tasyo
|
Živjo! Danes se oglašam bolj pozno, ker sem že celo jutro kot cota. Začelo se je s slabostjo, nadaljevalo pa z objemanjem školjke... Upam da nisem ujela kakšnega zadnjega vlaka za vsakodnevno bruhanje!!!! Sej vem, da sem večkrat rekla, da bi raje vidla, da se zjutraj zbruham, pa je potem dobro, ampak kaj, ko mi je sedaj še vedno mal slabo.. Pa sem res že mislila, da je počasi vse za mano. Kriza. Se pa moram pohvalit, da spim bolje, zaspim že okoli desetih in spim vse do pol sedmih! Jupi!!! Čestitke vsem zaodlične novičke, ki jih prinašate spregledov in NS! Jaz komaj čakam jutri. Upam samo, da naš pikolino ne bo še premajhen, pa bo treba it še enkrat... Pa menda vedo, kaj počnejo, ko naročajo, kajne? Glede materinske šole- jaz tudi mislim, da je tam, okoli sedmega meseeca najbolje it. Pa vsekakor bo šel očka tudi zraven, da ne bo pol gledal ko čukec, kaj se dogaja. Sva se zmenila, da bo šel z menoj v porodno, čeprav si tega ne želi, ker pravi, da ne more gledat, kok bom trpela. Ampak, ker si res želim, da je zraven, bo pa šel... Sem prav vesela! Ampak, za vse to je še dosti dosti časa. Čeprav se zdaj dnevi kar bolj hitro vrtijo, kajne? Čakam na še več čudovitih novičk in vsem! Razvajajte se, božajte svoje trebuščke in se oglasim kasneje!
|