Anonimen
|
Hmmm... Priznam, da mi je zunanji videz zelo pomemben. Tako pri sebi kakor tudi pri drugih. Same sebe nimam za lepo, temvec za simpaticno, ceprav je velika razlika, kako izgledam takrat, ko vstanem in takrat, ko grem v diskoteko. Se zdalec pa se nimam za popolno in se prav dobro zavedam, da popoln sploh nihce ni. Zato mi je pri drugih videz pomemben samo do dolocene zdrave meje. Od cloveka, pa ne glede na to, ali gre za partnerja ali za prijateljico, pricakujem samo to, da je urejen-a. Imam svoje pojme o tem, kaj je urejenost in to ni Lorealova sminka ali Hugo Boss kolonjska vodica. Po videzu pac sklepam, kaksen je clovekov nacin zivljenja, kajti to je skorajda najpomembnejsa stvar pri tem, ali se bom z nekom ujela ali ne (karakterno). Mozolji, teza ali plesavost - ne, to me ne zanima, dokler mozolji niso razmesarjeni po celem obrazu, dokler nekdo svojih odvecnih kilogramov ne tlaci v otroske velikosti oblek in dokler plesa ne postane letalisce za muhe. Za prvi vtis mi je torej videz ena pomembnejsih stvari, ko pa cloveka zacnem spoznavati, pa definitivno prevladajo mozgani. Clovek je lahko tip-top urejen, celo klasicno lep, ce lahko tako recem, ampak ce z njim nimam o cem govoriti, ce nimava nobenih skupnih interesov in ce ima taksne karakterne lastnosti, ki me odbijajo, potem ga ziv Bog ne spravi v mojo blizino. Kar se ``cvetk`` tice, jih pa seveda poznam in na prvo mesto lahko postavim svojo ``preljubo`` svakinjo. Vsak teden pri frizerju, vsako jutro vstane pol ure prej, da se nasminka, da je slucajno partner ne bi videl nenalicene in niti po pomoti ne bo oblekla kavbojk, kupljenih na trznici. Ampak ko ji bos pa rekel, naj odpre Excell, bo pa odprla predal pisalne mize in iskala pac nekaj, na cemer bi pisalo Excell. Pa ne bi nic rekla, ce bi imela zenska vsak kaksen interes po tem, da se nauci karkoli vec od kuhanja kave - ampak ga nima. Njej je dovolj, da zna dati noge narazen in posledicno od tega dobiti partnerjev Eurocard. No, taksni ljudje pa se mi, milo receno, gnusijo. In do pred kratkim sem bila prepricana, da me lahko pri moskih, od katerih ne pricakujem partnerske zveze ali druzine, pomemben videz in posledicno spolna privlacnost. Roko bi dala v ogenj, da je popolnoma res to, da mi je za goli seks z nekom pomemben njegov videz, kaj pa ima v glavi, me pa popolnoma nic ne briga. No, potem pa me ne nekdo sladko zaje*bal in moji ``pameti`` dokazal, kako lahko privlaci inteligenca. Vam povem, da se skrije pred vsakim manekenskim videzom.
|