|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZZakaj ga moti moja nasmejanost ?
26.7.2007 14:02:45   
Anonimen
Živjo!

Rabim vaše mišljenje:
Poročena sva 7 let in imava 2 otroka. Mož je bolj mirne narave, jaz pa sem bolj divja.
Rada imam gužvo, se pravi, da se skoz nekaj dogaja.
Zelo rada se družim z okolico v kateri živim in nasploh z vsemi ljudmi.
Ker sem komunikativna im se ljudej radi zadržujejo v moji družbi, tako moški, kot tudi ženske in mojega moža to moti.
Pravi, da sem vedno v središču pozornosti, da se ven mečem, da bi se mogla vidit kaka zgledam, ko se smejim, pa še bi lahko naštela.
Danes me je spet kritiziral, čež, da s svojim "humorjem" delam štrajte v hišah, češ, da se zaradi mene zakonci kregajo med seboj, ker kako tu pa tam spustimo tudi o sexu.
Pa kaj, sej se smo hecamo. Al to moška polovica jemlje bolj osebno, oziroma smatrajo za ponudbouser posted image
Je pa res, da sem skoraj povzročila ločitev pred leti, ker se je od zelo dobre prijateljice mož zagledal v mene.
Zdej pa ne vem in me nekako skoz preganja misel, da sem pa mogoče le bila kriva, da sta se skoraj ločila.
Jaz sem izredno odkritosrečna oseba in rada se zabavam, smejim in uživam v življenju. Moram pa še dodati, da mi je zakonska zveza SVETA in moža nikoli ne bi prevaral, čeprav se zelo rada spogledujem.

Prosim za mnjenja.

Hvala in lp

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 26.7.2007 20:21:03 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAKAJ GA MOTI MOJA NASMEJANOST???????
26.7.2007 14:04:33   
Taula
čeprav se zelo rada spogledujem.

To ga moti. Posebej še, če to delaš vpričo njega.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2007 14:11:37   
BAMBINA_
Očitno z možem nimata enakega čuta za humor. Tudi meni gredo vulgarne ali pa sarkastične šale na račun seksa na user posted image Izgleda da si rada v središču pozornosti, če drugače ne pali, pač z dovtipi o seksu. Tvojega najbrž ne daje ljubosumnost, pač pa ga je samo sram tvojega obnašanja user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 14:12:14   
Taula
Tvojega najbrž ne daje ljubosumnost, pač pa ga je samo sram tvojega obnašanja

Tudi to je možno.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 14:12:54   
Maleal
čeprav se zelo rada spogledujem

Potem si se tudi s tistim spogledovala,ki se je hotel ločit in mu dala lažno upanje?
Spogleduj se,a ne poleg moža,to zna bolet.A bi tebi pasalo,če bi se mož poleg tebe spogledoval z drugimi?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2007 14:13:07   
Mešamdrek
Se strinjam s Taulo. In tudi razumem da bi lahko kakšno zvezo razdrla,saj s takšnim obnašanjem predstavljaš potencialno nevarnost za žensko.Mogoče kdor te pozna...kdor pa te ne,te vidi bolj kot kakšno vsiljivko in nastopačko.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2007 14:13:33   
Anonimen
tudi jaz ne maram ljudi, ki mislijo, da se ves svet le okoli njih vrti....
Če se pa spogleduješ, pa mi je čisto razumljivo "da mu ni prav"

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zakaj ga moti moja nasmejanost ?
26.7.2007 14:13:55   
Anonimen
Mislim da ga ne moti tvoja nasmejanost ampak tvoje spogledovanje. To bi pa tud mene motilo. Ker je totalno nekulturno se v prisotnosti moža z drugimi spogledovat in si ego pumpat. Je čist upravičeno užaljen.
Mal spoštovanja pokaži, pa mal svoj napumpan ego obvladuj....

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 26.7.2007 20:21:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 14:14:31   
Taula
Karin ti si genij.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 14:27:50   
carlyle
Očitno si s spogledovanjem in osvajanjem vezanih moških bildaš ego. Ne vem, razmisli, zakaj tako zelo potrebuješ njihovo potrditev, da si privlačna.
Logično se mi zdi, da tvojega to moti, saj je zanj ponižujoče, da se niti v njegovi prisotnosti ne moreš zadržati in se tako obnašaš.
Hkrati pa tudi mislim, da pošteno precenjuješ svoj vpliv. Že tvoja izjava, da sta se dva skoraj ločila zaradi tebe, je malo hecna - veš, nihče se ne bo šel ločevat samo zato, ker mu je ena frajla malo na dušo popihala, namignila na seks, ga poželjivo gledala in se mu malo nastavljala (po njegovem mnenju). ČE nista nič imela. To pa praviš da nista. V njunem zakonu je sigurno pošteno škripalo že zaradi drugih stvari in nisi bila ti glavni razlog (ponavljam - ČE nisi nič imela z njim).
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 14:28:31   
Anonimen
razumem tvojega moža, jaz tudi ne maram ljudi ki morajo bit v centru pozornosti.

ni mi pa jasno kako sta sploh skup prišla in furala do sedajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 14:31:55   
Kuba
jaz imam sodelavko, ki mora biti vedno v centru, temu ona pravi 'živahnost'. Do določene mere je čisto normalno, da človek v družbi uživa, se zabava.. ni pa več normalno, če je nastopaški, spogledljiv, z določenimi obnašanji vsiljiv... tako, da ne vem kaj bi ti svetovala... morda da se malo bremzaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 14:37:00   
Anonimen
Vidva z mojim bivšim bi najbolš furala skupaj.Kot bi mi govorila o njem-samo da si ti ženska on pa moški.Vsako žensko je ogovarjal kej bednega o seksu razlagal, ko pa sem mu rekla da naj se malo nazaj drži sem bla pa jest tista zafrustriranka,.....Men osebno gredo takšni ljudje nauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 14:43:15   
Anonimen
Veš kaj,tudi meni nebi bilo lepo,če bi se moj zraven mene spogledoval z drugimi in govoril take bedarije nonstop.Ker kot praviš,si vedno taka,ko si v družbi.No ja saj se tudi jaz rada pohecam pa vendar ne vedno.Take dobre volje pa spet nisem vedno,da bi govorila o sexu.
Bi pa tudi mojega to motilo.
Tako,da boš mogla malo bremzat v pričo njega.
Ker se mi zdi to otročje,če si vedno taka.
Ali pa rada zbujaš pozornost in se mora vse vrteti okrog tebe.??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2007 14:47:19   
Anonimen
Mal si čudna ja in ima tvoj mož kar prav. Tudi jaz ne maram takih ljudi, ki se na vsakem koraku "ven mečejo".

Pa brez zamere in LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2007 14:48:57   
Anonimen
Dober je...celih 7 let je zdržal, preden ti je to povedal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2007 15:00:00   
Kuba
sicer pa tudi naslov tvoje teme nekoliko izstopa user posted image  velike črke, 10 vprašajev... a je kaj na tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2007 15:02:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

sicer pa tudi naslov tvoje teme nekoliko izstopa user posted image  velike črke, 10 vprašajev... a je kaj na tem?

Pa saj ga ne moti to...moti ga spogledovanje...
Ne vem...
Moj mož je vesel, če sem nasmejana user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2007 15:09:46   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Pa saj ga ne moti to...moti ga spogledovanje...
Ne vem...Moj mož je vesel, če sem nasmejana user posted image

valda ga ne moti to sunqueen user posted image  sem hotla reč, da je tudi njen naslov IZSTOPAJOČ kakor je ona sama user posted image  .. v njenem stilu pač..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Zakaj ga moti moj nasmejanost?
26.7.2007 15:17:51   
Anonimen
Ko se poročiš, dobiš na oči plašnice kOt konji na dirkah, da ne vidiš ne levo ne desno. In bog ne daj, da ti padejo dol, da ne vidiš, kaj se okrog tebe dogaja.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 26.7.2007 20:21:36 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 15:19:24   
Anonimen
Nasmejanost in sproščenost nikogar ne moti.

Moti pa ga tvoje flirtanje, hlepenje po temu da si vedno v središču pozornosti, da je to zate celo vrlinauser posted image , in pripombe o seksu, pa magari izrečene v čistem hecu lahko ljudem po začetnem ugajanju začnejo iti sčasoma že pošteno na jetra.
Do neke starosti, do neke meje, v določeni družbi, od določeni priližnosti....se tudi o seksu govori, saj vsi to delamo občasno.....ampak da so tovrstne pripombe del tvojega vsakodnevnega repertuarja pa je skrajno neokusno in neprimerno.

Moža je to sigurno že dlje časa mučilo, prepričana sem da ga je zaradi tvojega obnašanja sram. Prepričana sem, da mu je verjetno že nekaj ljudi reklo da so tvoje pripombe neumestne in je sedaj končno zbral pogum da ti to pove.

Jaz ti kar odkrito povem, da se z tabo nebi družila, ker mi gredo takšni ljudje kot si ti pošteno na jetra.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2007 15:22:49   
Anonimen
Mislim, da si si žesama odgovorila. Očitno tega ni opazil le tvoj mož, ampak tudi tvoja prijateljiva. Verjetno pa še kdo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2007 15:24:52   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo!

Mož je bolj mirne narave, Pravi, da sem vedno v središču pozornosti, da se Je

Hvala in lp

Verjetno zato.

Mogoče bi ti bil rad podoben, pa enostavno tega ne zna oz. ni tak tip.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2007 15:26:15   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Prosim za mnjenja.

Poznam taksno osebo kot jo opisujes. Ona sebe vidi kot zivahno, nasmejano osebo, ki uziva v zivljenju, ki se rada spogleduje, ampak samo spogleduje.....okolica jo pa sprejema kot osebo brez mere, brez meje, glasno, bahato in nesramno, ki zlahka in pogosto prestopi vse okvirje dobrega okusa. Pogosto pa, ko je v centru pozornosti ne prepozna, da se ljudje ne smejijo njenim salam, temvec njej. Najbolj ljubi pa "sale", ki zadanejo v sibke tocke medcloveskih odnosov, tako so te sale bolj prilivanja olja na ogenj kot sala....
Upam, da to nisi ti. Ne bi skodilo ce bi se poizkusila pogledat s tujimi ocmi - verjetno ti moz ne govori kar govori, ker je ljubosumen na tvoj polozaj "centra pozornosti"....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Zakaj ga moti nasmejanost?
26.7.2007 15:29:33   
Primoza
Plašnice imaš lahko če se poročiš ali pa če se ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!