Anonimen
|
skupaj sva neki časa.....začelo se je čist tko,nedolžno....v sebi sm skoz mela nek filing,k me je vlekel nazaj,naj s ene spuščam v to..nism poslušala..... na **** mi gre,k skoz jamra.....kok on dela,kok je on bogi,kok ne more porivat,k je prezmatran.... ej....js mam 2 joba naenkrt,pa še magisterij delam. nikol ne jamram...evo,zdle sm z rahlo obliko pljučnice na jobu...ne morem si privoščit frej.... on pa skoz jamra.... občutek mam,da že zdavni nisma na isti valovni.... sej sploh nikol nisma bla...ma ne vem,vlekla me je neka čudna energija naprej....k stanujeva skupaj.... omenla sm že parkrat konec....ej,ne morš verjet,kako se takrt spremeni...čist sladek je neki časa...... pol pa isto....hočem stran,kr zgubljam sebe.....ne da se mi poslušat,kako skoz jamra,kok je on bogi...sam en tedn bi zamenjala z njim,pa da vidmo.... rabm samo kako vzpodbudno besedo,da res začnem konec..... nism neka mevža,sem močna oseba, nardim marsikaj...ampak pr njemu....seveda so čustva...so stvari,zarad katerih mi je najbolši....ful ga crklam, razvajam...lahko rečem,da sem res ful pozorna...ničesar nočem v zameno....sam da bi se razumela...ampka men se zdi,da enostavno ne gre.... preveč dela mam zdle,preveč morm bit zbrana,da bi se mela čas še s tem ukvarjat..... al dam sebe na prvo mesto? al pa vztrajam... ne,ne bom.... vem,da mate poln kufr takih mailov, vem,da je tole napisano ful zmedeno..... ampak vseen....sam kako vzpodbuno besedo.....hvala.
|