|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgubljam sebe....
31.7.2007 9:46:47   
Anonimen
skupaj sva neki časa.....začelo se je čist tko,nedolžno....v sebi sm skoz mela nek filing,k me je vlekel nazaj,naj s ene spuščam v to..nism poslušala.....
na **** mi gre,k skoz jamra.....kok on dela,kok je on bogi,kok ne more porivat,k je prezmatran....
ej....js mam 2 joba naenkrt,pa še magisterij delam.
nikol ne jamram...evo,zdle sm z rahlo obliko pljučnice na jobu...ne morem si privoščit frej....
on pa skoz jamra....
občutek mam,da že zdavni nisma na isti valovni....
sej sploh nikol nisma bla...ma ne vem,vlekla me je neka čudna energija naprej....k stanujeva skupaj....
omenla sm že parkrat konec....ej,ne morš verjet,kako se takrt spremeni...čist sladek je neki časa......
pol pa isto....hočem stran,kr zgubljam sebe.....ne da se mi poslušat,kako skoz jamra,kok je on bogi...sam en tedn bi zamenjala z njim,pa da vidmo....

rabm samo kako vzpodbudno besedo,da res začnem konec.....

nism neka mevža,sem močna oseba, nardim marsikaj...ampak pr njemu....seveda so čustva...so stvari,zarad katerih mi je najbolši....ful ga crklam, razvajam...lahko rečem,da sem res ful pozorna...ničesar nočem v zameno....sam da bi se razumela...ampka men se zdi,da enostavno ne gre....
preveč dela mam zdle,preveč morm bit zbrana,da bi se mela čas še s tem ukvarjat.....

al dam sebe na prvo mesto? al pa vztrajam... ne,ne bom....

vem,da mate poln kufr takih mailov, vem,da je tole napisano ful zmedeno.....

ampak vseen....sam kako vzpodbuno besedo.....hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgubljam sebe....
31.7.2007 9:49:33   
Anonimen
vem,da mate poln kufr takih mailov,

s tem pa se strinjam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 9:51:22   
Taula
al dam sebe na prvo mesto? al pa vztrajam... ne,ne bom....

Vztrajaš na čem? Upanju da se bo spremenil? Meil je rahlo zmeden ja, tako da te ne razumem čisto. Samo če ti nisi srečna z njim (kar nisi), potem je brezveze. Sebe na prvo mesto. Sigurno. user posted image  Najprej moraš imeti sebe rada, nato druge.

Mogoče bi vama pa pavza pomagala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 9:51:40   
Anonimen
Evo, ravno v nedeljo je bil moj booogi revček in prehlajen in vročičen in oh in sploh. Potem sem ga vprašala, če jaz peljem domov (200km). Je rekel ne, jaz bom.
OK. Potem pa nisi tako zelo booogi. Ni bilo eno uro, je bi že v redu.user posted image

Spet posplošujem: Moški, ki zbolijo in so utrujeni, so večji reveži, kot ženske. Oni so skoraj na smrtni postelji. Jaz se pa samo še smejim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 9:52:57   
Taula
Moški, ki zbolijo in so utrujeni, so večji reveži, kot ženske. Oni so skoraj na smrtni postelji

To je pa res. En prehlad...je že krizni štab.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2007 9:54:37   
Colt
Hardcore, kot bi bral o mojem sodelavcu. Še preden me zamenja na izmeni, točno vem da ga bom 10 min. poslušal kako je zmatran, kako ga vse boli, kako so ostali nesposobni in nefer do njega....skrajno moreče. Sem ga sit v parih minutah. No, ko so meni dvignili urno postavko in mam za 1 cent več od njega...je naredil skoraj harikiri od sekirancije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vem...takšni ljudje...ja men se smilijo ker morajo živet sami s sabo user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 9:55:02   
*alja*
Če vidiš da negre, če že od začetka veš da to ni to, zakaj pol vztrajaš? Zapravljaš čas in energijo, sama pa veš da bo konec isti, sam je vprašanje časa!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2007 9:55:18   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Spet posplošujem: Moški, ki zbolijo in so utrujeni, so večji reveži, kot ženske. Oni so skoraj na smrtni postelji.

Tu me lahk mirno izvzameš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2007 9:56:25   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hardcore, kot bi bral o mojem sodelavcu. Še preden me zamenja na izmeni, točno vem da ga bom 10 min. poslušal kako je zmatran, kako ga vse boli, kako so ostali nesposobni in nefer do njega....skrajno moreče.

Oblika depresije ??

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2007 9:59:27   
Colt
Ja, nekaj takega po moje. Samo mu drgač čist nič ne fali. Morda je celo v prednosti, ker ma doma bodočo psihologinjo...in bo lahk kar doma mel terapije user posted image Sicer se jaz zastopim z njim, sva kolega, sodelujeva...ampak ma pač to ''jamrajočo'' hibo. Malce spominja na Marvina iz Štoparskega vodnika, če si bral....user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.7.2007 10:06:42   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ful ga crklam, razvajam...lahko rečem,da sem res ful pozorna

Za začetek nehaj s tem.

Drugače pa, če te veza duši, omejuje in te dela nesrečno ...jaz bi se vsedla z njim dol in mu povedala, da si življenja polnega jamranja ne predstavljam, tak da naj razčisti sam pri sebi in se odloči: Jaz ali pa njegovo jamranje. In da je to zadnjič, da o tem govorim.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2007 10:07:32   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Malce spominja na Marvina iz Štoparskega vodnika, če si bral....user posted image user posted image user posted image

Oooo, hudo ..... ampak, glede bodoče psihologinja, kaj pa vem ..... včasih taka stvar ne gre drugače kot pa s kemijo. Žal. Odisno seveda od stopnje, od tega ali gre za lažjo ali težjo obliko, ali so nihanja, kakšna so itd itd ..... skratka nč prijetna zadeva, ampak tud ( še ) nč tragičnega.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2007 10:08:26   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ful ga crklam, razvajam...lahko rečem,da sem res ful pozorna

Za začetek nehaj s tem.

Strinjam, povsem. Kratko, jedrnato, pa ponavadi učinkovito.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2007 10:12:05   
srki
Očitno ga preveč crkljaš in potem še tistega, kar bi moral, ne zmore oz. noče naredit, ker ve, da boš ti za vse poskrbela. Dobro, da še diha lahkouser posted image .

Če si močna oseba, boš zmogla pogum, da končaš vezo, samo prej jo poskusi rešit, če ga imaš rada in on tebe.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.7.2007 10:17:40   
ElaM

Ja, stran bejž, pa bo problem rešen. K, če za svojega partnerja napišeš, da je te ne more porivat, je res ljubezen v zraku.user posted image  

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2007 10:26:48   
barbara b
Meni pa ni jasno, kako lahko nekdo, ki dela magisterij piše v takšni ''slovenščini''.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2007 10:28:14   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

Meni pa ni jasno, kako lahko nekdo, ki dela magisterij piše v takšni ''slovenščini''.  user posted image

Hvala za pomoč. To ji bo vsekakor pomagalo.
Mislim...user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2007 10:52:18   
Anonimen
ma,moti me,k skoz ko jamra,kok je bogi,kok nč ne more,on je največja žrtev na tem svetu, vse pade nanj....
js....se pa res matram z dvema službama in podiplomcem,pa nikol ne pojamram,pa verjemite,da imam marsikatero noč neprespano.....

a je to navadno,da moški tok stokajo in da imajo za žrtev?
K moj fotr je bil glih tak in sm si rekla,da ne bom mela tipa,k bo glih tko stokal.....

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2007 11:01:43   
jade1
Ne niso vsi taki. Moj mož že ni, pa mislim, da ni edini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2007 11:14:13   
Lenny
Če je že zdaj takoooooo booooogi, si ga predstavljaj čez nekaj let.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2007 12:03:10   
Tonchka
Ne niso vsi taki in jaz te čisto štekam, da ti gre na k.... s tem jamranjem. OK, normalno, da tud moški zbolijo, so utrujeni, pa kdaj pojamrajo, vse lepo in prav, ampak iz dneva v dan jok in stok, pa saj ni otrok. Poslušaj svoj JAZ in naredi kar misliš da bo zate dobro. Srečno.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 13:02:27   
Polona31

To se tudi jaz sprašujem. O.K. saj tudi jat kdaj pa kdaj spustim kakšno črko če pišem hitro, vendar to....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2007 13:08:23   
tajtaja
Če je pa v službi, pa se ji mudi z pisanjem.user posted image
Ej, babe, nič ne razumete.

Kar se dedca tiče, si pa ne delaj utvar, da se bo spremenil. J, saj menda se bo res, samo na boljše verjetno ne!user posted image

Če jamra, bo jamral celo življenje, in za par leto boš jamrala tudi ti in sploh se ne rugim bo šlo tvoje jamranje nenormalno na živce.
In bo spet tvoja hčera rekla, da takega, kot je bil oče, pa že ne mo mela!!!user posted image

PRESEKAJ IN KONEC!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.7.2007 13:10:06   
tajtaja
sploh se ne rugim bo šlo tvoje j

SAJ JAZ TUDI NE VEM PISAT

in sploh se ne boš slišala, drugim pa bo šlo tvoje....user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2007 13:20:20   
Anonimen
Meni se lahko še tako mudi, pa četudi bi delala 3 službe in doktorat zraven, mi nebi ratalo napisat takšnega neberljivega zmazka v takšni "slovenštini" in ob temu še povedat da mi gre mož na **** in da ne more porivat......

Ob temu se niti ne morem posvetiti samemu vprašanju, ker me v želodcu začne pečt.

Drugače pa se mi generalno res zdi, da moški malo preveč jamrajo v primeru bolezni. Ni pa nezdržljivo, pa bolani tudi niso vsak dan. Če pa res toliko jamra o vsaki stvari pa bi ga že v rit nabrcala. Ni ga hujšega kot moški, ki je cela mevža. Jaz takom pravim da so limone, skisani do konca...

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?