Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Sem prišla na idejo, da vas povprašam malo o tem, kaj je za vas pomembneje, videz človeka ali njegova pamet. Pa ne mislim v sexualnem smislu, zato dejmo rečt, moški o moških, ženske o ženskah. S prijateljico sem ravno danes govorila o eni ženski, ki je tako zaljubljena sama vase, da je že prav . Ženska se menda ogleduje sama sebe, se slika in potem prijateljem pošilja slike (svoje gole) okrog in razlaga vsem, kdor ima pet minut časa, da kako je ona oh in sploh sexy in hot. OK, menda res ne zgleda slabo, vendar ko pa se z njo pogovarjaš, pa se pogovori kmalu po modi in vremenu zaključijo. Na drugi strani pa dam za primer nekoga, ki je na pogled pust, kdo bi celo rekel grd, sama nimam navade reči za nekoga, da je grd, recimo raje neprivlačen, vendar za pogovor izredno simpatičen človek. Pameten, razgledan, prijazen in pač dober sogovornik, takšen da se lahko z njim pogovarjate ure in ure. Kaj vam je pomembneje pri znancu, celo prijatelju? Oz. ali vas ljudje prvega tipa odbijajo ali se radi družite z njimi? Ali vam je pomembneje, da se lahko s človekom pogovarjate na neki normalni ravni, pa čeprav ima 150 kil in je za pogledat nikakav? Ker me pri tej dotični ženski preseneča to, da je hudo samozavestna, vendar se ne zaveda, da se po svetu sprehaja še ogromno lepših in tudi pametnih žensk. Torej, poznate tudi vi kakšno tako cvetko? vem na kero to leti, res ma hudo postavo, tko da mislim da si ji fovš v tem primeru sta lepota pa pametn skupi. en dobronameren nasvet: ne ji bit tolk fovš ker škoduje lepoti, boš še prehitr siva postala. enim pa dajo teme tle za mislt v življenju sta videz pa lepota že kr na isti ravni. ja za življenje, če je nekdo bolj privlačen več zasluži s tem pa tut lažje živi, če ima srečo ima še fajn družino....gre se za življenje, ker uspeh pa življenje sta povezana. če nisi uspešen, si na dnu, torej nisi preveč srečen v življenju.
< Sporočilo je popravil duc.20 -- 31.7.2007 0:48:24 >
|