|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jonasova metoda,drži ali ne drži
6.8.2007 10:27:28   
pikica36
a mi lahko katera pomaga pri tej metodi!??

kako pa določite tist časovni pas ali kaj je že? pa potem ... kateri datum vpišete pol a zadnjo menstruacijo ali kaj?

help!!!!user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.8.2007 23:18:18   
LuNa73
a smo že potrdile jonasovo metodo? ka zdej punce, drži al ne drži?user posted image

vam bom povedala da sem jst veselo moji prjatlci razlagala kak mamo me dve ovulacije in bla bla bla... pa me ona posluša, seveda z najbolj butastim pogledom na tem svetu (kot pogled od kokeršpanjela)user posted image . In ko povem do konca reče: Halo??!!! Pa ti ki te imam za najbolj realnega in razumnega user posted image človeka na tem svetu mi govoriš o nekih tumparijah.....user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.8.2007 8:23:37   
pikica36
jaz sem jo malo prečikirala za nazaj ... po mojem en veliiiiik lari fari!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.8.2007 12:35:48   
bekyca
Pat74, pa kakšen je bil rezultat? user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.8.2007 13:45:37   
gajka
Če bi Jonas držal, bi jaz morala biti fant (z RF 1). Zakaj pa potem jaz poskušam zanosit in ne oplajat?!? user posted image

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.8.2007 21:54:51   
LuNa73
sej pa to lahk sam novopečene nosečnice povejo pa potrdijo....user posted image  sej za nazaj ne morš ugotovit, ker verjetn ne veš kdaj je mela tvoja mama O, ko so tebe spočeli...user posted image  al kak?user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.8.2007 22:02:21   
kodrana
luna,lahko ti pa mama pove.. nekatere vejo, kdaj so iemle zadneo menstruacijo in kdaj so imele ovualcijo. tudi že leta nazaj ej obstajala ta jonasova metoda.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.8.2007 22:07:05   
LuNa73
kodrana, sam naše mame niso mele interneta da bi ble tak seznanjene s tem (hec)! user posted image  no ampak roko na srce, zlo težk da bi večina mam vedla kdaj so mele O pred tolkimi leti1 Sej lahk da se motim!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.8.2007 22:14:35   
kodrana
saj ni bila ta emtoda samo na netu. kej so pa prej doval informacije? ta jonasova metoda v resnici baje sploh ni omejena samo na en dan. ampak na več dni. tako, da je v resnici bolj zapletena, kot tu na netu.
pogledaš v kterem mesecu anj bi bila ustvarjena in prečekiraš, kdaj anj bi imela približno mama ovulacijo. pa še glede na predviden datum rojstva. in to je to. jaz itak ne gledam, da se mi točno datum biološke in te ovulaciej prekriva. itak ne moreš vedno vedet. dan gor ali dol..
ah, filozofiram. res sem že zaspna. grem pančkat. bomo drugič o tem, ja.
pa sej sploh ni važen, važen da bo user posted image . a ne?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.8.2007 22:22:07   
LuNa73
kodrana, se popolnoma strinjam s tabo!user posted image  Jst mal provociram, da se pač mal dogaja! Jst pa tak vem, da ni omejena na en dan! Pa če se gre glede na luno v času rojstva.... mal poznam astrologije!user posted image  Omejena pa je lunina O na dva do tri dni!user posted image  glej, mal je fajn vrjet v to..... ker vsaka pravljica ma srečen konec! tak bo mela tud naša.... z lunino O al pa biološko O. ko je čist vseen, sam da bo!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.8.2007 8:52:41   
bekyca
user posted image  se strinjam Luna.

Da pa metoda ni omejena na točno določen dan, pa tudi lepo piše, tako da tiste ki znate angleško, lahko to jano in glasno prečitate.

Bomo videli punce kaj bo iz tega, ker meni se ta mesec popolnoma prekriva. Menkol in Jonas mi izračunata isti dan. Zdaj bomo pa videli kaj to pomeni. Čeprav...hm...punce, ne verjamem kaj preveč, da nama uspe, ker ima moj možek slab spermiogram in se trenutno zdraviva z vitaminčki, čeprav še vedno pridno delava na user posted image user posted image .

Vam seveda javim kako bo pri meni s to metodo user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.8.2007 8:53:24   
bekyca
IZVIRNO SPOROČILO: bekyca

Da pa metoda ni omejena na točno določen dan, pa tudi lepo piše, tako da tiste ki znate angleško, lahko to jasno in glasno prečitate.

Bomo videli punce kaj bo iz tega, ker meni se ta mesec popolnoma prekriva. Menkol in Jonas mi izračunata isti dan. Zdaj bomo pa videli kaj to pomeni. Čeprav...hm...punce, ne verjamem kaj preveč, da nama uspe, ker ima moj možek slab spermiogram in se trenutno zdraviva z vitaminčki, čeprav še vedno pridno delava na user posted image user posted image .

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.8.2007 8:54:10   
bekyca
U, madonca..... se mi vidi, da še nisem zalaufala. Morm enga kofetka spit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.8.2007 13:37:43   
LuNa73

Da pa metoda ni omejena na točno določen dan, pa tudi lepo piše, tako da tiste ki znate angleško, lahko to jano in glasno prečitate.

user posted image  Če sta ob "strica rekla" da je dan D pa ni hudič, da ne bi en od migitalčkov zbral tolk moči in volje pa prišu do cilja! Držim pesti!

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.8.2007 14:18:03   
bekyca
user posted image  tnx. da bi le.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.8.2007 9:43:17   
nineva
Ojla punce! Sem zasledila, da debatirate o Jonasovi metodi, pa sem šla računatuser posted image . Očitno mam res preveč cajta v službi, pa nobenega nadrejenega.user posted image
Men se žal od danes pa tako daleč, ko mi pokaže lunina O in bio O nikol ne prekrivata. Pa sem šla računat za nazaj v 2003, ko naj bi zanosila z hčerko. Vse se prekriva!
Lunina je glih na sredi moje bio. No, res pa je , da je zmotna v spolu( kaže mi fanta) in da je riziko 4(js imam zdravo deklico), bila sem sicer rizična nosečka, ker so mi v 26 tednu ugotovili toxo - vendar, ko sem rodila ni bla niti posteljica ukužena, kaj šele bebica.

zdaj grem računat, še za eno leto dalje, če mi sploh pokaže kaj.( res sm padla v to - se mi že meša)
LP
NINEVA

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 9:47:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nineva)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
30.8.2007 10:10:52   
nineva
ojla _rebeca_! Ena jutranja  user posted image  al pa čajček, kaj maš raje.
Čist sem nora sem si vse lunine O zračunala vnaprej do konca 2009, in pa bio O, ker mam že celo življenje dokaj točne tečkeuser posted image  sem predvidevala , da bom tko tudi ostalo ( čeprav upam da ne treba tk dooolgo čakat user posted image ).
Skratka lunina O in bio O sem mi začneta prekrivat šele januarja 2009, pa se prekrivata pol leta.
Sem že pravi mali astrolog, počasi bo doktorska o tem kako ujet pravi termin.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 12:07:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nineva)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.8.2007 19:42:00   
Yasminka
Tudi mi delamo na 2.user posted image . Malce sem pregledala tole metodo in prav natančno se ujema z mojimi ciklusi...kar ne morem verjet.
Za nazaj pa:
1. otročiček - user posted image riziko 3 - rodila se je zdrava user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.9.2007 0:56:50   
LuNa73
Tule se tud pogovarjajo o tej metodi!

http://www.midva.com/si/forum/?id=247
Tu je en članek o tej metodi!

http://www.astrologer.20m.com/shopping_page.html
Pa baje najdete tud tukaj nekej

(november 1999) revije JANA

Vse več pa jih omenja tale koledar

Kozmobiološki koledar Založbe ARA

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.9.2007 1:00:57   
LuNa73
Aja, pa še vedno ni nobena potrdila "veljavnost" te metode! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.9.2007 1:06:05   
Erin
tisto v hrvaščini bolj slabo zastopim...am...kva je potem z risk faktorjem...ma me mal skrbi kljub temu da poskušam biti flegmatik...razpon rizika je sicer od 1-6...mah kar bo pa bo...bolj se bom obremenjevala večja kriza bo...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.9.2007 1:12:23   
LuNa73
teejaa ne obremenjuj se s tem risk faktorjem..... porčiča, bom se razjezila! Ti sam študiri o zdarvem mališanu!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.9.2007 1:13:50   
LuNa73

Kje se pa to računa???? user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.