Anonimen -> RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? (31.7.2007 9:07:35)
|
Dobro jutro! No, jaz moram reči, da se prvič v življenju strinjam z vami.. Odprli ste mi oči, tudi jaz sem bila kriva, da je prišlo do tega.. Ampak kljub temu, s pretepenjam se ne reši nič! Če bi bili pogovori z njegove strani pogostejši, bi se dalo marsikaj rešiti.. Vendar niso bili, bili so raje udarci.. Ampak dobro, ne bom pogrevala tega, kar je, je.. Tega ni moč spremeniti, kakor ne njega.. Če bo spoznal, da je delal napako, bravo zanj, jaz sem spoznala, da sem delala napake in jih priznam... Res je, Colt, bila sem razvajena smrklja, vendar sem se zavedala, da je čas, da se spremenim, da prihaja otrok, ki rabi zrelo mamico in ne otroka za mamo.. Spreminjam se lepo počasi, trudim se, in uspeva.. Po vaši zaslugi, ker res ste mi odprli oči.. Mogoče bova kdaj z bivšim skupaj, mogoče ne. Odločila sem se, da otrok bo ostal pri meni on bo pa imel stike z njim, ker mu je oče in ker sem včeraj videla, da ga ima rad, na svoj način. Zato drugačno mnenje, ker sva se pogovarjala lepo, brez prepirov, kletvic.. In ni treba tuhtati, kako napisati kaj.. Napišeš pač svoje mnenje, jaz ga tudi sprejmem, pa naj bo resnica boleča! Hvala vsem za pomoč in hvala vsem, ki mi nudite podporo preko ZS-jev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|