issa
|
avgustovke, čestitke vsem korenjakom ,ki so ali še bodo prestopili v svoja rosna 3. leta.... vse naj naj vsem!! ja zdaj so pa že stari tri leta,..madonca hitro mine čas... Upam da ste vsi (ali pa še boste) lepo praznovali. tudi mi smo meli eno majhno zabavico,..letos nam nekako ni uspelo uskladit obeh dedekov in babic,so nam nei pobegnili na dopust...tako da smo zdaj pri enim imeli en majhen piknik in pol pa še pri drugim..vsi bi radi praznovali.heheh ko gledam slike od lanskega praznovanja, šele prav vidim velike spremembe,..čisto drugače je ko smo skos skupaj in se pred našimi očmi razvija in nena tega tako zelo dojamemo, šele ko si včasih vzamem čas pa ga res ampak res dobro pogledam vidim da je že velik,hehe, pol pa še včasih kakše slike vzamem v roke, te pa so razlike zelooo vidne,..jao ..se nem postala sentimentalna. trenutno pri nas vlada obdobje jokavosti in provociranja, to se kaže tako da se pač neče obleč, obut, tega ali onega (ah standart) ,ampak to intenzivno,..ali pa da nekaj noče v naslednjem momentu (čez par minut) pa izbruh joka ker tega nismo naredili, čeprav je rekel da ne..ahh.....včasih me mali prav sprovocira,..samo se nekak ne pustim,.em kaj te naj v tistem trenutku naredim, če vztrajam se dela kot da nenadoma ne sliči, če pa grem pa tako ali tako ne naredi...hmmm ponavadi vztrajam, tako da sem na koncu že morem skregat.... in kako so kaj vašo otroci? evo še naše slikice: tortica,samo da so svečke za pihat hitro so se mogladarila razpakirat.... in z atejemsma jih mogla sprobat... no tako to je za zdaj.... lepo se imejte!!
|