Colt
|
Bom mal na splošno napisal...tule (in še kje) na forumu imamo dokaz iz prve roke, kako kot družba slepo sledimo medijski agresiji ki nas zasipa s popolnostjo, večno lepoto, omejenimi standardi....in tu skozi se potem še uspešno priplazi predmet seksa. Zakaj? Ni več revije, ni več publikacije, ni več reklame...da ne bi (predvsem) popolno žensko telo uporabila za propagando tega, onega...ni več mladinske revije, da ne bi ponujala 1001 nasvet za popolno telo, popolno rit, popolne ustnice...in seveda popoln seks, kako popolno zadovoljiti partnerja itd itd.. In vse to gre k ciljni skupini 10-20 letnikov, predvsem punc, še deklic pravzaprav. Postajamo družba ki je odvisna od seksa, popolnega telesa in plastičnih pojmov popolnosti v vseh oblikah. Kam gremo? Če se malce pohecam na svoj račun (oz na račun mojega razmišljanja), bodo kmalu še prsate nune z vrhunskim lip glossom in nogami do nebes, novačile po TV nove kaplane v semenišča. Ogabno, kam to pelje. Grega ps. Da ne bo pomote, seks, lepo telo (in predvsem zdravo) je super duper truper fajn in frudi...samo meja kjer vse to postane posiljujoča obsesija je vse bližje oz mnogokrat že presežena. In to po mojem skromnem mnenju je vse prej kot zdravo. ps.ps Sam nimam popolnega telesa, še manj sem sam popoln...samo moja vest je čista in pomirjen sem sam s seboj in svetom...zato sem trdno prepričan da sem mnogo bogatejši od vseh tistih posiljujočih lutk, ki mi z joškami pred nosom ponuja ''najnovejše vložke ali pralni prašek ki mi bo ''osrečil, osmislil in sploh oplemenitil življenje'' ps.ps.ps. Vsa ta medijska pranja možganov po mojem mnenju krepko krhajo partnersko/družinske odnose in kmalu ne bo več bistvo neke zveze npr prijateljstvo, zaupanje, spoštovanje, LJUBEZEN....temveč številka modrca, izgled nog, popolni zobje in nov bleščeč avto pred hišo. Na puf seveda. Te nove lažne vrednote mi gredo na bruhanje.