|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jonasova metoda,drži ali ne drži
10.9.2007 1:16:59   
Erin
Menkol programček? Dobiš ga tukaj...men je fajn...

http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html

Povleci si ga dol, shrani na računalnik, moraš pa vnest čimveč datumov zadnjih user posted image ...potem pa sproti shranjuješ...user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.9.2007 1:22:44   
LuNa73
aha...hvala! Ga bom naslednji mesec, če se bom odločila it med borke! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 52
11.9.2007 18:35:21   
Lupita
Punce, jaz se te metode držim dva meseca in nič od nič! pa se mi obe ovulaciji prekrivata!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 53
11.9.2007 18:50:01   
Estrella*
Lupita, pozabi na Jonase in podobne reči. Vem, da se človek zateka k marsikateri stvari, da bi povečal možnosti za uspeh, a nima smisla.
Prvo pravilo je velikoouser posted image
Drugo Velikoo zdravja in optimizma
Tretje  pa velikoo sreče, ko se to poklopi pa je user posted image  tu.
Prva dva zagotovimo sami, tretje pa pride samo od sebe.
Mene je tud malo zaneslo a sem se spravila k sebi

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.9.2007 19:36:33   
LuNa73
Lupita tale jonas je men tud tak mal za lase prvlečen.. tak ko tablete za hujšanje... vsepovsod so reklame in razglablaje na vlko, učinka pa nobenga-vsaj dolgoročnega!user posted image Čeprav se ti dve stvari razlikujeta sam po tem, da pr eni hočmo bit okrogle, pr drugi pa ploske user posted image !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
11.9.2007 19:47:42   
Lupita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........................................

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.