Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 9:27:52
|
|
|
|
pikovit
|
Pupe kako ste kaj? A vas je kaj nomočilo Spet ta beden vreme.A mislite da bo avgust tudi tak? A že katera odšteva dneve za dopust.No tako zdej grem z frendicama na Se beremo kasneje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 9:53:31
|
|
|
|
Špelka
|
Koalca - jest te tud ponižno prosim za znakec zraven mojega imena.... Saj ne, da bi bla domišljava, sam sem se že tko navadla, da sem , pa tko sem ponosna na to, da mi zdej enostavno ni za gledat moje ime brez tega znakca. Hvala! Pa super da vodiš seznam in uživajta s sončkom! P.S.: pa *medica* je na prvi strani tudi napisala, da je junijska .
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 10:07:03
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, koala, danes je res deževno in mrzlo, jaz že od 7 zjutraj skačem naokoli! zdej sem opravila vse, kar sem mislila,tako da je čas za nekaj počitka! gold fish, upam,da si v redu!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 10:14:27
|
|
|
|
barbarela77
|
Pozdravljene! No pa da še jaz dodam svojo zgodbo. Tudi jaz začnem s postopkom avgust, september. Včeraj sem dobila pošto , 16.08. imava razgovor, kjer bom izvedela kako bo vse skupaj potekalo. Sem pa v MB pri dr. Gavrič. Ful sem vesela, da se je začelo dogajat in presenečena, ker sam tako hitro dobila pošto, po 4,5 mesecih. Zgleda so se čakalne dobe res malo skrajšale. Redno vas berem, pa tudi javim se še kaj. Vsem želim veliko in optimizma in sreče v postopkih. lp, barbara
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 11:17:18
|
|
|
|
Skye
|
Dobrodošla barbarela Si pa res hitro prejela pošto...jaz sem nanjo čakala 8 mesecev....no hvala bogu, da so se v MB začele stvari obračati na bolje kar se tiče čakalnih vrst
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 13:46:16
|
|
|
|
gloria
|
Pikovit hvala za spodbudne besede...Ja danes je pa res en deževen dan...Fajn da so se čakalne vrste skrajšale,pa še sem slišala danes od svojga gin. da bo po tanovem 6 brezplačnih postopkov .Ali je že katera vedla za to? prav da ste ponosne na svojo .Barbarela dobrodošla .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 14:17:18
|
|
|
|
blanč
|
Pozdravljene punce, hitro še mene na seznam med septembrke . Danes zvečer grem na morje potem počakam in v nove boje. Joj kako hitro mineva čas.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 14:24:04
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
vedno več novih bork je! jesen bo plodna... blanč, tudi jaz danes šibam proti morju, tokrat le za vikend! pa tok vesela sem,da so čakalne dobe krajše!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 15:11:18
|
|
|
|
koala
|
AVGUST BORKE ZA - anonimna(zamrznjenčki)
- Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
- barbarela77(1.IVF;MB,dr.Gavrič) razgovor 16.8
SEPTEMBER BORKE ZA - Goldy
- Gita14 (2.IVF)
- cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
- zalazoya(2.IVF;PO, dr.Reš) razgovor 7.8
- gold fish (LJ) zamrznjenčki
- blanč
Navijačice: pikovit, sulfinija, koala , *medica* , Špelka , soncek.djukelica , citrončica, Staša1 gloria, konina Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit. Ostale datume pa bom vpisovala ko jih bote sporočale. Punce ki ste pri dr.Gavričevi, a lahko malo opišete izkušnje z njo? Jaz imam namreč nsalednij pregled pri njej ker nadomešča mojega g.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 17:23:40
|
|
|
|
nana35
|
Dr.gavričeva je super ginekologinja!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 17:51:25
|
|
|
|
zalazoya
|
hoj punce kakšno bedno vreme je bilo danes ampak se že vedri, hvala bogu da je petek. Kako smo kej? Pri nas v službi so vsi na dopustu jaz pa guram k pr norcih. Barbarela (dobrodošla ), Skye ne morem verjet kakšne čakalne dobe meni se zdi tudi štiri mesece veliko, katastrofa. Če so zdravstvene težave razumem, samo da čakaš na vrsto ta je pa kruta. Ja pa sej me že težko kej preseneti pri tem našem zdravstvu. Gloria žal mi je, da se ti je to zgodilo, držim pestke da bo tokrat vse OK. Kje je kej naša Sayuri, še vedno uživa na dopustu. Ja se vidi, da so dopusti tudi Bety se nič ne javi. Koala za seznam. Pikovit kakšen pirček bom sigurno spila, baje da nuca. Uživajte kjer koli ste se javim kasneje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 18:13:37
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Dr.gavričeva je super ginekologinja!! se podpišem pod ta post
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 18:18:02
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya Skye ne morem verjet kakšne čakalne dobe meni se zdi tudi štiri mesece veliko, katastrofa. Če so zdravstvene težave razumem, samo da čakaš na vrsto ta je pa kruta. Ja pa sej me že težko kej preseneti pri tem našem zdravstvu. so bile še daljše...leto dni in več pa imamo mi še tako srečo...v Ameriki je šele katastrofa...tam si moraš pa večino zdravljenj kar sam plačati...in punce kredite jemljejo, da si lahko financirajo postopke...groza
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 18:55:31
|
|
|
|
citrončica
|
No,čvekice,se je pa začel dogajat tule , vsem novim pozdravček za dobrodošlico,ja pa starim borkam tudi!! Pikovit,super smeškote limaš zraven,res so lušni!! Jaz sem OK,ker je petek sploh , odštevam dneve do ,28dni...4tedne,pa grem, kot otroci v šolo,sam še to nisem preštela,kolkokrat grem še spat do takrat , bom tačas navijala,za vse,ki se jim že dogaja,potem pa 14dni možgane na OFF,ko se vrnem,imam pa v Lj razgovor pred naslednjim IVF -ICSI ..nazadnje so mi ICSI delali,sem po izvidih potem videla, kličem pa 1dan v septembru.. pestke za vse,za čimveč !!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 19:36:49
|
|
|
|
pikovit
|
Za vse,ki odhajate čez vikend na morje se imejte lepo in
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 19:39:23
|
|
|
|
citrončica
|
Super,pikovit, tele si moram prav shranit,za kak morski pozdrav, jaz sem antitalent za kaj takega....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 19:42:47
|
|
|
|
pikovit
|
Ej punce med navijačicami je kar nekaj .To je pa lepo videti. Nosečke kdaj pa imate rok in kakšnega spola bo.Sem mal firbčna.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 19:48:26
|
|
|
|
pikovit
|
citrončica sploh ni taka stvar.Pojdi na www.smiley central.Jst sem šla kar na najdi.si vpisala in se mi je prikazalo download smiley klikneš in potem te vodi.Probaj če ti ne bo šlo ti bom pomagala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 19:51:21
|
|
|
|
citrončica
|
bom probala, hvala
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 20:01:29
|
|
|
|
citrončica
|
,pikovit,zdaj sem pa važna!!!!full so dobri in res sem bolj "šus"za te zadeve,tu pa je enostavno...še enkrat hvala!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 20:47:36
|
|
|
|
koala
|
pikovit, midva pričakujeva konec januarja, 27 januarja imam PDP, spol pa bo presenečenje.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 20:48:07
|
|
|
|
pikovit
|
Uf važička kva si super
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.8.2007 20:50:56
|
|
|
|
pikovit
|
Koala če nisem preveč zoprna.Koliko časa pa si se matrala in kakšen je bil razlog.V kateremu centru za neplodnost ti je ratalo? A sem preradovedna?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 4.8.2007 7:54:45
|
|
|
|
Staša1
|
Midva imava PDP 20.2.08, za spol bomo pa videli na NS, ki je 10.8., če se bo pikica (ali zdaj že kar pika) prav obrnila! Je bil pa to najin drugi IVF ICSI v Lj. Držim pesti za vse!!! In še vedno bo leto !!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 4.8.2007 8:25:52
|
|
|
|
koala
|
pikovit nisi preradovedna. Midva sva najinega zakladka čakala pet mesecv manj kot pet let. Problem pa je v tem, da je moj dragi kot otrok prebolel raka in ima zaradi zdravljenja diagnozo azospermija, torej pri njem ni plavalčkov. V postopku pa nsav bila v Ljubljani.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?