|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
17.9.2007 8:31:43   
pikapoka2
afnica mala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal mi je!
Drži se!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.9.2007 8:32:11   
fragola
Jaz se oglašam po dolgem času in vam javlam, da sem jo dobila 13.09, tako da je neee dobim 13.10! Drage septemberke, želim vam veliko user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.9.2007 8:36:06   
matt
ups, nisem  podrobno brala za nazaj... vidim,da ni samo mukla tista, ki je trenutno ne čaka... nas je cel kup...! no, želim vsem ,da se izpolnijo skrite želje...

afnica mala žal mi je....

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.9.2007 8:41:42   
*Mojca*
afnica mala user posted image user posted image user posted image , res mi je žal.
KAHLO tebi pa čestitke, res upam da je to to!! user posted image

Zdej ma mi neki povejte punce...mogoče je že bila kje ta debata, ampak...kako pogosto user posted image user posted image user posted image  med plodnimi dnevi? Vsak dan, na dva dni, na tri dni?

Midva z user posted image   ponavadi na dva, včasih 3 dni...user posted image . Nekako nama ne uspe vsak dan.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.9.2007 8:48:34   
tincy82
oj! tud jaz sem ena tistih, ki je ne čaka več!user posted image  Sem jo dobila 15, v soboto, po dveh dneh zamude - k sem si jo na žalost razlagala mal drugače - user posted image ! ampak ni preveč razočaranja, saj sva šele dobr začela. tko da se podajamo v nove boje! ne pričakujem je 13. oktobra!
vsem ostalim pa čimveč user posted image  user posted image !

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.9.2007 9:06:29   
LuNa73
kahlo ej res srčno srčno srčno upam da je to to... pa kaj, itak je to... user posted image

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.9.2007 9:19:48   
KAHLO
Joj lunca in ostale, hvala za podporo, ampak me je prav strah da se kje prezgodaj veselim....ampak una navpična črtica je bla ampak zelo slabo vidna!! nič jutri bom še en test nardila pol ali naj raje do srede počakam!?!?!user posted image user posted image user posted image
meni se bo še zmešalo.............user posted image user posted image ampak če je to to , vam pa verjetno ni treba rečt, da bom najsrejčnejši človek v tistem trenutku.......oz. oba z user posted image bova najsrečnejša....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.9.2007 9:21:58   
Estrella*
Jutro!
Lunica24- nikar tako mrzlično ne išči vgnezditvene krvavitve, saj je prisotna pri zelo majhnem procentu žensk. Ti si očitno v večinskem delu, ki je pač nimajo. Da te potolažim, je meni ravnotako padla BT 7-8 dan po O in sem bila panična, pa je vseeno ratalo. Držium pestke...za +user posted image

Kahlo- Bravo punca,user posted image kar veseli se in mi se veselimo s teboj! Črne misli pa kar stran naženi!

Afnica mala- nimam besed...user posted image . Veliko sreče

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.9.2007 9:35:06   
TamaraJ
Kekec in mojca... Bravo!!! Zelo sta bila pridna! veselim se za vaju..
Želim to mirno in srečno nosečnost in enega zdravega in najlepšega dojenčka .

Afnica mala... meni se je to zgodilo, ko je bil plodek v 5 tednu. Potem sem čakala do 9 tedna, da se mi je začelo pucat. Zoprno je. Žalostno. Čeprav priznam, da je meni lažje, ker že sem mamica malemu Timiju in je to največja spodbuda za naprej. Žal mi je zate. Ampak verjamem, da boš nekoč čudovita user posted image  in to čimprej. In potem imela enega malega navihančka.

Kahlo... tebi pa iskrene čestitke. Pa ne komplicirat! Me vse skupaj bomo napodile user posted image  stran in nema da se vrne naslednjih 12 mesecev. Vsaj. Da bo mir user posted image .

Jaz pa moram še do 22.9 počakat in potem...potem... No, potem upam, da se ne preselim na oktobrske. Midva z mojim sva bila tudi zelo pridna, vsak večer  in zdej upam, da je bil maraton uspešen. No, da smo dobili vsaj enega zmagovalca .....

No, zdej pa  delat nazaj mal delat. Še kakšne dobre novičke čakam od vas in se beremo kasneje. Ob naslednji pavzici.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.9.2007 9:41:06   
KAHLO
nič bom šla danes v dm po first sign ali ker koli test majo še enkrat probat!!!user posted image user posted image
Upam  da sem ti user posted image primazala eno nauser posted image . Tamara maš prav da user posted image ne vidim kakšno letouser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.9.2007 9:42:28   
TamaraJ
Kahlo pa še tole... Si nosečka, saj ni važno, če se črtica vidi slabo ali dobro. Odvisno kdaj si delala test. Itak je še zelo zgodaj in bo čez nekaj dni črtica bolj jasna, saj se veča koncentracija hormona. Če se vidi, potem je to to!! Bravo!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.9.2007 10:02:44   
KAHLO
JOj tamara res upam da imaš prav, ampak sem že tolkokrat brala, kako so ti test zavajali....da me je kar strah da bo pokazal pa zdaj čist drgače!! test sem pa delala dva dni prezgodaj!??!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.9.2007 10:03:50   
ledenka
afnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   izjokaj se... v mislih smo s tabo!

matt in mukla, kako vama danes kaže? moje M ni, imam pa ful občutljive bradavičke user posted image počakala bom še do jutri, da vidim, kaj se dogaja... če ne bo nič, bom v sredo naredila še en test (tadrugega iz paketa user posted image ). tile First Sign so res čudni - mal dnarja, mal muzke user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.9.2007 10:06:50   
pikica36
kahlo upajmo... ah kaj .. seveda je user posted image , tud če je bila slaba bila je.
hitro poročaj kaj pravi novi testuser posted image user posted image , pa naredi CB, je menda bolj točen in siguren, vsaj tako je meni rekla ena farmacevtkauser posted image

js sem takooo živčna in me ful srbijo prsti, da si grem danes po test.. pa ne upamuser posted image se komaj prepričujem, da ne smem prej kot v sredo, da mogoče imam pa "tadolg "ciklus

a kako user posted image , ko imamo plodne dneve?? midva kar cel mesec skoraj vsak dan,(včasih tudi dvakrat) zdaj ko čakam user posted image sva malo bolj lena user posted image user posted image čeprav sva tudi prej, ko nisva delala user posted image  bila skoraj vsak dan aktivna.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.9.2007 11:34:29   
pikapoka2
KAHLO držim pesti!!
Upam da si rozika!
Vem,da si.
user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.9.2007 11:43:25   
TamaraJ
Punce, meni se je pa takole zgodilo. Pred uro in pol so se mi v službi raztrgale hlače in ker sem blizu doma sem se skočila preobleč. Prej sem našla na tisti strani, ki ste jo omenjale (Pliva, hrvaška) koledarček za O. In sem izračunala, glede na to, da sem imela zadnjo user posted image  22.8., da lahko že danes naredim test. Urin. In sem spotoma skočila še v lekarno, se sla domov preoblečt in seveda mimogrede naredila še test. Ja, je nekaj dni prezgodaj, saj bi user posted image  pričakovala nekje okoli 21.9. Ampak se zdaj pridružujem tebi KAHLO. Črtica je bila melo, malo...komaj vidna. Ampak je bila. Zdaj pa le upam s tabo. Ja, je... ampak je v meni kljub vsemu malo strahu, da se mi nebi ponovila marčevska zgodba, ko je plodek odmrl. Smo pa tukaj zato, da skupaj upamo in postanemo srečke nosečke in rodimo male biserčke. Punce, hvala za vse spodbude. Tale portal je super, saj ne glede na situacijo veš, da nisi edini in nikoli sam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse punce.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.9.2007 11:50:20   
KAHLO
TamaraJ, zdaj pa povej če ni to čakanje prav mukotrpno.....namesto da bi ble vse presrečne da se je vsaj pokazala črtico, zdaj trepetamo kaj se bo zgodilo na dan ko user posted image je ne pričakujema oz. je ne bi smelo bit!!!! Jaz bi prav skakala od veselja, ampak me kr nekja bremza da še je treba počakat da še to ni to!!!!
Čeprav me okrog zizi že vse skeli, modrčki me tišijo, ob večerih sem pa nenormalno napihnjena, sicer ta napihnjenost zjutraj mine, ampak pol  zvečer sem pa kot une k so na slikah in so v petem mesecuuser posted image user posted image user posted image
jaz nevem no ...........držim nam vsem pesti.......user posted image user posted image user posted image user posted image TamaraJ a obstaja kakšen vzrok oz. glede na tvojo slabo izkušnjo v preteklosti, a mogoče veš kaj je bilo temu vzrokuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.9.2007 12:02:09   
Naty*
KAHLOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!! Ma sploh ti ne bom rekla, da upam, da je, ker VEM da je to to!!!! Kok fajn, da boš z mano med majčicami user posted image user posted image user posted image user posted image . Napet trebuh čez dan...verjem vem, kako je to user posted image user posted image user posted image . Evo zdej maš iste znake ko js, pa niso namišljeni user posted image

TamaraJ tud tebi čestitke. Po moje ni razloga za dvom, ker če je črtica pol je. Čez nekaj dni bo že močnejša. Če pa dvomite pa pejte lulat v laboratorij pa vama bodo točno povedali. user posted image

afnica mala user posted image user posted image user posted image žal mi je zate.... vem, kako je ko se to zgodi in si sploh ne predstavljam, kako je ko se ti že tretjič. Iskreno ti privoščim, da bi kmalu ugotovili zakaj in to uredili. user posted image user posted image user posted image user posted image

kodrana midva sva takrat vsak dan user posted image pred, med in po O ker sva bla na dopustu, drgač pa dvomim da bi ratalo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.9.2007 12:05:30   
KAHLO
Jojjj Naty*, a veš da če se potrdi še enkrat in bom končno verjela, pol si pa ti res jasnovidka, ker si mi ti napovedala da bo se  moja največja želja izpolnila septembra!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.9.2007 12:09:36   
TamaraJ
ne vem, če za to obstaja kakšen poseben vzrok. Pride do kromosomske napake, pol pa narava naredi svoje. Je pa to bolje prej kot kasneje. Pa tudi ravno planirala nisva drugič... In zanosila sem nekje sredi decembra in nisem niti vedela...potem pa smo ga malo pili za silvestra... Mhm, malouser posted image user posted image .  In ko sem zvedela, da sem noseča me je panikaaaaa! kaj pa zdaj? In nisem imela feelinga, da sem sploh noseča. In na forumu sem pregledovala samo tiste strani, kjer se pogovarjajo o SS, UPN... Groza. Zdaj pa draga KAHLO: PRIDNE BIT in vse bo OK. Mislit je treba samo na lepo, na user posted image , na user posted image  . Nič negativnih misli, prepovedane so strani o SS in UPN. lahko pa začnemo gledat vozičke, lupince, dudke user posted image user posted image . Mamice bomo!!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.9.2007 12:11:36   
beyba
Joj ste klepetulje....

Najprej lep pozdrav, inčestitke vsem novimuser posted image zdej grem pa brat, da visim kaj je od petka popoldan novega tukaj gor....

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.9.2007 12:37:24   
LuNa73
kahlo zdej pa morem začet prebirat in proučevat literaturo o nosečnicah...ker titulo mentorica pa nočem kr tak zgubit user posted image ! spet bom mela delo...user posted image

aja, ko ste držale pestike, službo sem dobila...user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.9.2007 12:43:15   
KAHLO
Ja lunca veš, da imaš čist prav. Ti si pravi stručko za take stvariuser posted image .
Ni šans da ostanem brez take mentorice, in to do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.9.2007 12:48:32   
sapi
Joj afnica mala ne se dati ... bodi pogumna ... upam, da bodo testi razkrili kaj je narobe in bosta le to odpravila ... veliko sreče... pa ne pozabi nas ...

KAHLO  in TamaraJ  ... črtica je črtica .. veliko veselja srečki nosečki ...

sapi

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.9.2007 12:54:09   
ledenka
KAHLO, tud tebi čestitke user posted image user posted image user posted image  veselo in zdravo nosečnost! testa pa kr ponavljaj, boš vsaj za ziher verjela user posted image  sam First Sign odsvetujem, sva imeli z muklo mal čudne izkušnje user posted image  noče pokazat user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?