katjandraž
|
Hoj! Pravljica, si uspela odpreti knjigo? Jst snič posebej ne kuham, samo moj ta večjo otrok je zbirčen do konca in je doma samo par stvari, največkrat samo govejo juho in je sit, včasih ga zamika, da pri meni kaj poje, vendar zelo redko. Je namreč zelo suh in neješč, tako da nama je uspelo ga razvaditi do konca , ker smo mu dovolili, da lahko je za kosilo nepr. hrenovke, da je vsaj kaj toplega pojedel in pridobil kakšen gramček. Ta mali pa dam tisto, kar jaz jem, ker vso hrano obožuje ali ji pa še dam "po dojenčkasto", imam zamrznjeno zelenjavo iz juhe skoraj vedno, pa kakšen pire ali kus kus zraven. Včeraj sem bila že totalno lačna in sem si kar grško solato naredila. Sicer ne po knjigi, ampak malo po svoje, in sicer sem dala zeleno solato, paradižnik, male paradižnike in papriko, čez pa feta sir. Super je bilo! Za večerjo isto, tudi kruh zraven. Ugotovila sem, da sem še bolj tečna zaradi diete, tako da se ne bom strogo držala. Zadnji dnevi, ko smo še brez očija, se namreč grozno vlečejo, se mi zdi, da je na koncu najhuje, kar nikamor se ne premakne, pa še služba me čaka po skoraj devh letih in sem tudi precej nervozna. Tako da je dieta potem še pika na i. Še 8 dni in bo bolje . Danes grem na kosilo k mojim in bo mami delala pico, ker ni vedela, kater dan imam, jst buča pa mobija nisem slišala, ko me je klicala iz trgovine, tako da bom imela danes OH dan, jutri pa Š. Lep praznični dan vsem!
|