Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jonasova metoda,drži ali ne drži 10.9.2007 1:16:59
|
|
|
|
Erin
|
Menkol programček? Dobiš ga tukaj...men je fajn... http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html Povleci si ga dol, shrani na računalnik, moraš pa vnest čimveč datumov zadnjih ...potem pa sproti shranjuješ...
|
|
|
|
RE: jonasova metoda,drži ali ne drži 10.9.2007 1:22:44
|
|
|
|
LuNa73
|
aha...hvala! Ga bom naslednji mesec, če se bom odločila it med borke!
|
|
|
|
RE: jonasova metoda,drži ali ne drži 11.9.2007 18:35:21
|
|
|
|
Lupita
|
Punce, jaz se te metode držim dva meseca in nič od nič! pa se mi obe ovulaciji prekrivata!!!
|
|
|
|
RE: jonasova metoda,drži ali ne drži 11.9.2007 18:50:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Lupita, pozabi na Jonase in podobne reči. Vem, da se človek zateka k marsikateri stvari, da bi povečal možnosti za uspeh, a nima smisla. Prvo pravilo je velikoo Drugo Velikoo zdravja in optimizma Tretje pa velikoo sreče, ko se to poklopi pa je tu. Prva dva zagotovimo sami, tretje pa pride samo od sebe. Mene je tud malo zaneslo a sem se spravila k sebi
|
|
|
|
RE: jonasova metoda,drži ali ne drži 11.9.2007 19:36:33
|
|
|
|
LuNa73
|
Lupita tale jonas je men tud tak mal za lase prvlečen.. tak ko tablete za hujšanje... vsepovsod so reklame in razglablaje na vlko, učinka pa nobenga-vsaj dolgoročnega! Čeprav se ti dve stvari razlikujeta sam po tem, da pr eni hočmo bit okrogle, pr drugi pa ploske !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.