|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
16.9.2007 18:35:12   
Argojuhica
Argojuhica, kolikor vem o ovulaciji in tem, se mi zdi, da sta doslej vidva zamudila ovulacijo, ker imaš tako kratke cikle - menda je potrebnih vsaj 12 dni od ovulacije do naslednje menstruacije, tako da je pri tebi 13. dan po M že zadnji dan ovulacije, če ne že prej - po moje imaš tam od 7. dneva dalje plodne dni, tako da vidva sedaj kar vsak dan
Po moje res, ampak BT mi je pa vedno poskočila točno 14 dan. To me je zmedlo. Ta mesec si pa ne merim in glede na sluz bi lahko bilo to. Danes je prisotna bolj čista sluz kot včeraj. V glavnem ali je, ali ni O sva se dela lotila resno. Smešno, da me po vsakem odnosu bolijo prsa, kot v nosečnosti. Kaj dela psiha a?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.9.2007 18:37:59   
Serendipity
Uh ... nisem sledila glih debati o tem user posted image  (lenuhec pač) ampak - jaz ti močno držim user posted image , da je O bila in da sta kaj lepega naštimala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
16.9.2007 19:14:01   
kodrana
pozdravček.

punce moje nisem se vam nič javila, ker me ni bilo doma.. v četrtek sav šla k našim in sav tam tudi prespala.. v petek sva prišla ob polnoči domov. v soboto trgatev, potem žur... in sedaj.. evo mene.
moram rečt, da sem se fajn sprostila, ker nisem non-stop mislila na user posted image .
od znakov nič kaj posebnega. prsa me nekaj pretirano ne bolijo. malenkost(mogoče me še bodouser posted image ). edino izcedka imam več in tudi želja po user posted image je velika. user posted image  do D dneva je pa še 6-7 dni. edino kar je, mi je koža v kotičku ust razpokala, kar mi nikoli.. je lahko kak znak?user posted image  prejšnjič-prejšnjo nosečnost, sem dobila herpes.

drugače pa sva z mojim user posted image  polno zaposlena in tako nimam toliko časa za razmišljanje o user posted image .
ta ciklus sva bila res pridna in sva user posted image  vsak dan.. tako da res upam, da bojo rezultati=user posted image .

argojuhica sem ti že napisala, kaj pa kako. se pa stinjam s puncami, da je pri tebi ovulacija prej.. tud če si si mirila bazalno in ti je poskočila temparatura 14. dan, potem so plodni dnevi že dva dni pred 14. dnevom. držim pesti, da tokrat ujameta dan D in da čez dobrih 9 mesecev zibamo..

punce nisem vas še čisto prebrala. ampak bom vse nadoknadila.. vse vas lepo pozdravljam. poljubček.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 2353
16.9.2007 19:45:18   
mukla
No, jst bi mogla danes dobit M, pa je ni od nikoder. Še vedno imam zelo napeta boleča prsa in občasno mi je slabo. Skoz me neki špika not. Malo prej sem naredila test - First sign, pa ničuser posted image . To mi je zelo čudno. Mogoče se mi je pa cikel ta mesec mal podaljšal. Bomo videli.

Lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
16.9.2007 20:17:03   
kekec in mojca
Joj, meni je pa kar nerodno, da se nisem nič kaj oglasila user posted image ... Tako sem bila evforična, da sem čisto pozabila na ta seznam.

Moja m v septembru ne bo prišla, ker bomo aprila dobili dojenčka.

Vsem, ki ste še na tem seznamu, iz dna srca želim, da vas user posted image  še naslednjih 9 mesecev ne bi obiskala!

Mukla, pri meni je test v dveh nosečnostih komaj v tretje pokazal pravilen rezultat.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 16.9.2007 20:18:42 >

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
16.9.2007 20:21:24   
pikapoka2
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke!!!!!!!!!!!!!

Mirno user posted image  in zdravega user posted image .

J U P I !!!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
16.9.2007 20:23:32   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!

Mirno user posted image in zdravega user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
16.9.2007 20:24:26   
pikapoka2
ups........
se opravičujem............

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
16.9.2007 20:24:52   
Serendipity
user posted image   K & M ti je oproščeno! user posted image  user posted image  user posted image

Č
E
S
T
I
T
K
E
!
!

in zdravo user posted image

user posted image  Oproščeno tebi tudi pika poka - dobre želje je po moje lepo večkrat slišat :)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2007 20:25:30 >

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
16.9.2007 20:27:35   
Lupita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2360
16.9.2007 21:01:33   
ledenka
user posted image  jupi, se ena nosecka user posted image  cestitam!

mukla, danes je ocitno slab polozaj zvezd za test, sploh za First Sign. moje M tud se ni, test pa negativen. ostajamo optimisti user posted image  ce je v torek tudi ne bo, bom razmisljala o naslednjem testu user posted image  in takrat ima, da je user posted image  user posted image  user posted image  no, po menkolu bi jo morala dobit ze vceraj. drzimo pesti, da se seznam obarva roza in ne modro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
16.9.2007 21:16:13   
bumbum
Ja kooooooončno spet ena lepa novica! Čestitke kekec in mojca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
16.9.2007 22:05:23   
LuNa73
user posted image

Evo mene! prvo se pofočkam.... pol pa na branje, da vidim kaj ste naklofale v teh deneh in kaj ste dorekle!

Moje dve pikici (pikapoka in pikica) kako kaže s simptomi nosečnosti? 19.9. se pribliiiiiiiižujeeeeeeeeeee!!! Mene PMS že matra, ampak sem za razliko od prejšnjih mesecev kr fajn folje... pa ne vem, a je za to kriv morski luft al moj dragi, ki je bil nadvse pozoren... user posted image . Kar pa se tiče moje joške, pa seghajo skorajda že do Koroške.....user posted image user posted image !

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
16.9.2007 22:51:49   
Erin
Septemberske borke za user posted image :  

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra
- srečka nosečka user posted image

xx.09. - rouzi user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78
xx.09. - Neža81 - user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
xx.09. - TamaraJ

01.09. - anonimna user posted image user posted image  user posted image  v nove boje
01.09. - anonimna user posted image - srečka nosečkauser posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME
user posted image user posted image v nove boje
02.09. - amy81 - srečka nosečkauser posted image
02.09. - rendi user posted image user posted image v nove boje

02.09. - petrca26 user posted image user posted image v nove boje
03.09. - reckova
03.09 -  Naty
- srečka nosečkauser posted image
03.09. - nati user posted image user posted image v nove boje
04.09. - Galadriel user posted image user posted image v nove boje
04.09. - kleja user posted image  user posted image v nove boje
05.09. - kimmii user posted image user posted image v nove boje
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Lupita user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek -srečka nosečkauser posted image
07.09. - CIPRESA user posted image user posted image v nove boje
07.09. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
08.09. - fortun

08.09. - kanta user posted image user posted image v nove boje
08.09. - freha user posted image user posted image v nove boje
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984
user posted image user posted image v nove boje
09.09. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.09. - Endri user posted image user posted image v nove boje
10.09. - fragola
10.09. - mali pingo
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - sapi user posted image user posted image v nove boje
11.09. - Juno user posted image user posted image v nove boje

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba user posted image user posted image v nove boje
12.09. - afnica mala - srečka nosečka user posted image
12.09. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.09. - matt
13.09. - tincy82
13.09. - lindyuser posted image user posted image v nove boje
13.09. - Serendipityuser posted image user posted image v nove boje

13.09. - teodoral -srečka nosečkauser posted image
13.09. - Špela12user posted image user posted image v nove boje
14.09. - tinkamiška user posted image user posted image v nove boje
14.09. - trma79 user posted image user posted image v nove boje
14.09. - Yasminka
14.09. - _rebeca_ user posted image user posted image v nove boje
14.09. - jurka6 user posted image user posted image v nove boje
15.09. - gajka
16.09. - Lea2007
16.09. - ledenka
16.09. - mojca 345 user posted image user posted image v nove boje
17.09. - MARTINŠČICA user posted image user posted image v nove boje
17.09. - Anitka
17.09. - Souly
17.09. - linči
17.09. - sončk1 user posted image user posted image v nove boje

18.09. - sonček33 user posted image user posted image v nove boje
18.09. - KAHLO 
18.09. - vita80
18.09. - Zvezdica
18.09. - pikica36
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy user posted image user posted image v nove boje
20.09. - moyca
20.09. - anonimna
20.09. - slovenka

21.09. - *ajetam*
22.09. - Angelina
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - andre3a
24.09. - kažotk

24.09. - zorica 
24.09. - nf
25.09. - teejaa
25.09. - ajat
25.09. - Efi
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
27.09. - rendi
27.09. - nena22
28.09. - Tiara123
28.09. - kitka1

28.09. - MP30
28.09. - lunica24
28.09. - Darja30
30.09. - kleja
30.09. - pepa6
30.09. - Sulfinija
30.09. - anonimnauser posted image  

30.09. - anonimna user posted image

user posted image In zveste navijačice : user posted image

- scubadiver
- LuNa73
- MONIKQ
- SM10
- bumbum
- neja24062007
- sanja5
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.9.2007 6:44:06   
murkica
Evo danes vam pa jaz skuham eno user posted image , ker hitim v službo, pa da boste ve že imele kuhano ko se zbudite.

No se popoldan kaj javim, ker se iz službe ne morem ker nihče ne ve, da delava na user posted image . Pa glede na to, da delam pri njenu v službi res nebi bilo kul, k pol bi naju vsi čisto napadl.

Tako, da želim vam veliko pluskov in da vas user posted image  ne obišče, če jo slučajno Ne čakate v teh dneh.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.9.2007 7:28:56   
pikica36
hojla punce!
pridne ste bile, tako da nisem iemla časa niti vse prebratuser posted image
naporen vikend je za mano, v soboto sem se kot veste poročilauser posted image ,
vsem novim user posted image iskrene ČESTITKE!!user posted image user posted image
mojeuser posted image še ni , hvala bogu.po koledarju bi jo morala dobiti 13.(če velja 26. dnevni ciklus, ampak nikoli ne veš, včasih je dolg tudi 32 dni)zato počakam še do srede, če je ne bo naredim test in poročam.znaki?? nič posebnega, krčev nobenih, samo napete , občutljive in boleče joškeuser posted image user posted image
držimo pesti za vse ki je ne čakamo , uf... to bi bilo najlepše poročno darilo(ha, ha ne od svatov ampak od najuuser posted image user posted image )
v četertek pa na meeedeneee tedne... jupi!!

se beremo punce, zdaj morem it malo  delatuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.9.2007 7:36:50   
gajka
mukla in ledenka: očitno bi lahko ustanovile klub tistih, pri katerih user posted image  zamuja, first sign pa ne pokaže ta druge črtice! Jaz bi user posted image  sicer mogla dobit v petek, pa sem bila v soboto tako nestrpna, da sem naredila en test, ki me je potem čisto ''povozil''. user posted image  Sedaj bom trmarila cel teden, predno se lotim novega testiranja, če seveda user posted image  ne pride prej ali pa jaz ne popustim prej... Sem si v glavo ubila, da sem se pač prehitro lotila testiranja. Mi je ta verzija veliko bolj všeč kot pa tista, da se je pač cikel podaljšal... user posted image

I keep my fingers crossed! In držim pesti za vse ostale!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.9.2007 7:40:59   
afnica mala
Dobro jutro!

Naj vam povem, da moje pikice ni več. Plodek je odmrl. Krvavitve še ni, ker sem bila nafilana s hormoni. Včeraj sem bila na urgenci in hvala bogu vsaj ni IMN (je bil pa sum).  Tako, da se za nekaj časa poslavljam. Žal vas nekaj časa ne morem brati, ker v službi ne bi zgledalo, da jokam. Tudi zaenkrat ne bova poskusila znova, ker morajo po 3ss narediti genske preiskave.
Vam pa želim, da boste vse user posted image , zdaj ali pa kak mesec kasneje.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.9.2007 7:42:47   
Anonimen
Afnica mala, user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.9.2007 7:52:38   
Anonimen
afnica mala, čeprav te ne poznam, mi je hudo zate :( Jaz pa sem zdaj v dneh, ko bi naj prišlo do vgnezditve, pa nimam nekega posebnega občutka, da je uspelo. Pravzaprav je ravno kontra občutek. Počutim se popolnoma isto. Vsak dan kot nora iščem kapljice krvi, ki bi nakazovale vgnezditveno krvavitev, pa jih seveda ni. Že tako je ne vidi vsaka ženska. Jah, res imam močan, močan občutek, da spet ni uspelo in da se kmalu vidimo med oktobrskimi borkami.  Lp in držim prstke za vseeeeee tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.9.2007 8:06:10   
marjana.r
afnica mala škoda user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.9.2007 8:07:36   
KAHLO
Dobro jutro moje najdražjeuser posted image

Za mano je kar pester vikend, čeprav sem se trdo zaklela da ne bo pred 18.9 delala testa, se mi je v soboto zvečer zgodila čudna prigoda, in sicer se mi je sanjalo kako sem delala test in zagledala tisti dve črtici (se spomnim da se je eni borki iz avgusta tud prej sanjalouser posted image ), na kar se odločim da v nedeljo zjutraj takoj naredim test, in res vzamem CB naredim cel proces in čakam, na kar se prikaže rahel ampak res rahel plusek.........meni so oči skoraj ven padle....tako j sem šibala do user posted image (ki je še seveda sladko smrčal, ker je bil zunaj), ga zbudila ura je bila 8 njemu nič jasno in skačem in maham okrog glave s tem testom če tudi on vidi plusek....in  je rekela da ja.........na kar sma pol še cel dan gledala a je to to ali ne.....in da bova rajši še počakala na potrditev v torek ko user posted image ne bi smela prit...

Mene je zdaj kr malo strah, da ta testek ni realen oz. pol me je že malo strah, da se mi zgodi to kar se je afnici mali.........meni je tako žal za tebe...........nevem zakaj se mora to dogajat, ko že tako ali tako nesrtpno čakamo pa se trudimo !!
Afnica mala pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem ostalim pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.9.2007 8:20:23   
Anonimen
Jooooj no, zdaj sem spet živčna. Ta mesec sem se odločila, da ne bom delala panike kot prejšnje mesece, ko sem naredila po 6 testov in to še predno bi sploh lahko pokazali, da ne bom iskala znakov in tako dalje... Pa sem se kar uspešno držala. No si pa vseeno merim temperaturo. Včeraj je bila še 36.9, danes pa je bila 36,5. In mi ni bilo jasno kako je to možno in sem šla malo v iskanje in sem našla članke, da bi naj od 5-12 dne po ovulaciji, v primeru, da je prišlo do vgnezditve, temperatura pri velikem procentu žensk za en dan padla. Jaz pa sem 7 dan po ovulaciji in itak sem zdaj čisto zmešana, čeprav VEM, da nisem zanosila :))) Ma smo zmešane.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.9.2007 8:28:34   
matt
Bravo Kahlo!!!! upam, do je to - TO!!user posted image ! user posted image  naj bo vse lepo ... in zdravo!!

Zelo si želim, da bi se ti pridružila. Saj delim usodo z Muklo, tudi jaz sem včeraj naredila test s frst sign pa je bil -, ampak user posted image  bi morala priti že v četrtek pa je še ni, nimam nobenega izcedka, no danes sem samo napihnejena kot balon, ampak mislim da je to od čudne hrane, pa grozdja... ta vikend. Verjela bom da nama je uspelo, dokler ne zagledam M. Ker, kako ste že napisale, tisti test je pravi in dober, ki pokaže user posted image user posted image

Upajmo skupaj!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.9.2007 8:30:48   
pikica36
afnica mala, zelo mi je žaluser posted image user posted image , da se ti je to zgodilo.
vse ostale punce pa, ki čakamo oz. ne čakamo , malo strpnosti prosimuser posted image   saj vem, mene tud firbec daje da se miuser posted image , ampak NE BOM delala testa pred sredo, ker je razočaranje preveliko pa itak se lahko vsak čas ulijeuser posted image  tako da.....

ej Luna... maš pa res joške do koroškeuser posted image user posted image  ravnokar so me oplazileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?