Anonimen -> ZZakaj ga moti moja nasmejanost ? (26.7.2007 14:02:45)
|
Živjo! Rabim vaše mišljenje: Poročena sva 7 let in imava 2 otroka. Mož je bolj mirne narave, jaz pa sem bolj divja. Rada imam gužvo, se pravi, da se skoz nekaj dogaja. Zelo rada se družim z okolico v kateri živim in nasploh z vsemi ljudmi. Ker sem komunikativna im se ljudej radi zadržujejo v moji družbi, tako moški, kot tudi ženske in mojega moža to moti. Pravi, da sem vedno v središču pozornosti, da se ven mečem, da bi se mogla vidit kaka zgledam, ko se smejim, pa še bi lahko naštela. Danes me je spet kritiziral, čež, da s svojim "humorjem" delam štrajte v hišah, češ, da se zaradi mene zakonci kregajo med seboj, ker kako tu pa tam spustimo tudi o sexu. Pa kaj, sej se smo hecamo. Al to moška polovica jemlje bolj osebno, oziroma smatrajo za ponudbo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je pa res, da sem skoraj povzročila ločitev pred leti, ker se je od zelo dobre prijateljice mož zagledal v mene. Zdej pa ne vem in me nekako skoz preganja misel, da sem pa mogoče le bila kriva, da sta se skoraj ločila. Jaz sem izredno odkritosrečna oseba in rada se zabavam, smejim in uživam v življenju. Moram pa še dodati, da mi je zakonska zveza SVETA in moža nikoli ne bi prevaral, čeprav se zelo rada spogledujem. Prosim za mnjenja. Hvala in lp
|
|
|
|