni zdravo),ampak po novem letu neham kaditi,ker bom se intezivno pripravljala na:duda:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2004 17:46:23   
GoYa
Anitka, jogurtna tortica z ribezovim prelivom. A se ti kaj sline cedijo? :)-:)-:)- Prid do PO na en košček.
No, pa ti izdam skrivnost. To je tista zadeva, ki jo kupiš pa pol sam skup zmešaš in je narjeno. Brez peke. Biskvit je zdrobljen keks s putrom, nadev pa smetana + jogurt + en prašek :zmeden:, pol pa sam preliv čez. Dobra pa je tolk, da bi jo kr sama celo pojedla.

Damjana, po katerem novem letu nehaš kadit :)-:)-:)-:)- To je tako kot tista zadeva "bom jutri". Pol pa pride jutri, pa rečeš, sej sem reku da bom jutri.
No, ampak če boš začela :duda: delat, pol bo pa res treba nehat.;)

Mi je tašča prinesla terančka. Bova z mojim dragim teranov liker kuhala. To je tudi ena taka dobra zadeva. Ponavadi ga vedno ob takem cajtu delava, pol ga pa mava za novo leto in pa za njegov RD. Sam ne me prašat za recept, ker ga moj noče nikomur izdat :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2004 17:48:32   
GoYa
smotka neolikana, nisem pozdravila :ups:

no, čauči

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2004 18:05:32   
Sulfinija
Ojla vse naše forumske fosilke!!!!

Da sem vam po dolgem času tudi jaz pridružim na vašem nadaljevanju.Vse skoz sem prebrala in me ni noobena omenila,upam da niste pozabile name in na moje veselje,ter kmalu žalost in na lažne teste iz Avstrije.
Tile testi so me res spravili v čist obup :(:(:(:(:( in še danes ne morem pozabiti kako lahko kaj takega sploh prodajajo na prodajalnih policah.Še srečo imam,da se je moj predragi možek kaj kmalu pomiril in opomogel od tega šoka.Včeraj sva spet po dolgem času bla zvečer v Avstriji po nakupih in tudi v to grdo trgovino dsva šla kjer sva kupila te moderne teste.Me ja malo kar mikalo,da bi tam povedala peodajalkam kaj sem kupila,kakšnega mačka v žaklu.Drugače pa pri nama vse po starem,danes sem malo dalj časa bla v službi in sedaj me malo kar boli glava,in nestrpno dom0ov pričakujem možaka,da ga objamem in stiskam,ter mu dam eno big in še enkrat big pusiko.Na martinovanje se letos ne bova odpravila,saj jutri zjutraj spet grem v službo,na kakšno pijačo pa bova sigurno skočila.Jutri komaj ob 9.uri začnem vendar neizmerno rada dolgo spim,sploh pa če je moj ljubi možek zraven mene,da se lahko cartama.Moram vam napisat tudi moj papca cink,šumeče tabletke in vitamin B 12 vswako zjutraj po eno na dan.Komaj in nestrpno pričakujema kdaj se bo na koledarju obrnilo na 1.12.saj ima takrat ponovno spermiogram in andriologa v Mb in takrat dobiva tudi ponoven termin za zdravnico in,ko se naslednjič vidimo se zmenimo za mojo terapijo in v kakšen postopek bomo šli ali inseminacija ali umetna oploditev ISCI saj je takrat,ko sma bla tam nazadnje poudarila,da imava zelo dobre možnosti saj sem v bistvu zdrava.
No tudi upam,da bova pri zdravnici še enkrat letos na vrsti,če ne pa sigurno tsakoj v začetku leta 2005.Tudi jaz bom morala počasi pripravljatoi za božič in za možev god to je 26.12.pomarm mu naredit res lepo presenečenje,mogoče še celo kak CB v škatlici,ali pa že najino komaj željeno :duda::modri::modri::roza::roza::roza::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:,in za god mu bom še spekla eno sladko :torta: saj tudi on obožuje,ali pa bom kar nardila vroče borovnice z vanili sladoledom.
:grrr::grrr: vreme danes je res za nič,komaj čakam kdaj bo zabelil sneg naše ulice in se bomo kepali,in seveda drsali na veliko,saj je dobro,da se rekrairamo na tak in drugačen način še posebej med toplimi rjuhami doma :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Zelo sem vesela za PIo to,d je uspelo :roza: in,da se je tudi med nas vrnila na nš ljubi forum,kaj bi le brez njega še posewbej me stare fosilke.Tako,da veste za božičeka bom kmalu začela pisati pismo in sigurna sem,da mi bo nazaj odpisal da bomo v letu 2005 vse me stare fosilke na vrsti za naše :duda::duda::duda::duda:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:modri::modri::modri::roza::roza::roza::roza: in za prelepa :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:.
Anitka,Tia,Kira,Kornelija vse katere ste na tem forumu nočem preveč imensko,da katero ne bi izpustila saj nas je že precej novih in starih vse skupaj lepo pozdravljam tudi moj mož se pridržuje pozdravčkom lepo se imejte,lep vikend vsem želiva in ne pozabite tudi ne na naju in na najin poseben dan to je 1.12.držite pesti,da bodo vitaminčki pomagali in na dobre rezultate moževih izvidov.
Pa vsem želim čimveč :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Naj vas vse skupaj čuvajo :angel::angel::angel::angel: in naj te :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: nikdar v vašđih srčkih ne ovenijo!
LP in še lepši večer od prijateljice Mojca!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2004 19:59:23   
Pia73
:rozica:Ojla drage moje,...:rozica:

Mene pa tak zdeluje. Kar ne morem verjeti. Vedno se vsi čudijo koliko energije imam, sedaj sem pa kot en povožen :kuza: Jojmene,... Je danes moj mož rekel a to bo sedaj trajalo 8 mesecev??? :)-:)-:)-
Ja, slabo mi je (pa mi pri prejšnih nosečnostih ni bilo) pa utrujena sem, pa lačna kot volk, se mi zdi, da mi je od tega slabo, pa pol kaj pojem, pa mi je še kar slabo,... Pa drisko imam, pa ves čas sem na WC-ju,.... Skratka za v penzijo, ne pa v ponedeljek v službo,... Pa, če mi bo še 10x huje bom vse preživela, da bi le z :duda: bilo vse v redu! Pa četudi ležim vso nosečnost. Jutri probam še s CB- jem, ker so bile na onem testu iz Amerike in na Romed-u slabe druge črtice,... Upam, da to ne pomeni kaj slabega,... Pa saj NE SME!!! Tokrat pač mora uspeti do konca!!! :miska::miska::miska:

Ja Anitka moj JE PIL!!! , ker si je takoj po :modri: izboril, da sedaj pa ni več treba,...:)-:)-:)- 1 tabletko koencima Q10, eno tabletko cinka, in spil eno raztopljeno tabletko vitamina C. To je priporočljivo, da se vzame PO JEDI!!! Moj je to jemal zvečer. Prav tako sem jaz pila krvomočnico samo zvečer,.. Moj pa krvomočnice ni pil, nekako ni bil navdušen,... Sam ne vem, koliko je to pomagalo pri naju, ker se rezultati te kemije poznajo na spermi šele česz 3 mesece,... Pa sedaj mi je tudi jasno zakaj je imel moj avgusta malo slabši rezultat spermiograma, ker je maja bil zelo bolan, prebolel je norice, se spomnite??? In avgusta je bilo ravno 3 mesece od takrat. Sedaj pa je bil spermiogram super, saj je dr. Reljič rekel, da ima količinsko full semenčic (normalno je od 4-20 ml) moj jih je imel pa 100 ml, ne vem, če sem prav napisala tele enote ampak imel je pa 5x večjo vrednost od max. In zdravnik nama je oktobra rekel, da pri nama ne vidi nobenih preprek za zanositev,... le moji policistični jajčniki bi lahko bili krivi a tudi pri policističnih jajčnikih se kdaj pa kdaj zgodi ovulacija. In mo smo jo celo ujeli, čeprav je imal mož malo pred O dnevi spermiogram, pa niti nismo tako zelo redno, še vedno pa več kot sicer,... No toliko o tem, upam da nisem preveč zatežila, samo razložiti sem vam želela,...

kimi, ti pa le še malo počakaj z drugim :duda: Odločitev je sicer popolnoma tvoja a ti si še zelo mlada tako, da te čas ne preganja, pa pravijo, da naj bi bilo med porodi vsaj 2 leti razlike, tudi če ne gre za CR. Odločitev pa je vsekakor tvoja,...:metulj:

Mojca, nate pa nobena ni pozabila, kako le? Samo veš, večina tako misli, no in jaz tudi, da če bereš in se ne oglasiš, da želiš anonimnost,.. Če pa se boš oglašala, pa se te bomo že spomnile in držale pesti zate. Ampak veš vsaka rabi tolažbo in tista, ki izrazi potrebo po tem jo dobi! In jaz bom držala pesti 01.12. :miska::miska::miska::miska::miska:

GoYa upam, da ti je poslastica uspela! Od katerega proizvajalca pa kupiš to pripravljeno? :zajcek:

Neža81, daj uživaj na martinovanju še zame. Spij kak kozarček še zame,... :)

Tako punce, pa sem bila spet dolga,....

LP pia73 :metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2004 22:13:50   
Anitka
Ahoj!

Pa je že spet večer, jaz pa doma:( Sem malce slabe volje, ker sva se z mojim dragim malce pričkala, zdaj pa kuham mulo in jo še malo bom.

PIA 73 sem vse pridno zapisala in v naslednjem tednu bo tudi moj začel piti tele zadevščine, jaz pa krvomočnico. A to si imela še test iz ZDA, ki sem ti ga jaz naročila? So bili z dobrim namenom naročeni in k tebi poslani, tako da mislim, da se ni zlagal ;);) Ah ti moja :nosecka: upam, da bo slabo počutje kmalu minilo in da ne bo trajalo 8 mesecev ;)

NEŽA 81 lepo preživi Martinovanje, potem pa spet med rjuhe :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in držim pestke:miska::miska::miska::miska:, da bo tokratna O 100000% izkoriščena. Ja pa še zame enga spij.

GOYA a mi ne bi poslala po pošti kak košček. Se mi full sline cedijo, do PO je pa takooooooooo daleč.

MOJCA 9000 vsekakor bomo stiskale pesti :miska::miska::miska::miska: zate 1.12. In nismo pozabile nate. Saj te večkrat omenjamo, a se ne oglašaš tako pogosto kot ostale. Ko pa se oglasiš smo te pa itak vesele in tudi tebi želimo, da vama čimprej uspe "pridelati" kako :duda: ali :duda::duda:

TIA kje se potepaš?

Nič grem še mal eno knjigo brat (Meditacije - Louise L. Hay - zelo dobra pisateljica!!!!!!), da umirim živčke potem pa spat.:zaspan::muca::zaspan::muca:

Pa lahko noč in eno bolho na pomoč,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2004 22:15:32   
Anitka
Aja še nekaj sem pozabila. Držite pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska:za Bojano 26, ki bo jutri če bo šlo vse po načrtih prvič objemala svojo Živo in morda bo lahko prvič pila mlekca pri mamici.

Bojana 26 :miska::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.11.2004 22:45:42   
tia
Hoj,

tukaj sem Anitka,po tistem oglašnju sem kar nehala s čiščenjem in sem odšla domov na obisk,moj pa seveda v gorice na pokušnjo vina,pa si lahko mislite kako izgleda,pred 1 uro sva prišla domov,pa tudi jaz mulo kuham:(,eno soboto po 3 tednih sem prosta pa še potem se napije taga mošta(sedaj že vina):grrr:.Sedaj sem pa na jezo pojedla en kremšnit in grem pred tv,da vidim če imajo kaj pametnega.Ah ti dedci.

Mojca9000 nismo pozabile na tebe ali ti se tako malo oglašaš,da enostavno nam uide mimo pa te ne omenimo.8)

Bojana26 tukaj so pesti zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa naj :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo tvojo Živo.

Neža81 še zame en kozarček,potem pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Pia73 sedaj ne misli ,da bi bilo kaj narobe ,bo bo vse v redu za 8 mesecev pa se boš crtljala s svojim detecem.

Goya sliši dobro,ali bi mi poslala košček,ali pa vsaj recept.:)

Ah,grem,lepe sanje,pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bo čimveč :modri::modri::roza::roza::roza:.

LP
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.11.2004 9:48:15   
Pia73
Hajlo, hajlo,....

Danes sem pa bolje,...

Sem danes naredila CB in se je najprej obarvaLA tista črtica, ki nakazuje nosečnost, pol pa testna, tista vodoravna črtica pa je čist blaga, sem se že ustrašila ampak sem potem še enkrat prebrala navodila in je najmanj vidna tista črtica, ki ni pomembna,...Upam,... Sedaj pa konec teh testov,.. Jutri se naročim h G in potem kar je je. Saj mi druga ne preostane kot, da upam, da se bo dobro končalo. :miska::miska::miska:

Aja, pa še to sem vam mislila povedat. Jaz sem prejšni mesec jemala KT in jaz verjamem, da je to tudi pomagalo, saj so KT pravzaprav poleg kontracepcije tudi zdravilo za policistične jajčnike,.. No jemala sem jih en mesec zaradi histeroskopije,..

Punce lepo nedeljo vam želim!

Jaz bom danes uživala, ker mi ni treba kosila kuhat, gremo k moji mami, potem pa še na en obisk, potem pa še mal pred TV in nedelje bo konec,...jutri pa nas čaka začetek delovnega tedna,... :metulj:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.11.2004 10:32:02   
Anitka
Hoj!

Sem predolgo spala, zdaj me pa buča boli in upam, da hitro mine, če ne bom tečna cel dan.

Ah TIA ti dedci ja. Jih bom dale čez koleno in po ta zadnji!8)8)8)

:nosecka:PIA 73 še enkrat Č:rozica:E:rozica:S:rozica:T:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E:rozica: ! Zdaj pa le mirno naprej in želim ti čim manj slabosti, lepo nosečnost in zdravo :duda: Večerja pa še velja, a ne?;) Jaz sem že zdaj lačna.

Punce lepo nedeljo vam želim tudi jaz in se beremo,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.11.2004 19:53:58   
simonas
Pozdravljene punce!

Jaz se spet javljam po dolgem času. Ne, nisem pozabila na vas, samo selili smo se v službi, pa še nimam interneta, tako da mi bo malo kriza zdaj kak teden. Doma sem si ga sedaj sicer usposobila, pa vse dela tak počasi, počasi, počasi...

Jaz imam zdaj dneve O in moje naslednje :hudicek:M ne pričakujem tam v začetku decembra... Upam, da me tokrat ne bo neprijetno presenetila. Nabavila sem si tudi čaj krvničke, pa močno upam, da bo kaj pomagal...

Sicer se bom zdaj bolj poredko javljala, ker očitno doma internet noče sodelovati z mano tako kot bi jaz želela. Včasih sploh noče odpreti strani, včasih pa bi lahko šla vmes na kako malico.. al pa ve tako gužvo gor delate, da mene gor ne spustijo... ;)

Ajd punce pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in upam na čim več veselih novičk...

Lep večer vam želim!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.11.2004 20:50:59   
Anitka
Hoj SIMONAS!

Lepo, da si se spet oglasila in upam, da bo tvoj računalnik doma kmalu dobil boljše delovne navade in ne bo prelen. Želim ti veliko lepega in sproščenega :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: v dnevih O in upam, da ti prvi decemberski dnevi polepšajo praznike z :modri::duda::roza::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Punce lepo spite in se beremo spet jutri. Upam, da bo tudi ta teden nabit z novimi srečkami :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Dajte se malo pofočkajte, katere vse te dni ne pričakujete :hudicek:

Pa pa,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.11.2004 21:41:38   
pika74
Ojla punce!

Se moram še jaz malo oglasit.

Anitka, jaz sem že ena tistih, ki ima 1% upanja, da je 18.11. ne obišče :hudicek:M. Sam je res 1% in nič več. Gledam rentgensko sliko HSGja in res ne dam več možnosti, da bi kej ratal. Nočem bit potem razočarana.

Drugače sem bla pa dons kr pritkana. Trenutno pišem zadnje poglavje mag. naloge. Samo še eno stran pa bo. Pol pa samo še kazalo uredim, mogoče še številke slikic mal popravim, pa pritisnem PRINT:bravo::bravo::bravo::bravo:. Jutri bom namreč celo zadevo z 2-tedensko zamudo nesla mentorju v drugo branje. Potem pa v sredo šibam na Dunaj za 2 dni, v četrtek zvečer se pa že vrnem nazaj, kajti v Cankarjevem domu bo en fajn koncert. Tam pa se bom prvič srečala tudi s :fis:iko:bravo::bravo::bravo: - komi čakam. Pa urša bo tud tam:bravo::bravo::bravo:.

Same lepe stvari me čakajo ta teden. Tako, da četudi mogoče dobim :hudicek:M v četrtek, ne bom tako žalostna, ker bo drugih +++++ tolk, da se tale minus okol tete s Krvavca ne bo tok poznal;). Itak mam decembra še en dolg
----->laparoskopijo in histeroskopijo.

OK punčke, zdej grem pa še mal nazaj pisat.

Pa fajn pančkejte vse (od Anitke, bibe77, ZARE, Tie, andrejke76, Neže81, simones pa do mojce9000, meeryane, sabe, neni...in vse ostale, ki jih nisem omenila) in vse druge vmesin kej lepga sanjejte - po :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: seveda. Ne pozabit;)

Pia73, teb pa dons ni treba:sloncek: :)-:)-:)-:)- - ti pa sam sanjej o :duda::duda::duda::duda: - v sredo se pa vidva, ko grem na Dunaj, se spotoma ustavim pri tebi, da nazdraviva čin-čin:kava::kava:.

pa pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.11.2004 21:59:20   
Anitka
Sem se že prej poslovila pa sem še na hitro pogledala sem gor pa vidim, da je bila PIKA 74 tukaj. Eh sem si rekla pa dajmo še nekaj malo natipkat. Ja PIKA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoje zadnje poglavje magistrske naloge. A potem greš pa na Dunaj? Greš skozi MB verjetno,a ne? Pa potem skozi Šentilj? Veš, če bi bilo vsaj malo bližje bi ti prišla nekje naproti. Upam, da se zdaj res vkratkem dobimo in da končno v živo spoznam tudi vaju s PIO 73.
In veš moja draga PIKA tudi 1% je nekaj in ti lahko daje upanje. Je še vedno bolje kot 0%. Pa nič več ne glej v to sliko HSG-ja. Punce dokazujejo, da obstajajo tudi čudeži in le še verjeti moramo vanje pa bo. In če pride v četretk M ne bodi žalostna, naj vsaj pride pravočasno, da boš potem lahko spet veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, saj veš december se že z veliko naglico približuje. In kot je videti smo na vrsti sedaj me FOSILKE: ti, Bambi, Tia, Koala, Biba 77, Simonas, Mojca 9000, Klarisa, Gea1, Meeryana, Tinkamiška, Goya........................., pa tudi jaz;)
:zaspan::zaspan::zaspan:Zdaj grem pa res pat, saj moram biti že ob 6-ih v vrctu.:zaspan::muca:

Punce SHOW MUST GO ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri:

Nočko,
Anitka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2004 22:47:04   
Anonimen
ojla!

Pika, glih prej sem na 9 nebesih na PN napisala, da komi čakam četrtek:):):)

Full se že veselim:) Kolk dolg pa je odmor?:)-

lp,:fis:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.11.2004 9:24:48   
meeryana
Halooooo :)

Jooooj Anitka, da bi bilo res. Da bi res sedaj prišle na vrsto fosilke. Mene je v petek obiskala :hudicek:, tako, da ta mesec odpade.......december pa bo spet mesec upanja.....vsaj na začetku, hehehehehhe.

Vsem želim resnično lep začetek tedna, polnega energije in zagnanosti.......pa naj vam čimprej mine, hehehehhe :rozica::rozica::rozica:

LP
M :zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.11.2004 9:57:55   
tinkamiška
Drage punčke!:rozica:

Nč spet visim tle gor, mal me daje tole čakanje...
Kaj naj reče, da bi nam ratalo!!!:angel:

Sam to mi gre poglavi:(!

Lubčka,

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.