Vijoličarka -> RE: ZAKAJ GA MOTI MOJA NASMEJANOST??????? (26.7.2007 15:51:58)
|
Ne bi rekla, da je problem tvoja nasmejanost. Načeloma imajo moški raje ženske, ki se smejejo, ne pa kisajo. Zdi se mi, da se mogoče še sama ne zavedaš, da ti je misel, da si "skoraj povzročila, da sta se dva razšla zaradi tebe", pravzaprav všeč. Ker je potrdilo za tvojo neustavljivo privlačnost. Spominjaš me na dekle, ki sem jo nekoč poznala. Vseskozi je želela biti v centru pozornosti, želela je, da jo vsi občudujejo, tako ženske, kot moški. Podzavestno je uživala v tem, da ji ženske zvidajo, ker je tako privlačna in čudovita in se rade družijo z njo, da bi mogoče nanje padel delček te čudovitosti. Uživala je v tem, da dražila moške (še posebej vezane), ampak samo toliko, da je dobila potrditev, da bi, če bi si drznili upati, da so je vredni, takoj zapustili svoje družice, s katermi se morajo pač zadovoljiti, ker jim ona ni dosegljiva. Vem, da ona s temi moškimi nikoli ne bi nič imela, všeč ji je bil samo občutek, da je tako strašansko neustavljivo zaželena in priljubljena. Zakaj ti tako zelo potrebuješ ta občutek, ne vem. In najbrž je tudi še kdo iz tvoje okolice opazil, kam pes taco moli in ima o tem svoje mnenje. Možno tudi, da nisi tako zelo priljubljena, kot si misliš, da si. Vsekakor pa tvojega moža to zelo moti. On je pač mislil, da bo tvoje spogledovanje namenjeno le njemu, ne pa široki paleti tvojih znancev. Tudi sama ne bi mogla živeti s partnerjem, ki bi to počel. Kar se tiče tega, kako resno to moški jemljejo, pa takole: marsikateri moški vidi obljubo tam, kjer sploh niti slučajno ni bila izrečena ali sploh kakorkoli nakazana, kaj šele v pogosti, seksulano obravani šaljivi "nasmejanosti". Res je tudi to, da je družba ponavadi bolj navajena, da to, kar počneš ti, počnejo moški in smatra, da je to bolj naravno in marsikatera žena to vdano prenaša ali pa celo krivi dekleta, ki njenemu asu padejo v oči. Jaz ti sicer verjamem, da nezvesta ne bi bila, vendar je to v slabo tolažbo tvojemu možu, ki pač ne more mirno preko tega in mu ni vseeno. Tudi jaz bi se slabo počutila, če bi npr. moj mož čutil potrebo, da se stalno spogleduje. Tvoj mož se pač počuti slabo, kot da ti on ni dovolj dober, da potrebuješ še druga vznemirjenja in to kar naprej. In tudi očitno ni tip človeka, ki bi to vzel na lahko ali da bi mu bilo vseeno. Ne vem, kako bi se ti počutila, če bi se on kar naprej mastno hecal z drugimi ženskami in se spogledoval. Bi ti bilo vseeno? Brez zamere, ampak imam občutek, da ti na svet gledaš tako, da ti lahko počneš marsikaj in se pri tem ne oziraš, kako s tem prizadeneš druge in da o tem niti ne razmišljaš, saj je svet narejen zato, da je tebi lepo. Če pa ima kdo kaj proti, potem je pa "čuden". Tako kot tvoj mož, ki ima "nekaj proti", da se ti spogleduješ, tebi pa je to tako všeč.
|
|
|
|