Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrickova_Mami Dajte punce mir, lepo prosim.. Gorazd vam bo z veseljem napisal svojo plat zgodbe, to bo jutri 100% napisal.. Tako, da drage moje, nič bati, prebrali boste obe plati zgodbe.. In, ne, ne bom pisala jaz pod njegovim imenom on ima svoj nick tukaj, ampak ne piše, samo spremlja.. To je ze prav pateticno. Punca, otroka imas, posveti se njemu in nehaj se hraniti z egzibicionizmom, ki ga izvajas. Posveti se stvarem, ki so dalec bolj bistvene kot to, kaj bo kdo rekel in ali smo ali nismo prebrale drugo plat zgodbe. Nismo terapeuti, niti smo sodniki, da bomo presojali kdo ima prav in kdo nima prav. Ce imas vprasanja glede dojencka, prehrane, krcev obrni se na ustrezen forum. In ce te res ne zanima kaj si kdo misli o tebi, nehaj ljudem odpirati usta, da bi v ista lahko skocila. Premisli malo in ustavi se. In za vsako smotano besedo mora biti kreg, pa kreg, pa kreg.. Potem pa ve meni, da sem jaz nezrela, ko pa nekatere iščete prepir... Ne, jaz se pa res z vami ne bom kregala, nimam časa za to.. S teboj se tudi nihce ne krega. Razpravljajo o staliscih, po povodu tega kar si pisala, ceprav se tebi zdi, da te ene napadajo, druge branijo. Sicer pa-vsak človek se spremeni, eni prej, eni kasneje.. In sedaj bom jaz do konca življenja "nezrela" ker sem na začetku bila nesramna do vseh, vendar povedala sem vsaj, kar sem mislila.. Nisem pa nikogar želela prizadeti, če je kdo imel probleme, sem se malce zadržala.. Ni pomembno.. Ne. nezrela si zato ker pises to kar pises, ker razumes tako kot razumes in ker se ukvarjas stem kar se ukvarjas. Nezrela si tudi zaradi kar nekaj lastnih nezrelih odlocitev. Dejstvo pa je, da bos morala prav kmalu dozoreti in se zaceti ukvarjati s pomembnimi zadevami, ce res mislis, da ti je otrok na prvem mestu. In kako je lahko človek prasec, če je brez dlake na jeziku? To vas najbolj moti, ne razumete pa, bolje povedati resnico, kot pa lagati!! Naj potem tudi tebe ne moti ce dobis resnico. Osebno me pa najbolj pri vsemu skupaj moti ta povdaren eksibicionizem. Kot bi svoje zivljenje zivela preko tujih oci, kot, da sebe vidis samo preko drugih... kot bi ti nujno bila potrebna zunanja potrditev kaksna si, kdo si, ali prav delas, ali ne delas prav... AMPAK: Jaz ne pišem takrat, ko je kdo prizadet, razumem njihovo bolečino, ker sem marsikaj v življenju pretrpela, zato tudi takšna ostrost od mene.. Marsikaj bos tudi v zivljenju se pretrpela. Se veliko vec, kot do sedaj. In zastopi: ce zaradi svoje prizadetosti ne premores "sfolgati" realne odgovore, tudi realnega zivljenja ne bos uspela "sfolgati". In vedno bo nekdo drug kriv. Poleg tega pa.. Ene vedo, da ne slišim dobro, da imam starše in "brata" gluhe, sestro pa naglušno, ene tega sploh ne veste.. Torej, hočem povedati, ne me soditi, če me ne poznate, jaz vas ne sodim, ne pametujem vam glede vašega življenja, kr se me sploh ne tiče in me za določene osebe baš boli.. Tisti, ki so mi pri srcu, pa že sami vedo, kdo so to in srečna sem, da se lahko z njimi preko ZS-jev pogovarjam, upam tudi, da se bomo tudi v živo videli... Ne gre. Ne gre istocasno razprostirati svojega zivljenja kot na kaksnem reality-ju in zahtevati da se te ne presoja. Zdaj pa resno, prosim moderatorje, da temo zaklenejo, ker prihaja do krega, kasneje bo nastala živa katastrofa!! Bojim se katastrofe s teboj v glavni vlogi. Ti imas pa nalogo, da predvsem sinu, potem meni in vsem ostalim dokazes, da je taksen strah neupravicen. Si zadosti mocna? Si zadosti zrela? Dokazi! Izzivam te. Sprejmes izziv?
< Sporočilo je popravil Misek -- 1.8.2007 1:16:41 >