|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posiljujoča pranja možganov!
31.7.2007 11:41:26   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Silvya nisi me razumela. Saint ni blo mišljeno kot ''svetnica'', ampak kot priimek ene zelo fletne igralke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodi fer in ji vsaj pojasni za kako igralko gre. user posted image

drugače pa o tem tolk: jp, sami si moramo ustvariti kritično distanco do informacij, ki jih (s)prejemamo. predvsem vidim izziv pri vzgoji lastnih otrok, ker v današnjem času je informacij, takih in drugačnih, zares ogromno in preveč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.7.2007 12:52:19   
silvya
Colt,
no, vidiš, nisem blond, pa sem vseeno zamudila še to, da bi vedela, da gre tu za igralkouser posted image .  Se opravičujem.  Očitno sem spregledala tudi reklamo za film user posted image .

LP
Silvya

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.7.2007 13:04:22   
Enolla
Se strinjam s tabo Colt - samo tisto z nunami, daj kar zaščititi, da je res ne uporabijo user posted image . Boš vsaj nekaj imel od tega. Je pa vsakemu od nas na vrhu telesa dano nekaj okroglega, ki ima noter nekaj, kako se že temu reče, user posted image  aja možgane s katerimi bi bilo fajn, da bi včasih kdo tudi pomislil in ne podlegal črednemu nagonu. Mene najbolj moti to, da morajo sedaj že vsak izdelek prodajati s seksom. Domišljija propagande na dnu. Trenutno edine reklame, ki sem jo zaznala je tista za OBI.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.7.2007 13:17:52   
Anonimen
Colt za vse to kar si naštel je men čist vseeno...ubistvu se še nism do sedaj s tem ukvarjala kako vplivajo reklame in mediji na nas....mislim, da nism podvržena temu...sama nekako presodim kaj je dobro zame in kaj si bom kupila, ali bo nakup koristen in čemu mi bo koristil izbran nakup.
Kar se tiče pa revij pa....ja..jih kupujem (včasih) in upoštevam samo tisto kar je meni všeč in kar mi bo koristilo......moje mnenje

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.7.2007 13:20:51   
Kuba
Meni se zdi da so temu pranju predvsem podvrženi otroci, ki so za ponudnike še posebaj lahka tarča, sami namreč nimajo še občutka za razsodnost in jih zelo lahko premamijo barve in ostala šara. Ravno zadnjič mi je kolegica rekla, da bo vrgla TV iz hiše, ker ji mala sitnari za vsako stvar ki jo gor vidi, če se pa zapiči v točno določeno stvar pa je doma 3.sv.vojna samo da bi jo dobila user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.7.2007 13:55:19   
Anonimen
Moj mož ima vedno kak komentar pripravljen na anoreksična dekleta, s katerimi nas mediji bombandirajo.
Da jo razume zakaj je posnela to reklamo in upa, da si bo sedaj z honorarjem lahko vsaj kupila en velik sendvičuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.7.2007 15:03:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Bom mal na splošno napisal...tule (in še kje) na forumu imamo dokaz iz prve roke, kako kot družba slepo sledimo medijski agresiji ki nas zasipa s popolnostjo, večno lepoto, omejenimi standardi....in tu skozi se potem še uspešno priplazi predmet seksa.

Če ne bi bilo povpraševanja, ne bi bilo ponudbe - in obratno. Nihče ne bi vložil v reklame oz. pranja možganov toliko denarja, če ne bi bilo učinka.
Se strinjam, da je sedanja potrošniška družba preobremenjena z reklamiranjem VSEGA - od seksa, zdrave prehrane, kvazi zdravega življenja...
Na nas pa je, ali te reklame vzamemo za "suho zlato" in živimo življenje kot nam ga vsiljujejo, ali pa lepo živiš po zdravi pameti. Vzgojiti otroka v zdravo, razmišljujoče bitje je v dandanašnjih časih še težje in bolj odgovorno kot takrat, ko smo bili mi "nemogoči pubertetniki".

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
31.7.2007 15:08:48   
Anonimen
Reklame nas prepričujejo, da moramo vse dobiti takoj in zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
31.7.2007 19:47:38   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Colt,
no, vidiš, nisem blond, pa sem vseeno zamudila še to, da bi vedela, da gre tu za igralkouser posted image .  Se opravičujem.  Očitno sem spregledala tudi reklamo za film user posted image .

LP
Silvya

vprašaj moža, mogoče je on zasledil kak film s to starleto user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.7.2007 19:50:19   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Ups ...... user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.7.2007 19:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

To si pa tako nežno napisala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
31.7.2007 19:55:23   
Anonimen
Vsa ta medijska pranja možganov po mojem mnenju krepko krhajo partnersko/družinske odnose in kmalu ne bo več bistvo neke zveze npr prijateljstvo, zaupanje, spoštovanje, LJUBEZEN....temveč številka modrca, izgled nog, popolni zobje in nov bleščeč avto pred hišo. Na puf seveda. Te nove lažne vrednote mi gredo na bruhanje.

Vzamem cedilo in precedim, kot govejo juho v nedeljo, preden konzumiram.

Potem mi ne gre na bruhanje.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
31.7.2007 20:20:00   
silvya
Ne rabim. Vem, da je blond in ful dobro zgleda. Ne vidi pa se ali samo s kozmetiko ali tudi brez user posted image

LP
Silvya

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?