katjandraž
|
No, preden naša tema zamre, še mal napišem. Meni se enostavno ne da več. Sej se pazim, da res dopoldne jem sadje, samo sadje, če se le da, za kosilo ponavadi tudi še kar po dieti jem, si pa privoščim kaj sladkega, npr. piškote ob kavi ali kakšen sladoled. Najbolj me je pa zaneslo včeraj; sem bila z malima v Atlantisu, doma čist uničena od vode in sem zagledala Milko, ki so jo prejšnji večer prinesli prijatelji, ki so prišli na obisk in sem jo 2/3 sesula dobesedno v minuti, ostalo pa še danes. In to po kosilu, rižoti, ki jo imam ful rada . Punce, ne zgledujte se po meni, ampak vztrajajte naprej. Mene tako v sredo čaka služba in bom težko tako jedla, v četrtek se pa dragi vrne in bo kaj dobrega skuhal, tako bi itak prej ali slej končala. Tiste, ki ste pa še na porodniški, meni je bilo takrat super hujšati, nisem bila obremnjena, imela sem čas, mala še ni bila tako zelo aktivna... In sem izgubila 11 kg, 3 sem sicer po pol leta nazaj dobila, ampak to zato, ker sem se res nažirala. Joj, dolgovezim, hočem samo povedat, da pri meni je ta dieta unčinkovala. So: Go for it!!!
|