Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 13:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Spet se cepijo dlake. Pi*** ste ene tečne s to svojo slovnico. Aja, vi ste pametne, mi pa navadni neizobraženi kreteni. Če ti tako praviš,.....
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 13:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Spet se cepijo dlake. Pi*** ste ene tečne s to svojo slovnico. Aja, vi ste pametne, mi pa navadni neizobraženi kreteni. OT: Tanikaa a ti je končno kapnilo, kaj nam hoče Bralec dopovedat
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 13:51:40
|
|
|
|
tanikaa
|
Mene boli, kaj si kdo o meni misli. Če bralec misli, da sem pač zarukan kreten, ok. Ma pravico. Mi pa gre na živce, da se nekatere vedno spičijo v vejice in pike. Po mojem skromnem mnenju jaz v svojih postih še kar upoštevam vejice, pike, velike začetnice in podobno sranje. Nekatere pa pač vsega tega ne upoštevajo v zadostni meri. In kaj bom jaz zdaj mela od tega, da se bom vedno spičila v tisti z in s Forum je za izmenjavo mnenj, klepet, pomoč, tolažbo...ne pa za piljenje pravopisa in slovnice.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 13:54:14
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Forum je za izmenjavo mnenj, klepet, pomoč, tolažbo...ne pa za piljenje pravopisa in slovnice.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 14:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr ste tečne že vse skupaj. Zaprite gobce, pa bo vse narejeno.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 14:49:45
|
|
|
|
lemavrica
|
Tale tema bi se pa res lahko zaklenila. In če se pod tole zadnjo Anonimno skriva Gorazdova a.k.a. Patrikova Mami lahko rečem samo tole, da ti res manjka zrelosti in ne vem zakaj si sploh iskala odgovore na forumu. In če je res da jo nekatere uporabnice napadajo po ZS, je le-te lahko sram
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 14:54:15
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, pa saj niste normalne - na ZS ji težite? Patrikova, ti pa že (če te tako zelo moti) daj izbrisat, al pa zaklenit tole "debato" - ki to ni.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 14:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, pa saj niste normalne - na ZS ji težite? Patrikova, ti pa že (če te tako zelo moti) daj izbrisat, al pa zaklenit tole "debato" - ki to ni. Podpis.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 14:58:18
|
|
|
|
tanikaa
|
Tudi moj.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 15:07:26
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: sonchica tudi jaz mam mlado mamo in se cel cajt razumeve , sve res dobri prijateljici in mi ves čas pomaga uf nebi je menja za nič NA SVETU ! JE ENA IN EDINA IN JE NAJBOLJŠA ! razumeve , sve... .....res dobri prijateljici Ene ste pa res namesto . Začnite živeti in dajte tudi drugim to možnost, mater!!!! Da Patrickovi mami težite še z zasebnimi sporočili in ji solite pamet ste pa tudi uboge. Želim vam, da ostanete še naprej tako popolne in oh in sploh.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 15:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Matr ste tečne že vse skupaj. Zaprite gobce, pa bo vse narejeno. Patrikova res se lepo obnašaš. Primerno tvoji starosti in zrelosti (če smo že pri tem).
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 15:10:38
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Matr ste tečne že vse skupaj. Zaprite gobce, pa bo vse narejeno. Patrikova res se lepo obnašaš. Primerno tvoji starosti in zrelosti (če smo že pri tem). Kako pa veste, da je ona?
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 15:14:49
|
|
|
|
Maleal
|
Upam,da se ta tema že enkrat zeklene,to je že too much.
|
|
RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? 2.8.2007 15:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moderatorji, bi šlo???? Lepo prosim. Naj bo zadoščeno vsem, pa bo mir.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?