|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zgubljam sebe....
31.7.2007 13:24:52   
gojska
Kdo zdaj jamra ???????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.7.2007 13:56:45   
srki
user posted image user posted image user posted image

Druagače pa, priznam, tudi mene ta stil pisanja zelo zelo moti, to je pa piši kao govoriš, al kako? Pa vem, da tudi jaz delam pravopisne in slovnične napake, ampak tak stil pisanja je bolj težko brat.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.7.2007 14:19:49   
piščanc
pač sta se našla drugačna karakterja. priznaj, da ti je pa v nekaterih primerih všeč, ko tebi pusti komando.

kar ti je pri partnerju najbolj všeč, ti bo v slabih dnevih najbolj najedalo živce. jin in jang sistem. če si ti preobremenjena, si zmanjšaj delo in ne krivi zato njega, da ti ne sede njegov odnos.

ali pa pejta narazen, preden bo prepozno

iz malega zraste veliko

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.7.2007 14:25:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Meni se lahko še tako mudi, pa četudi bi delala 3 službe in doktorat zraven, mi nebi ratalo napisat takšnega neberljivega zmazka v takšni "slovenštini" in ob temu še povedat da mi gre mož na **** in da ne more porivat......

Ob temu se niti ne morem posvetiti samemu vprašanju, ker me v želodcu začne pečt.

Drugače pa se mi generalno res zdi, da moški malo preveč jamrajo v primeru bolezni. Ni pa nezdržljivo, pa bolani tudi niso vsak dan. Če pa res toliko jamra o vsaki stvari pa bi ga že v rit nabrcala. Ni ga hujšega kot moški, ki je cela mevža. Jaz takom pravim da so limone, skisani do konca...

Se podpišem pod Srček. Res skrajno neberljivo pisanje...

Anonimna, če tvoj tako hudo jamra vsak dan, je res mevžast hipohonder - kot Jeremija iz Alan Forda. Pusti domišljiji prosto pot in si zamisli kako bo ko bosta imela otroke.
Pa še to: če te njegovo jamranje tako zelo moti, da pišeš, da ti "gre na **** in da ne more porivat", potem mislim, da je vajine romance že davno konec - no, vsaj s tvoje strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.7.2007 14:35:49   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Meni pa ni jasno, kako lahko nekdo, ki dela magisterij piše v takšni ''slovenščini''.  user posted image

To se tudi jaz sprašujem. O.K. saj tudi jat kdaj pa kdaj spustim kakšno črko če pišem hitro, vendar to....user posted image user posted image user posted image

Tu pa je vse ok napisano ali kaj? user posted image  Jaz bi dodala eno vejico, pa kako črko bi spremenila.

Dajte ne ga srat s takimi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.7.2007 14:39:42   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Meni pa ni jasno, kako lahko nekdo, ki dela magisterij piše v takšni ''slovenščini''.  user posted image

To se tudi jaz sprašujem. O.K. saj tudi jat kdaj pa kdaj spustim kakšno črko če pišem hitro, vendar to....user posted image user posted image user posted image

Tu pa je vse ok napisano ali kaj? user posted image  Jaz bi dodala eno vejico, pa kako črko bi spremenila.

Dajte ne ga srat s takimi.

Jaz pa bi dodala tri vejice user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.7.2007 15:43:16   
mojamura
pa pišuka kaj ste se zdaj vse obesile na pravopis....materuser posted image

anonimna, kot prvo, nehaj ga razvajat. Kot drugo se z njim pogovori in mu povej to kar si napisala v prvem svojem postu.
Takrat ko boš mela vse informacije pri roki se odloči kako in kaj.

pa srečno!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.7.2007 15:58:11   
Anonimen
Kolkr sem razbrala, nimata še otrok. Hvala bogu.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.7.2007 19:37:36   
Anonimen
Kje najdete take dedce?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.7.2007 19:46:39   
Lana25
Jaz pa za spremembo razumem tvoje pisanje in me prav nič ne moti, da ni lektorirano.

Glej mogoče pa tvoj partner jamra zato, ker se ob vsem tem kar zmoreš ti (dve službi, podiplomski študij, ... skrb zanj), sam počuti neuspešen, nemočen, ne dovolj dober zate. In jamra, da naj vidiš zakaj on ne zmore vsega kar zmoreš ti, ne zmore, ker je bogi, ker njega marsikaj pesti. Ali pa se počuti odrinjenega, ima občutek, da pri tebi ni na prvem mestu in hoče tvojo pozornost, pa ne ve izbrati pravega načina, da bi jo dobil.

Vsekakor mu povej, da ti njegovo jamranje odvzema energijo.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.7.2007 22:16:48   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lana25

Jaz pa za spremembo razumem tvoje pisanje in me prav nič ne moti, da ni lektorirano.

Glej mogoče pa tvoj partner jamra zato, ker se ob vsem tem kar zmoreš ti (dve službi, podiplomski študij, ... skrb zanj), sam počuti neuspešen, nemočen, ne dovolj dober zate. In jamra, da naj vidiš zakaj on ne zmore vsega kar zmoreš ti, ne zmore, ker je bogi, ker njega marsikaj pesti. Ali pa se počuti odrinjenega, ima občutek, da pri tebi ni na prvem mestu in hoče tvojo pozornost, pa ne ve izbrati pravega načina, da bi jo dobil.

Vsekakor mu povej, da ti njegovo jamranje odvzema energijo.

Bravo Lana25......končno ena pametna!

Mene tudi nič ne moti njeno pisanje.....me pa motijo vaši odgovori, ki se ne nanašajo na njeno vprašanje.

Se popolnoma strinjam z Lano25!

lp

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.8.2007 9:55:43   
Anonimen
samo to je res....ko sva se pogovorila in vse to njegovo jamranje izvira iz občutka nezadovoljstva s samim seboj.....ker nima dokončane šole, ker nima redne zaposlitve,ker se počuti,da ni nič dosegel v življenju. Potem pa primerja mene z njim. Ful me vzpodbuja in vse, zna pa tudi kako pikro povedat na moj račun šolanja in kako nimam nič časa zame,da mi bo življenje ušlo in ne bom imela nič od njega.
Tudi mene je strah,če po pravici povem. Ful se znajde v življenju, vse zna sam napravit,kar se tiče dela,prenove stanovanja,ipd. Rada ga imam. Ampak me skrbi,kako se bo tole izšlo. Dejstvo je,da sem jaz karierist, on pa uživač. On računa,kako bi s čim manj dela prišel do čim več denarja, jaz pa razmišljam,katere cilje si želim doseči v življenju. Nikoli ne govori o svojih ciljev. Bojim se,da bo res zapadel v depresijo, kot sam večkrat omeni. Ob sebi rabim partnerja,ki me bo vzpodbujal, mi bo prav tako mogoče tudi za vzor,kar se tiče vztrajnosti,ipd.
Nisem rekla,da se sramujem ker nima izobrazbe ali kaj podobnega,da me bo pomote.
Iskreno samo povem,kaj me skrbi, konec koncev je to samo realen pogled na življenje...ne živim v pravljici in ne zatiskam si oči. Ne bi se mi zdelo prav, da če 5 let odprem oči in ugotovim,da to ni to. Rada razčiščujem sproti.
Kaj bo,če bom morala službeno v tujino? Ta možnost se mi namreč že ponuja...doma pa pustila noro ljubosumnega tipa?
Res ga imam rada....ampak če dam na tehtnico...moji cilji, moje življenje, moji uspehi...na drugi strani pa on,iskrena ljubezen, zraven ljubosumje,ipd....vendar kje? V enem stanovanju z otrokom? In to je to?
Nisem materialistka, samo realno gledam na vse skupaj...
upam,da bo bolj berljivo tole.
Se je že katera znašla v situaciji, ko je morala izbirati?

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.8.2007 10:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

samo to je res....ko sva se pogovorila in vse to njegovo jamranje izvira iz občutka nezadovoljstva s samim seboj.....ker nima dokončane šole, ker nima redne zaposlitve,ker se počuti,da ni nič dosegel v življenju. Potem pa primerja mene z njim. Ful me vzpodbuja in vse, zna pa tudi kako pikro povedat na moj račun šolanja in kako nimam nič časa zame,da mi bo življenje ušlo in ne bom imela nič od njega.
Tudi mene je strah,če po pravici povem. Ful se znajde v življenju, vse zna sam napravit,kar se tiče dela,prenove stanovanja,ipd. Rada ga imam. Ampak me skrbi,kako se bo tole izšlo. Dejstvo je,da sem jaz karierist, on pa uživač. On računa,kako bi s čim manj dela prišel do čim več denarja, jaz pa razmišljam,katere cilje si želim doseči v življenju. Nikoli ne govori o svojih ciljev. Bojim se,da bo res zapadel v depresijo, kot sam večkrat omeni. Ob sebi rabim partnerja,ki me bo vzpodbujal, mi bo prav tako mogoče tudi za vzor,kar se tiče vztrajnosti,ipd.
Nisem rekla,da se sramujem ker nima izobrazbe ali kaj podobnega,da me bo pomote.
Iskreno samo povem,kaj me skrbi, konec koncev je to samo realen pogled na življenje...ne živim v pravljici in ne zatiskam si oči. Ne bi se mi zdelo prav, da če 5 let odprem oči in ugotovim,da to ni to. Rada razčiščujem sproti.

Zakaj mu tega ne poveš? Naj tudi on ve, da si ponosna nanj, ker zna sam marsikaj narediti. To pomeni, da lahko veliko privarčujeta. Daj mu občutek koristnosti. Mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
1.8.2007 10:09:58   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Zakaj mu tega ne poveš? Naj tudi on ve, da si ponosna nanj, ker zna sam marsikaj narediti. To pomeni, da lahko veliko privarčujeta. Daj mu občutek koristnosti. Mogoče bo pomagalo.

Sem istega mnenja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.8.2007 10:11:31   
visnjaaa
ja....res sta si različna...zato se tudi privlačita....
Imata pa čisto različne poglede na svet...to je pa tudi res.
Ne mi zamerit, ampak jaz nekak bolj podpiram njega, ker se mi zdi, da je on bolj na realnih tleh kot ti. On ve, kaj pričakuje od življenja...ti pa še nimaš razčiščjenih pojmov. Življenje ti ponuja različne poti, vendar si ti tista, ki ne ve, na katero pot bi stopila.
Sej konev koncev vsi delamo zato, da se (pre)živimo....življenjskega ciklusa ne boš spremenila, ne tako in ne drugače.
Jaz predvidevam, glede na to, da delaš magisterij, nisi več rosno mlada...no sej tud stara neuser posted image , da ne bo pomote......pomisli malo sama pri sebi, kaj bi rada od življenja, pa boš videla  katero pot izbrati. Sej vem, da tudi sama ne veš, ker če bi vedela, ne bi imela tega problema.

Če imaš fanta zelo rada, kot opisuješ, menim, da ni dileme, kajne?
Vedno se najde vmesna rešitev, ki je za oba zadovoljiva, če le oba to hočeta.
Kar se pa njegovega jamranja tiče, lahko  sebi pripišeš 30%, 20% zaradi pomankanja samozavesti,  ostalih 50 % pa imajo že tako v genih.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.8.2007 10:26:23   
ulani
res je...on je ful tko...ne da se mu matrat...ne mara tega pohlepa...hoče samo svoj mir in uživat...
js pa nism tko....js sm pa zaljubljena v pisarno, v odgovornost, v nove izzive, v papirje, pogodbe,ipd...
hvalabogu,da sem našla nekaj,kar me veseli....
strah me je,da ne bova znala skombinirat tega.....on pravi,da sem prevelik karierist in da to ne bo šlo skupi.....

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.8.2007 10:41:57   
piščanc
predstavljaj si, da imaš ful kariernega tipa - kako bi sploh našla skupno življenje. prav zato sta skupaj, ker on tebi daje malo uživanja, ti pa njemu tempo. nič ne bi imela, če bi bila oba enaka ali oba uživača (brez denarja) ali oba karierista (brez življenja). v življenju si je treba najti tisti pol, ki te izpopolnjuje.

če pa se ti obeta služba v tujini, ga pa seveda vzami s sabo, imaš idealnega tipa, ki se znajde in nima nič za izgubiti user posted image . kompromisi in ljubezen vaju bodo povezali. samo brez predsodkov, da bi moralo biti drugače po spolu.

čeprav tisto o neporivanju je pa bolj jalov izgovor. strast pa mora biti

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.8.2007 11:11:48   
krauca
Ja, na žalost imata čist različne osnovne vrednote bi rekla. Skupne osnovne vrednote in cilji so pa po moje poleg ljubezni in naklonjenosti tisto kar "makes it work". In po moje bo pri vama težka. Z veliko veliko ljubezni in zaupanja vama bo uspelo, ampak glede na to da sprašuješ kako in kaj ... kaj pa vem. Pa še ta njegova ljubosumnost in slaba volja. Po moje je to znak, da si želi, da se spremeniš. Meni se pa zdi da vama na dolgi rok ne bo zneslo, razen če se boš ti "podredila", vzela službo tukaj kjer sta, najela/kupila stanovanje, imela otroka in se ustalila.
Iz tvojih postov pa mi je jasno, da ti to ni dovolj. Da ne želiš imet službo od 8-16 in pol izklopit. Sama sem dosti v teh "poslovnih vodah", ampak jaz sem za razliko od tebe bolj podobna tvojemu fantu. Po službi odklopim, ne hodim na srečanja po službi, kariera mi ne pomeni veliko ... Ti boš s takim odnosom, kot ga imaš zdaj poslovno uspela in hočešnočeš te bo partner verjetno vlekel "nazaj".  In tega se verjetno zavedaš. In zato sprašuješ.
Upam, da ti uspe najti to kar si želiš. In da te bo to osrečilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.8.2007 11:20:13   
ElaM
Jaz še vedno mislim, da sta si preveč različna, da bi lahko vozila skupaj.

:)

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.8.2007 11:22:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Obstajajo lektorji user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.8.2007 11:30:12   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ko sva se pogovorila in vse to njegovo jamranje izvira iz občutka nezadovoljstva s samim seboj.....ker nima dokončane šole, ker nima redne zaposlitve,ker se počuti,da ni nič dosegel v življenju. Potem pa primerja mene z njim.

Tole je vse rešljivo ko keks. Če je res to vzrok njegove depresivnosti, potem res ni razloga, da se ne bi dalo odpravit. Je pa res, da včasih kdo potrebuje dobesedno "brco v rit", da se spravi k nečemu. Ni namreč dovolj samo vedeti, kako in kaj te žuli. Treba je pač pljunit v roke in zadevo poštimat, lepo step by step.
  Zakaj ima tvoj pomanjkanje motivacije, da te zadeve spremeni, je pa drugo vprašanje ( pa nič manj pomembno ). In predvsem, ali bi se pomanjkanje motivacije odrazilo tudi na drugih področjih, kljub temu da bi ( hipotetično ) odpravil minuse, ki ga zdaj mučijo? Če ja, potem osnovni problem seveda ni v nedokončanju šole, nezaposlenosti, občutku da ni nič dosegel itd itd .... pa upam, da le ni tako. Že to, da ni nič dosegel, je mal bosa, navsezadnje ima ob sebi tebe  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?