|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Videz vs. pamet
31.7.2007 7:22:51   
Colt
Največja lepota pri človeku je:

-Srčna kultura!!
-Splošna razgledanost
-pametna mera samozavesti (če je pretirana, je lahko zelo ogabno in odgijajoče)

Vsakodnevno agresivno pranje možganov z mitom popolne lepote in večne mladosti pa se že kr fajn pozna na stanju duha nekaterih ki jih poznam. Žalostno kako ljudje postanemo ovce v službi umetnih mitov.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.7.2007 7:57:31   
Anonimen
Hmmm... Priznam, da mi je zunanji videz zelo pomemben. Tako pri sebi kakor tudi pri drugih. Same sebe nimam za lepo, temvec za simpaticno, ceprav je velika razlika, kako izgledam takrat, ko vstanem in takrat, ko grem v diskoteko. Se zdalec pa se nimam za popolno in se prav dobro zavedam, da popoln sploh nihce ni. Zato mi je pri drugih videz pomemben samo do dolocene zdrave meje. Od cloveka, pa ne glede na to, ali gre za partnerja ali za prijateljico, pricakujem samo to, da je urejen-a. Imam svoje pojme o tem, kaj je urejenost in to ni Lorealova sminka ali Hugo Boss kolonjska vodica. Po videzu pac sklepam, kaksen je clovekov nacin zivljenja, kajti to je skorajda najpomembnejsa stvar pri tem, ali se bom z nekom ujela ali ne (karakterno). Mozolji, teza ali plesavost - ne, to me ne zanima, dokler mozolji niso razmesarjeni po celem obrazu, dokler nekdo svojih odvecnih kilogramov ne tlaci v otroske velikosti oblek in dokler plesa ne postane letalisce za muhe. Za prvi vtis mi je torej videz ena pomembnejsih stvari, ko pa cloveka zacnem spoznavati, pa definitivno prevladajo mozgani. Clovek je lahko tip-top urejen, celo klasicno lep, ce lahko tako recem, ampak ce z njim nimam o cem govoriti, ce nimava nobenih skupnih interesov in ce ima taksne karakterne lastnosti, ki me odbijajo, potem ga ziv Bog ne spravi v mojo blizino.
Kar se ``cvetk`` tice, jih pa seveda poznam in na prvo mesto lahko postavim svojo ``preljubo`` svakinjo. Vsak teden pri frizerju, vsako jutro vstane pol ure prej, da se nasminka, da je slucajno partner ne bi videl nenalicene in niti po pomoti ne bo oblekla kavbojk, kupljenih na trznici. Ampak ko ji bos pa rekel, naj odpre Excell, bo pa odprla predal pisalne mize in iskala pac nekaj, na cemer bi pisalo Excell. Pa ne bi nic rekla, ce bi imela zenska vsak kaksen interes po tem, da se nauci karkoli vec od kuhanja kave - ampak ga nima. Njej je dovolj, da zna dati noge narazen in posledicno od tega dobiti partnerjev Eurocard. No, taksni ljudje pa se mi, milo receno, gnusijo.
In do pred kratkim sem bila prepricana, da me lahko pri moskih, od katerih ne pricakujem partnerske zveze ali druzine, pomemben videz in posledicno spolna privlacnost. Roko bi dala v ogenj, da je popolnoma res to, da mi je za goli seks z nekom pomemben njegov videz, kaj pa ima v glavi, me pa popolnoma nic ne briga. No, potem pa me ne nekdo sladko zaje*bal in moji ``pameti`` dokazal, kako lahko privlaci inteligenca. Vam povem, da se skrije pred vsakim manekenskim videzom.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.7.2007 8:23:58   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače pa vsak definira lepoto po svoje.user posted image  Za enega je nekod lep, za drugega grd. Čeprav grdih ljudi ni..vsaj vizualno grdih ne.user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.7.2007 8:26:29   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Drugače pa vsak definira lepoto po svoje.user posted image  Za enega je nekod lep, za drugega grd. Čeprav grdih ljudi ni..vsaj vizualno grdih ne.user posted image

Se podpišem.

točno tako. lepota je v očeh opazovalca.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.7.2007 8:31:40   
daddy
   Vedno me bolj zanima vsebina kot pa "pakunga", tak da tu sploh ni dileme. Glede lepote imajo itak vsake oči svojega malarja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.7.2007 8:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

vem na kero to leti, res ma hudo postavo, tko da mislim da si ji fovšuser posted image   

A dej ga srat? Potem se midva tud poznava? user posted image  Dej me naslednjič, ko se srečava pocukni za rokav, bova kakšno rekla. user posted image  Za posrat, no. user posted image

In ne, nisem ji fouš. Tud David Beckahm mi gre na živce in dobro zgleda, pa mi nisem fouš njegove postave. user posted image  Možganmov pa še manj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.7.2007 8:51:11   
Taula
Ne vem zakaj moški takoj mislijo da je ženska fovš drugi ženski postavo, pa kaj jaz vem še kaj.user posted image  Sej ene so take ne rečem..ampak tudi določeni moški so taki..da so takoj fovš znancu npr. dobre mišice. Ne moreš takoj posploševati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.7.2007 8:56:04   
Colt
Jaz sem včasih fovš Zahiju majhen penis in Fotru (Daddyu) sposobnost racionalnega razmišljanja ko vse ostalo ''goes bananas'' user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.7.2007 8:56:19   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Vsak moški, ki bi šel mimo mene, bi se slinil in si mislil: za  pofuser posted image  bi bila. Ženske pa bi si mislile: poglej jo, domišljavko neumno - misli, da je najlepša.

Taula, tule imaš dober primer posploševanja. In to od - ženske user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.7.2007 8:56:59   
Taula
Vidim ja.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.7.2007 9:22:34   
Bubamaraa
Ja na to temo bi se lahk marsikaj reklo..... ker res poznam enepar lepih ki so res tudo glupe zraven... pa, da kr eno izpostavim... Sabina Remar.... poznam...sem z njo delala in je baba res brez možganov...če jih pa že ima so pa v tako majhni količini, da je obup... in naj me zdele tlele napadejo vsi po vrsti, da sem ji fovš..sam verjemite, da nisem tak tip človeka... je pa tudi vase zaljubljena, da glava boli... ker smo skupaj delale in me je dobesedno 8 ur morila, če je lepa, če ima lepo postavo, če zgleda kot mulatka itd.... grozno....user posted image

drgač pa pri meni osebno videz ni nikol igral vloge...veliko bolj mi je pomenilo, da sem lahko s človekom nomalno govorila..da je imel eno splošno razgledanost in, da res ni vsiljiv....

Hothien na katero pa leti tole?????dej še meni povej, da se bom še sama smejala...user posted image user posted image user posted image

je pa zanimiva tema...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.7.2007 10:30:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Na drugi strani pa dam za primer nekoga, ki je na pogled pust, kdo bi celo rekel grd, sama nimam navade reči za nekoga, da je grd, recimo raje neprivlačen, vendar za pogovor izredno simpatičen človek. Pameten, razgledan, prijazen in pač dober sogovornik, takšen da se lahko z njim pogovarjate ure in ure.

Torej, poznate tudi vi kakšno tako cvetko? user posted image  

Absolutno to.

In ja, poznam eno tako. In ko smo enkrat govorili v družbi o džamljah, je nekaj časa poslušala, potem pa vprašala: Kaj pa je to?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.7.2007 12:51:17   
Anonimen
romana sej veš kero hotka misli, tolk si pa menda že povesta.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
31.7.2007 12:54:34   
Enolla

In ne, nisem ji fouš. Tud David Beckahm mi gre na živce in dobro zgleda, pa mi nisem fouš njegove postave. user posted image  Možganmov pa še manj. user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu, nisem edina.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
31.7.2007 12:56:29   
Enolla
Običajno se zanesem na svoj nos in zunanjosti sploh ne opazim, tako, da karakter šteje.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.7.2007 13:19:34   
Anonimen

Tele dotične Romana (žal) ne pozna, pa saj nič ne zamuja. Vem pa, da pozna tud eno cvetko, ja, jo obe poznava. user posted image
Duc, očitno me poznaš in Romano tudi, če misliš, da vse veš, a si iz naših koncev doma, al si samo tako hudo jasnoviden? user posted image  Al gre pa za čist eno drugo reč, in ti je dotična gospodična javila, da gre debata o njej? user posted image  Jah, prevelika samozavest zna bit huda reč, eni pač mislijo da se svet vrti okrog njih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
31.7.2007 13:21:52   
Anonimen
poznam tebe in romano pa še kero drugo tko da vem za kaj se tle gre, ne morm rečt druzga kot fovšija. sej ni važn iz kje sm da te poznam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
31.7.2007 13:26:22   
ronja
Videz je do neke mere važen samo za spolno privlačnost, torej samo za (potencialnega) spolnega partnerja, za vse ostalo (prijatelje, starše, brate,...) mi je čisto vseeno, kako izgledajo, kar se mene tiče (seveda vsakemu, ki ga imam rada, privoščim, da izgleda tako, da je všeč sebi in drugim). Ker spolnega partnerja že imam in ga ne menjam za nič na svetu, mi je za prijatelje vseeno, kako izgledajo, saj jih nimam v kategoriji potencialnih karkoliuser posted image

Oseba mi ne sme smrdet in ne sme mi bit negravžna (recimo, da je neumit ali da se našprica s kolonjsko tako, da me odnese na drugo stran Celovške;). To je vse, kar se tiče prijateljev, kolegov, sodelavcev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.7.2007 13:30:51   
Tonchka
Videz in pamet sta relativna pojma. Vsak ima o tem svoje mnenje in merila. Osebno bolj cenim karakter kot zunanjost. Meni osebno pa grejo najbolj na živce ljudje, ki recimo niso med najbolj simpatičnimi ali lepimi in enostavno smatrajo, da so vsi ki so "pravih mer" glupi, smotani, pokvarjeni, vsi po vrsti varajo,....Poznam pa eno tako, ki zjutraj rabi pol ure da si naredi fresko, pozabi pa se stuširati in spucati čevlje in itak da misli, da so vsi moški zaljubljeni vanjo.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.7.2007 13:34:38   
Anonimen
5 minut s kakšno praznoglavo lepotičko (ali lepotcem) pa te mine veselje do življenja v naslednjih 5 minutah. Kaj naj bo potem še počela nadaljnjo uro, dan ,teden, mesec, leto.......v družbi takšnih ljudiuser posted image .
Po drugi strani pa včasih paše biti malo v družbi takšnih, da si nabijem svoj ego, da imam vsaj nekaj soli v glavi, če že drugega neuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa mi je malo pomembno kako človek zgleda, lahko mi da samo kakšen modni nasvet ali kje kupit dobro šminko, tukaj pa se tudi ponavadi zadeve končajo. Veliko raje imam ljudi, s katerimi lahko ure dolgo klepetaš in še ne zmanjka tem za debate. Pa naj ima pri temu 150kg, mozolje, luskavico, plešo.......

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
31.7.2007 14:35:53   
Bubamaraa

poznam tebe in romano pa še kero drugo tko da vem za kaj se tle gre, ne morm rečt druzga kot fovšija. sej ni važn iz kje sm da te poznam.user posted image

in zdaj je dan zame lepši....user posted image

vglavne kr neki.....fovšija... ja itak..če je to zate tolažba....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
31.7.2007 15:24:54   
mojamura
pri prijateljih mi je važno, da se znamo skupaj nasmejati, se poslušati, se tolažiti, ga zažurati....in pri teh stvareh videz ne igra vloge

jaz poznam pa enega tipa, ki je zelo narcisoiden, sam sebi lep bla bla bla (pa res ma dobro postavo) ampak to v obratnem sorazmerju z njegovim IQ-jem

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.7.2007 22:08:02   
Bubamaraa

Duc, očitno me poznaš in Romano tudi, če misliš, da vse veš, a si iz naših koncev doma, al si samo tako hudo jasnoviden? user posted image

če naju res tako obe poznaš se pa lahk v četrtek, ko kofetkamo pridržiš... da vidmo zakaj sva ti tak trn u peti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?