|
RE: IVF-ICSI avgust,september 8.9.2007 15:29:09
|
|
|
|
GoYa
|
PAMELA, jaz verjamem da bo ta petceličar borec do konca. Vidim, da se naprej lepo deli in tako je prav. In vso srečo jutri . Skye, včasih sem vedela kaj več glede delitve, potem pa je šlo vse to v pozabo. Sedaj se pa več ne ubadam s tem. Brez veze se je sekirat. Fortun, lahko se kopaš . Sam pazi, da te tokovi ne odnesejo . Amelia, dobrodošla . Pa novembra več sreče. Sayuri, verjamem, da je veliko materiala. Se je dolgo obirala in se je nabralo. Skye, a si videla . Pa tako paniko na začetku naredila . Super in bravo za tvojih 5 otročkov. Bety upa, res si zaslužiš čudež in ti močno tiščim pesti. ANA_P, največkrat se odločijo za dva vstavljena zarodka. Jaz jih vedno želim 3. No, tokrat sta do stopnje blastociste prišla samo dva, tako da nisem imela dosti izbire. Na enega pa ne bi pristala, razen, če bi imela samo enega. MIŠEK13, a spet zdravstvene težave Joj, da bi čimprej okrevala in bila pripravljena na nov boj. Ti si prava borka. Natasa76, z veseljem bi ti odgovorila glede pošte, vendar nimam pojma, kako zadeve potekajo na GK. Ti bo znala katera druga razložit, ki je dala to skozi. Držim pesti, da bo poštar čimprej pozvonil. Zalazoya, Darmar, imasta kake posebne znake? Ah, kaj sploh sprašujem . Sej je brezveze se z znaki obremenjevat, k itak ne pomenijo vedno istega No, še stanje pri meni. Mislim, da je konec. Včeraj zvečer se je pojavil rjav izcedek, danes zjutraj je bil tudi prisoten. V bistvu prihaja ven rjav prometrijum. Bledo rjavo oz. bež. Jaz mislim, da M samo še prometrijum zadržuje. Sem se zjokala včeraj, slabo spala ponoči, ampak očitno mi tokrat ni namenjeno. Sem šla po test. Ga bom naredila, čeprav mi je rezultat jasen (Bety upa, tokra očitno ne bo držalo, da ne delam predčasno testov , čeprav ga najrae ne bi naredila in se že izmikam). Ne vem, kaj bom naredila s prometriumom. Najverjetneje bom nadaljevala še nekaj dni. Čeprav, če ima M za prit, naj pride, s tem prometriumom jo samo zadržujem. Kar se tiče možnosti, da bi bilo to povezano z vgnezditvijo - mislim, da ni šans, ker je bil izcedek 5. dan po ET blastocist. Mislim, da bi se blastociste morale mnogo prej vgnezdit. Tako punce moje drage, enkrat novembra ali decembra pa jovo na novo. Život je takav,..... Pa lepo soboto še naprej. Čudovit sonček je danes. Samo ne v moji glavi.
|
|
|