Pia73
|
:rozica:Ojla drage moje,...:rozica: Mene pa tak zdeluje. Kar ne morem verjeti. Vedno se vsi čudijo koliko energije imam, sedaj sem pa kot en povožen :kuza: Jojmene,... Je danes moj mož rekel a to bo sedaj trajalo 8 mesecev??? :)-:)-:)- Ja, slabo mi je (pa mi pri prejšnih nosečnostih ni bilo) pa utrujena sem, pa lačna kot volk, se mi zdi, da mi je od tega slabo, pa pol kaj pojem, pa mi je še kar slabo,... Pa drisko imam, pa ves čas sem na WC-ju,.... Skratka za v penzijo, ne pa v ponedeljek v službo,... Pa, če mi bo še 10x huje bom vse preživela, da bi le z :duda: bilo vse v redu! Pa četudi ležim vso nosečnost. Jutri probam še s CB- jem, ker so bile na onem testu iz Amerike in na Romed-u slabe druge črtice,... Upam, da to ne pomeni kaj slabega,... Pa saj NE SME!!! Tokrat pač mora uspeti do konca!!! :miska::miska::miska: Ja Anitka moj JE PIL!!! , ker si je takoj po :modri: izboril, da sedaj pa ni več treba,...:)-:)-:)- 1 tabletko koencima Q10, eno tabletko cinka, in spil eno raztopljeno tabletko vitamina C. To je priporočljivo, da se vzame PO JEDI!!! Moj je to jemal zvečer. Prav tako sem jaz pila krvomočnico samo zvečer,.. Moj pa krvomočnice ni pil, nekako ni bil navdušen,... Sam ne vem, koliko je to pomagalo pri naju, ker se rezultati te kemije poznajo na spermi šele česz 3 mesece,... Pa sedaj mi je tudi jasno zakaj je imel moj avgusta malo slabši rezultat spermiograma, ker je maja bil zelo bolan, prebolel je norice, se spomnite??? In avgusta je bilo ravno 3 mesece od takrat. Sedaj pa je bil spermiogram super, saj je dr. Reljič rekel, da ima količinsko full semenčic (normalno je od 4-20 ml) moj jih je imel pa 100 ml, ne vem, če sem prav napisala tele enote ampak imel je pa 5x večjo vrednost od max. In zdravnik nama je oktobra rekel, da pri nama ne vidi nobenih preprek za zanositev,... le moji policistični jajčniki bi lahko bili krivi a tudi pri policističnih jajčnikih se kdaj pa kdaj zgodi ovulacija. In mo smo jo celo ujeli, čeprav je imal mož malo pred O dnevi spermiogram, pa niti nismo tako zelo redno, še vedno pa več kot sicer,... No toliko o tem, upam da nisem preveč zatežila, samo razložiti sem vam želela,... kimi, ti pa le še malo počakaj z drugim :duda: Odločitev je sicer popolnoma tvoja a ti si še zelo mlada tako, da te čas ne preganja, pa pravijo, da naj bi bilo med porodi vsaj 2 leti razlike, tudi če ne gre za CR. Odločitev pa je vsekakor tvoja,...:metulj: Mojca, nate pa nobena ni pozabila, kako le? Samo veš, večina tako misli, no in jaz tudi, da če bereš in se ne oglasiš, da želiš anonimnost,.. Če pa se boš oglašala, pa se te bomo že spomnile in držale pesti zate. Ampak veš vsaka rabi tolažbo in tista, ki izrazi potrebo po tem jo dobi! In jaz bom držala pesti 01.12. :miska::miska::miska::miska::miska: GoYa upam, da ti je poslastica uspela! Od katerega proizvajalca pa kupiš to pripravljeno? :zajcek: Neža81, daj uživaj na martinovanju še zame. Spij kak kozarček še zame,... :) Tako punce, pa sem bila spet dolga,.... LP pia73 :metulj:
|