|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
9.9.2007 9:26:53   
Bety upa
Goya...Moram ti reči, da to je nosečnost, ni dvoma. Uporabi Prometrijuma več, kot je predpisano in se bodo izcedki končali. 10 dni bo kriza in potem pa lahko začneš uživati v testih in nosečnosti.

Čestitam ti in ti želim krepkega fantka. (Čeprav mislim, da boš imela dvojčka)!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.9.2007 9:48:19   
GoYa
No, saj izcedka ni več. Sem pa tudi jaz pomislila na to, da bi prometrium jemala 3x na dan. Čeprav, če ni več izcedka, potem po moje ni treba user posted image . Mogoče pa jutri še G pokličem.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.9.2007 10:06:33   
Anonimen
Veliko vas spremljam,skoraj vsak dan in upam z vami.Tako da tudi jaz komaj čakam vaših novičk in vas iz srca privoščim,da se vaši upi in anje uresničijo.
GoYa,zate pa vem,da si nosečka,ko sem naredila tewt jaz,sem imela tudi takšno črtico,rahlo,pa sem vedela,da sem noseča.Drugo jutro sem naredila še enega in je bila črtica močnejša.In imela sem prav takšen test,kot si ga uporabila ti.Tako,da ti želim velikooo sreče in naj se ti uresniči,kar si najbolj želiš.Pazi nase in naredi vse,da postaneš mamica.(tudi jaz sem zanosila po IVF,zato vem,kako se počutiš).

Vsem ostalim pa želim,da jih to čaka v bližnji prihodnosti.Vso srečo!

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.9.2007 10:08:06   
Anonimen
Se opravičujem za napake!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.9.2007 11:39:57   
sayuri
Goya, jst ti bom kar čestitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če čez 2 dni ponoviš test, bo slika že bolj realna po moje. Pa mogoče CB naredi...ali pa kakega drugega. Sicer pa itak ni dvoma. Si sigurno nova user posted image  in zagotovo sta se oba vgnezdila, ker je že 7 dan po Etju tko močan hormon, da ga test zazna. user posted image  
PAMELA , hm...pa sem vseeno preveč upala za danes zjutraj user posted image  Sem pa vesela, da si polna optimizma in da gledaš pozitivno naprej user posted image
Zalazoya, no vidiš kako sprehodi pomagajo. user posted image  JAz sem danes zjutraj napol v megli hodila. Ko sem se pa vračala proti domu, se je že risal prečudovit sonček. user posted image user posted image user posted image  
Grem zdaj seznam urejat - je že cajt user posted image  Goya,ko boš naredila drugi test, te bom dala med user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.9.2007 11:55:45   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur,  4.9. začetekKlomifen
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9, ET 8.9.
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon 
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur, punkcija 3.9., ET 7.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur
  • darmar (ICSI;PO; dr.Reš) 30.8. punkcija, ET 2.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek okrog 16.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9.
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact
  • bety upa (6.ICSI;PO, dr. Reš) 23.9. razgovor
user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš)
  • Anonimna
  • PAMELA
user posted image Navijačice: user posted image
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74. MIŠEK13

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 10.9
Ozone - UZ
Skye - ET

Torek, 11.9.

Sreda, 12.9.

Četrtek, 13.9.

Petek, 14.9.
mandarinca - UZ

Sobota, 15.9.

Nedelja, 16.9.
Goya - TEST
darmar - TEST

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST 16.9

darmar greje user posted image user posted image - TEST 16.9

zalazoya greje user posted image user posted image  - TEST  17.9

user posted image DaisyE user posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image FORTUNuser posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.9.2007 12:19:55   
cukica
Pamela žal mi je zate in za tvojega borca,sej bo boš videla in vesela sem da si močna.
Goya tebi pa vse dobro naprej v nosečnosti.
Ostalim pa lep pozdrav in Anonimna dobrodošla.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
9.9.2007 12:47:28   
soncek.djukelica
dan

anonimna, dobrodošla!user posted image user posted image
Goya, če je test pokazal user posted image , pol mora biti nekaj na tem!user posted image

Pamela,žal mi je,da se je tvoj borec poslovil! user posted image Pa tako ziher sem bila,da ga boš danes dobila! Bo pa novembra toliko bolje!user posted image

Zalazoya, boleče prsi so dober znak!Tudi mene so kar hitro začele boleti! In me še sedaj! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
9.9.2007 13:13:51   
darmar
Pamela res si krasna punca, s svojo pozitivno energijo si še mene prepričala, da če ni prvič, drugič,... bo pa naslednjič. In res bo. Ti si že veliko napredovala in nasednjič se bo borec še bolj borila za svoje starše.

Goya čestite!!! user posted image  Sedaj si pa še meni dala zagon. Kaj če bi še jaz poiskusila malo prej, mogoče jutri. Samo jaz sem danes šele 10 dan od punkcije???

Vsem lepe sončne gorenjske pozdravčke in seveda moje pesti so stisnjene tudi za vse VAS.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
9.9.2007 13:29:20   
PAMELA
Joj punce, toliko spodbudnih besed - meni gre kar na jok user posted image - ampak to od sreče, ko vidim kako se bodrite ena drugo.
Ja - v tem postopku sma z možem že zmagala takrat, ko sem na UZ ju vidla folikle (takrat sem kar jokala od sreče - saj v prejšnjem stimuliranem postopku niti foliklov ni bilo - smo že tukaj zaključili user posted image ).  No sedaj pa smo imeli folikle, imeli smo celice (celo 9) in imela sva 1 borca. Sedaj tako po novem veva tudi, da se najini celici "sprimejo" user posted image user posted image . V naslednjem postopku pa bova stremela za tem, da prideva do ETja in po tihem upala, da na koncu zagledava user posted image user posted image .

Veliko sreče punce.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
9.9.2007 14:47:12   
darmar
Zaminma me ali je po ET mogoče dobro piti magnezi in jemati foljno kislino?

Hvala za  odgovore.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
9.9.2007 15:35:35   
GoYa
Darmar, za magnezij ne vem, mislim, da ni potrebno. Folna kislina pa se priporoča celo 3 mesece pred zanositvijo, tako da kar udari po njej. Vidiš, dobro da si me spomnila. Če sem res nosečka, bi bilo fajn, da jo jutri kupim user posted image .
Glede testa pa pravijo, da do 10 dni po stop injekciji lahko pokaže lažno pozitivno. Ti si že 10 dni po punkciji, tako da če ti bi pokazal user posted image , bi bilo verjetno to to. Ampak jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan. No, jaz sem danes 12 dni po punkciji, rezultat pa veš, kak je. Tak, da bom morala ponovit. Enkrat sred tedna. Sem pa povečala dozo prometriuma na 3x dnevno. Saj v prejšnjih postopkih mi je G vedno tako predpisal.

Sayuri, ja za seznam je še mal prezgodaj. Ti bom že rekla, kdaj bom pripravljena za gor user posted image .

Anonimna, ti si bila prepričana, da si noseča, jaz pa nisem lih tolk ziher....še user posted image ...dokler ne ponovim testa. No, drugače sem tudi jaz že mamica ene IVF-ovke. Zdaj se borimo pa za drugega.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
9.9.2007 16:28:20   
Anonimen
GoYa,želim ti,da si noseča in lepo da imaš že eno pupo doma.Ja,jaz sem bila prepričana in se nisem zmotila,pa mislim da se tudi tebi zgodi nekaj lepega in da test kaže prav.Meni se zdi da ti testi narobe kažejo samo kadar si noseča,pa kaže da nisi,če pa pokaže da si,pa da se ne moti.Ne vem,tak občutek sem dobila po vsem tem branju teh forumov.

Bom spremljala,kaj se dogaja z vami vsemi,mislim pa da ne bom edina.Res me zanimajo vaše zgodbe,ker sem se prav vživela z vami in komaj čakam kakih novičk.Upam,da ne zamerite!!

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.9.2007 16:34:12   
dajamaja
Pamela, žal mi je, da se vama že tokrat ni izšlo vse do srečnega konca. Držim pesti za naslednjič!

Skye, lepi rezultati, kar tako naprej jutri, čez 14 dni, 9 mesecev!

Goya, naj bo naslednji test en močan plus.

Darmar, Zalazoya še malo pa bomo vama čestitali. Zdržita še malo.   

Anonimna, dobrodošla!

Betyupa, ti greš zdaj kar o naravni metodi?

Vsem lep dan še naprej user posted image  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.9.2007 18:59:00   
Sulfinija
Pamela zelo mi je žal,za tvojega borca.Punca le pogumno v novi boj.KOt si sama že neštetokrat povedala,kljub nesrečnemu koncu si zmagala.Folikli,celice in oplositev,sedaj le še par korakov,da pride do et,vgnezditve in do srečnega konca.

Goya,nedvomno si nosečka,čestitam iz vsega srca vse dobro še naprej v nosečnosti.

Bety upa,tudi jaz sumim na naravno metodo da nama tokrat obema porata.

Za vse ostale,ki še vendo čakate na teste želim en velik srečno.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.9.2007 19:09:20   
taša33
Lep pozdrav vsem, po premoru se tudi jaz spet oglašam. Sem v 3. postopku ICSI pri  Rešu, po 1. UZ (8. dnevu menopurja) mi je spremenil zdravilo, ker slabo reagiram. Sedaj imam gonal-f pero.Ali mi ve katera kakšen je odziv in svoje izkušnje glede obeh zdravil, namreč 1. ICSI postopek(suprefact in menogon) pridelala 2 celici, 2. postopek (gonal 3 ampule ) pridelala 5 celic. kaj lahko pričakujem? Jutri me čaka 3 UZ, pa vam sporočim.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.9.2007 19:10:11   
Skye
Punce pravkar sem odkrila odlično angleško internet stran o IVF. Predvsem forum je odličen, tako, da če znate angleško vam jo toplo priporočamuser posted image

http://ivf.ca/

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.9.2007 19:32:26   
pikovit
Hello bejbe,
se malo javljam.Internet je zrihtan tako da evo me.Najprej čestitke FORTUNuser posted image  in novim so borkam.Pri meni pa je tako.Danes sem imela uz foliklov je neki v torek punkcija.No tle me rata groza.Potem pa upam da bo tudi transfer in jasno pozitivni rezultat čez 14 dni(pobožne želje).
Mišek hvala za skrb si zlata punca.user posted image

Se beremo.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.9.2007 19:38:53   
pikovit
Goya jaz tudi mislim da je + vendar pojdi si kupit CB oz. test ponovi na 12. dan.Takrat je rezultat realen.Držim pesti.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.9.2007 19:39:20   
Bety upa
Anonimna.....vse je možno....Jaz sem v 5.ICSi postopkih imela vsakič pozitivne teste in to kar do določenega dneva za test (14.dan po ET)....In eni dojenčki so se poslovili prej eni kasneje.
Največ sem zdražala do 8.tedna, ko je sledil abrazijo.

tako...da je vse mogoče.....In globoko upam, da sem edina s temi dogodki.

Vam vsem se to ne dogaja in ko zagledate user posted image user posted image , je stvar rešena. Ste user posted image .

Sulfinija.....Če ne naravno, pa 23.9. začnemo s špikanjem....Bomo videli, kdo je bolj nor in vztrajen....ta smola, ki me spremlja ali pa jaz....Mislim, da sem jaz!!!user posted image user posted image

Odpustite mi punce, ker vas vsako posebej ne omenjam. Verjemite mi, da mi je mar za vsako od vas. Edino, kar vam želim, je uspeh, user posted image user posted image ....Drugo pride....in ni tako pomembno...

user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.9.2007 20:00:55   
Anonimen
Ojoj,Bety upa,res mi je žal zate,vendar pozitivno misli!!Tudi zase sem mislila da mi ni usojeno biti mama,pa očitno bom in še zdaj ne morem verjeti.Boš videla,da ko bo tebi uspelo po vseh neuspehih,tudi ti ne boš mogla verjeti,da je res.Tudi tebi želim srečo pri tvojem naslednjem poskusu in naj ti bo tokrat sreča naklonjena.

Meni so "dali"le en zarodek v maternico,tak je bil nasvet biologa in je uspel! Imam pa še nekaj zamrznjenčkov,ki me morda še kdaj čakajo,če se tako odločim.Vendar s temi zdravili,ki jih ve uporabljate nimam izkušenj,sem uporabljala druga.LP

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.9.2007 20:06:09   
Sulfinija
Bomo videli, kdo je bolj nor in vztrajen....ta smola, ki me spremlja ali pa jaz....Mislim, da sem jaz!!!user posted image user posted image

Bety upa  tem stavkom,ki si ga napisala se pa z tabo 100% strinjam in sem enakega mnenja.Enkrat mi bo že uspelo,mogoče celo drugi teden na mini počitnicah.

Anonimna dobrodošla med nami borkami.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.9.2007 20:36:09   
Amelia

Pamela, zelo mi je žal za tvojo pikico, važno je, da je zarodek nastal, enkrat se mora pa vse skupaj poklopit, pa bo.

Sayuri, mene daj med borke za november 2. ICSI pri dr. Rešu

Drugač pa občudujem vse tiste, ki naredite test pred datumom, ki vam ga določijo, jaz se tega ne bi upala ker bi me skrbelo, da ne velja. Sem pa danes bolj slabe volje, sva bila pri enih prijateljih in vsi imajo seveda otroke, eni 3, drugi četrtega na poti, vsi mi razlagajo kako fino se imajo,...jaz pa samo razmišljam kdaj bo že november, oziroma kaj bi dala, da bi bila noseča. Mah, saj bo..,

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.9.2007 21:07:10   
upajoča
Goya, čestitam krasna novičkauser posted image user posted image user posted image ,Pamela,škoda za tvojega borca,bo pa drugič bolje za vse nas,mene se ja lotil hud prehlad tako da sem danes kar poležavala z bacili v postelji,ja saj vem lekadol pa čajčki pa bo ,upam bolje.lp pozdrav grem nazaj v posteljo ,jutri pa v službo,upam da bom bolje  upajoča

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.9.2007 7:16:11   
zalazoya
jutro pupe

kako smo kej, jaz danes zakjučujem bolniško in šibam v službo.

Želim vam uspešen dan, še posebaj Skye za ET. Držim pesti, da te čaka vseh 5 borcev, dva na toplo in tri na hladno.

V glavnem user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?