|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sploh delajo kaj?
1.8.2007 18:55:58   
Anonimen
Kaj za vraga se ukvarjaš s tem kaj ona dela pri 19 letih .

Ne ukvarjam se s tem,ampak še 1x povdarjam,da le prašujem kaj kdo dela pri teh letih,halooo.user posted image To pa zato,ker tašča skoz ko k nam pride samo šinfa kak je za vse sama,kak froci nič ne delajo,...Jaz svojih otrok nikoli nebi šinfala pred drugimi in jih v slabo luč spravljala,če mi ne bi pasalo bi si že po svoje uredila z njimi,ne pa da bi to drugim razlagala.Upam,da ste zdaj razumele bistvo.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
1.8.2007 18:58:20   
Anonimen
Koliko delajo, ne vem in me niti ne zanima.

Pri teh letih sem naredila, kar je bilo treba, po čim hitrejšem postopku. Je bilo velikooooooooooo drugih prioritet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
1.8.2007 19:06:42   
helloKitty
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj za vraga se ukvarjaš s tem kaj ona dela pri 19 letih .

Ne ukvarjam se s tem,ampak še 1x povdarjam,da le prašujem kaj kdo dela pri teh letih,halooo.user posted image

Kaj si pa ti delala pr teh letih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.8.2007 19:07:20   
Anonimen
Meni pa ni blo treba nikoli dosti delat. Ok jajca sem znala spečt, pa kavo skuhat, pa posodo pomit. To je blo pa tud vse. V srednji sem vsako soboto posesala pa prah pobrisala da sm dobila jurja za zvečeruser posted image . No edin zunej, krompir pobirat ipd. sem vedno mogla pač. Ne rada ampak sm mogla.

Ko sem bila kje z taščo in mojim sem pa vse delala. In ko sem se preselila z mojim. Mi ni nič problem. Še zmeri se mi ne da....ampak nardim. Tud kuham, pečt sem se navadla, likat, prat....vse. Pri 22ih. Inuser posted image
Mi prou nič ne manjka.

Pa delat me tud niso v srednji pustili med počitnicami. Naj se zabavam. Dokler mi je šlo v šoli vredu so me pustili čisto pri miru.

Ko sem šla na faks sem  sama od sebe začela delat in v dveh letih nisem več hotela denarja od staršev in se od takrat sama preživljam.

Pri 26 sem v svojem stanovanju že več kot leto, sama kuham, perem, pospravljam, skrbim za dva nora mačka....hodim v službo in končujem fax.

Tako da ni nikjer napisano če pri 19ih ne špilaš pridne gospodinje....da si čist nesposoben. Jaz se še vedno nimam za gospodinjo. In se nikoli ne bom imela. Jaz to odpravim čist tko by the way...k je treba....da lahko pol kej bolj pametnga in zabavnega počnem.

Aja....pa fante tud kdaj gledate če znajo dat prat pa kavo skuhat?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
1.8.2007 19:08:47   
Anonimen
Sama sme pri 18 letih in že prej znala vse pospravljat, kuhat, prat,likat,.. Pa tega nisem nikoli, ampak res morda dvakrat na leto, ostalo mi ni bilo treba. Moram pa vse to delat odkar sva s fantom od mojega 20 leta na svojem in dva navihanca sta pri hiši, ampak poanta je v tem da mi zdaj ni težko ker delat to zase, ker je to moje, moja lastna družina, ki sem jo jaz ustvarila seveda z možemuser posted image , ni pa bilo težko ker so me doma vsega naučili. Poznam veliko takih ki ne znajo, ker jim ni bilo še nikoli treba, pa so punce stare čez 20. Ja saj je luštno, če imaš le financ toliko da imaš gospodinjsko pomočnico, pol že gre. Se mi pa ne zdi nič slabega če doma nisem delala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2007 19:13:54   
Anonimen
Ma kaj se je taka umetnost ko greš na svoje navadit gospodinjske stvari delatuser posted image

Ne vem no men to res ni predstavljalo težav. Mami mi je pokazala kako se s strojem dela....no na koncu sem jst njej kazalauser posted image . Kuhat sem sama se učila...pač al je ratalo al pa ne....zato mamo pa halo pico. Pa sedaj odlično kuham. Pečt sem tud sama probavala. Likat, sesat, kopalnico pucat.....pa tud ni neka umetnost, ali pačuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.8.2007 19:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Tako da ni nikjer napisano če pri 19ih ne špilaš pridne gospodinje....da si čist nesposoben. Jaz se še vedno nimam za gospodinjo. In se nikoli ne bom imela. Jaz to odpravim čist tko by the way...k je treba....da lahko pol kej bolj pametnga in zabavnega počnem.

Se čist strinjam user posted image .

Daleč najbolj z zadnjim stavkom user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.8.2007 19:32:59   
komarka
DELOVNE NAVADE!!!user posted image user posted image ti je dosti lazje potem žvet.

Men doam tud vglavnem ni blo treba delat: ti se kr uci.user posted image user posted image user posted image Kr neki. Men so dal filing da sem nesposobna, vsaj moja mama je taka: pusti bom jst. Se zdej ko pridem na obisk skoz neki leta okrog mene, naju ko ena sluzkinja. user posted image
Se dobr da sem sla kmalu do doma- pr 15-ih v internat, kjer je blo vsaj mal reda, pol pr 19-ih sem pa spoznala prjatlco k je na vozičku(tetraplegik) in sem sla zvet k njej, jo rihtat. In mi je blo stokrat bols cunje zlagat ko pa studirat. In sem bla vsa ponosna nase, k sem neki sama nardila!!!user posted image user posted image

Sem velik vec odnesla od nje kot od svoje mame...

Bom nehala blatit svojo mamo...da ne bo genj v strehiuser posted image
Itak pa nikol ni prepozno, dase cesa naucis, vprasanje je sam ce mas voljo do tega in ce se ti zdi vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.8.2007 19:35:08   
Dejča
Karin, bolj se ne bi mogla strinjati s teboj!!!
Pa da ne bo pomote - jaz ne bi nobeni mladi frajli riti zanašala - če ji jo pa taščica ali možek, sta si pa sama kriva. Pa je gospodinjstvo ena zadnjih prioritet v mojem življenju, toda kar se mora, menda user posted image  ni težko. Vsega se da naučiti. Tudi dosti po 20. letu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.8.2007 19:35:45   
komarka
aja, se to: glede uzivanjcije. A pol k clovek tud kej sam nardi, pa ma otroke pa nobene uzivancije vec, al kaj?user posted image
Men je cist mim povelicevanje enih anjstniskih uzitkov! Ah maldost ti moja, kam odsla si, kjee si ?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.8.2007 19:38:05   
Magi*
meni je pa čudno, da nobena ni pomagala domauser posted image  me smo vse tri doma delale. ne garale, ampak prispevale v gospodijnstvu. pa ne za jurja za zvečer. zato, ker smo tako delali od malega. vsi skupaj. in smo bili en, dva, tri fertik. zakaj bi pa morala moja mama in oče pri 19-letnih dondah vse sama storit in nam k riti prinest? a bi nam krona z glave padla?

tisti, ki je bil prej doma, je skuhal kosilo. perilo smo rihtale vse štiri. bajto smo pospravljali vsi. na vrtu smo delali vsi. smo znale vse narest in nam ni bilo težko. pa vsake počitnice (med SŠ) sem šla delat, da sem si prislužila nekaj denarja. med študijem sem pa itak ogromno že vmes delala. pa sem prišla do lepe izobrazbe in mi še danes ni problem delat.

moja hčera mi hoče pri gospodinjskih opravilih pomagat. no, kao pomagat. je še premajhna. ampak meni je zelo všeč, da sploh pokaže interes. in če je bolj razmazano kot čisto, me prav nič ne moti. jo spodbujam.

...je treba delat in ne okol ga srat... je treba delat in ne mamila jemat... ma Adi še kako prav.

PS: pa mi je kljub vsemu ostalo zelo veliko časa za žurat in za v luft gledat:)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.8.2007 19:41:41   
Anonimen
Magi sej jst tud zdej tko razmišljam, sam takrat....ja takrat pa nism nouser posted image .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.8.2007 19:46:28   
Magi*
če jaz nazaj pogledam, se mi takrat tudi ni zdelo fer. sam je tolk let od tedaj, da zdaj lahko priznam, da so imeli starši prav user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.8.2007 19:50:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

meni je pa čudno, da nobena ni pomagala domauser posted image   

PS: pa mi je kljub vsemu ostalo zelo veliko časa za žurat in za v luft gledat:)

Saj smo user posted image .

Kuhala, sesala, zalivala rože, hodila h kmetom po mleko, zabijala žeblje, kurila pozimi. A je blo staršem sploh kaj treba delati user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
1.8.2007 19:53:19   
silvya
Prej nisem mogla vsega napisati.
Ja se je bolje ne vtikati v take zadeve, je pa hudo če moraš skupaj živeti. Vem kako obupana je bila moja mama.
Zato je najbolje, da imajo stari in mladi vsak svoje gospodinjstvo, pa naj vsak živi kakor njemu paše. Pol se pa noben ne bo rabil sekirat kaj drugi dela, niti se ne spodobi da bi se.
Če se meni mama včasih hoče potožit glede tega, ji lepo povem, da zdaj ko več brat in njegova ne živita pri njej nima pravice ocenjevati ju kaj delata, kako in koliko.  In je nekaj časa mir.
Tudi jaz sem za snaho, vendar sem drugače vzgojena, s taščo dobro shajava. Ko njej ni kuham jaz, ko ni meni pa ona, perilo peremo vsak zase, pa je zadeva  rešena.
Vse se da, samo da bi pa en delal drugi pa ležali, to pa ne gre!

LP
Silvya

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.8.2007 19:54:15   
Magi*
a ti si tut po mleko hodila? user posted image  to sem imela najrajši user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.8.2007 19:58:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

a ti si tut po mleko hodila? user posted image  to sem imela najrajši user posted image user posted image

Najraje s prijateljico. Je znala teta kar dolgo molst, kadar sem imela družbo user posted image .

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
1.8.2007 20:03:16   
Anonimen
Jaz sem tri leta živela v istem stanovanju kot tašča. In imam mal drugačne izkušnje. Sem jaz vse delala ona pa na kavčuuser posted image .
Ma ok, sem pa zastojn tam živela. Ko mene še ni bilo je vse delala njena mami, ki živi v spodnjem štuku. Sedaj pa od brata punca.
To ti pa je življenje jauser posted image

Po mlek sm pa tud jst hodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
1.8.2007 20:33:07   
karmy
jooj kako se ene šopirite... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez zamere

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.8.2007 20:36:15   
Anonimen
Samostojna sem že od 15.leta in od takrat skrbim sama zase.Sem pa alergična na lenuhe, zato se jih najraje izogibamuser posted image user posted image . Drugače pa vsak ve zase, važno, da sem sama pridna.user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.8.2007 21:07:53   
Anonimen
Že v oš sem mogla doma vse pospravljat,kuhat,na njivah delat traktor vozit.....vse kar je bilo.Pri 17 sem že hodila v službo si služila svoj denar pa vseeno nisem smela iti ven na kakšno veselico ali disko.Razen,če sem ušla ponoči venuser posted image user posted image
Dandanes res kolko gledam nekatere v teh letih ne vejo nič ali pa ne rabijo,ker starši naredijo vse namesto njih.
Saj nimam nič proti temu pač naj starši delajo oni pa poležavajo,če jim tak paše.

Kolko pa vejo delat pa nevem.Saj se naućiš vsega,če le hočeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
1.8.2007 21:42:29   
Anonimen
Po mlek sm pa tud jst hodila

Jest tud.user posted image user posted image user posted image  Dostkrat so me doma vprašal, če sem šla v Lj. po mleko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
1.8.2007 21:44:48   
Anonimen
Jest tud. Dostkrat so me doma vprašal, če sem šla v Lj. po mleko.

He he mene pa so vprašali,ali sem mleko vozila v ljubljano.user posted image user posted image user posted image so pobirali ob šestih jaz pa sem prišla domov ob desetih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
1.8.2007 21:46:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Kok so to lepi spomini.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
1.8.2007 21:48:49   
Anonimen
Kok so to lepi spomini.

Ampak res je bilo lepo v bivši jugoslaviji.user posted image user posted image Zdaj pa se samo nekam mudi pa časa ni več za nič nimam pojma,če so zdaj hitrejše ure kot prej ali kaj je narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?