|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
30.9.2007 11:06:16   
Maruška29
Sem se že včeraj oglasila, pa je nekaj z objavo maila zaštekalo. Za seznam Maruška 28 in Maruška 29 - ena in isto, sam da sem zdaj na drugem računalniku doma pri mamici cartam ker sem bila več kot pol meseca v bolnic, pa se ne moreš pod istim vzdevkom menda? prijavit. PDP 17.4. 2008 , NS 12.10.2007; preglede imam pa tako pogoste da ne bote mogle sprot beležit. V torej je bil hematom dosti že manjši, plodek vidit še živahen, zato sem šla že v sredo domov. Nihče mi ni nič določenega povedal zakaj sem glih jaz zadela te hematome - menda ker bi bilo drugače prelepa nosečnost - nobenih večjih znakov, le prsi imam dosti lepše pa par mozoljev, kar seda še vse skriti, pa ratal nama je v 1 nezašč. sp. odnosu - tako, da so me pač hematomi doleteli. Ne bom zdaj pisala, kaj in zakaj sklepajo, ker bom katero naredila panično brez veze, sam tolk da veste, tu same nismo nič krive - ni zarad nošenja otrok ali težkih stvari ipd... Pride tako kot pride do marsičesa druzga lahko. Noben mi pa ni dal jasnega odgvora zakaj pride do tega zato ne bom nič pisala. Znaki: krvavitev, ko mislš da je splav 100%, pa se pokaže tisti redki žarek pri krvavitvah, da še ni vse izgubljeno... zato brez panike pri teh izcedkih in krvavitvah- pejte na urgenco takoj, ker mogoče rešit res ne morete ničesar, ampak imate pa pravico zvedet kaj se z vami dogaja. Pa tisto da mora ženska počivat če krvavi tudi ni iz trte izvito. V mojem primeru - ne bom se še hvalila preveč pred nočjo, zato trkam- ampak sem tako prigurala iz 8 t na 12 t. Se pa splača ker ti hematomi nič ne vplivajo na zarodek oz.plod. Če je zdrav bo zdrav, če ne pa pač ne bo to posl. hematoma. Zato se tudi še borimo in ležimo kolikor se pač da.
se še kaj javim - upam, da z dobrimi novicami;

sasy20 - glede gen.pregleda ti nisem nič napisala, ker sem med potjo iz LJ začela krvavet in sem šla kar v bolnico, kjer sem bila do te srede. Niso mi tudi nič delali, ima plodek 50%možnosti, da deduje nek. stvari za mamico. Ampak o tem ne bom več študirala in tuhtala, ker niso to nič tako grozne stvari. Jaz normalno živim in sem videti čist o.k.

(odgovor članu temistokleja)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
30.9.2007 17:09:06   
sasy20
Maruška 28 lepo da si se oglasila, želim ti da bo vse ok in da od sedaj naprej ne boš imela nobenih težav več, glede gen.preg. meni niso nič kaj dosti povedali rekli so da je tveganje majhno... g. me more več UZ pregledov narest in spremljat. Rekli so da bodo tudi poslali moji g. izvid...vendar ga do danes še ni prejela, tako da jih moram poklicati. Ti misli le pozitivno in boš videla da bo vse v najlepšem redu.

Mene danes tako križ boli da komaj sedim tako da sedaj šiban nazaj počivat, učeraj pa sem tako user posted image  kot že dolgo ne. Verjetno mi kaj ni odgovarjalo od hrane.
Lepo se imejte v tej sončni nedelji.

(odgovor članu Maruška29)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
30.9.2007 18:35:35   
tipriga
Pzdravljene,

zdaj sem pa res videla, da žal res lahko preberem samo do resnično srečne. Naprej pa ne več. user posted image  Pa mi ni jasno, zakaj to?? Žal mi je, da ne bom mogla vsega prebirat, sploh ne tega, kar napišeš ti, resnično srečna. Mogoče je pa to kaj na temu računalniku? Bom še z drugega probala preverit zadevo.

Drugače vidim, da je debata o hematomu in pregradi. Jaz imam pregrado in so me celo prvo nosečnost psihirali, da ali bom splavila prvo do 12. tedna, potem je prišla nuhalna, sem ratala rizična do 20. tedna,... Tako da sem se polovico nosečnosti ubadala s tem, če mi že teče kri - to pomeni, da vsakič, ko sem šla na wc, sem šla s kepo v želodcu,.. Potem je bilo govora, da bo mogoče zastoj v rasti,... No, rodila sem 2 dni čez rok 55 cm in 4020 g težkega malčka. Ob prvem pregledu mi je odkrila tudi hematom, ki pa se je do ns že absorbiral in o njem ni bilo ne duha ne sluha. Tako da v tej nosečnosti sem vseeno malo napsihirana, ampak mi mali ne pusti preveč razmišljat in dnevi minevajo sodti hitreje kot prvič. Tako da pogumno in pozitivno razmišljat in bo vse ok! Ker mora biti.

Evo, mulo je skopan, moram v akcijo, ker se mojmu mudi na rekreacijo.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
30.9.2007 22:08:55   
zolika
Ojla dekleta....sem si kr čas vzela, ker ste toliko napisale... saj prav!

Pred dobro uro smo se vrnili iz potepa v Švico - šla sva na 60 let od moža tete! Vse je blo OK - le da je vse skupaj malce daleč..pa je šlo!

Slabost je pri meni še vedno prisotna! user posted image  Tako,da....mi gre počasi že na živce...nikamor prav ne morem it ker me je strah, da bruhnem kje ko ne bi bilo primerno...user posted image  - kaj hočemo - za male bomo pač vse pretrpeli, kaj ne?

Jutri ( ponedeljek) imam pregled - sem dala v četrtek kri - da vidimo! Upam, da mi bo nardil še UZ, ker se je moj kr zraven pripel, da gre on gledat tamalega...user posted image  tako,da...

Sicer pa bom zdaj v kratkem imela tud NS - se bom jutri naročila!

NIč...grem spat - no, malo spat malo v temo gledat!user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu tipriga)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.10.2007 7:47:09   
tasyo
Dobro jutro!
Uf, čez vikend sem bila brez neta, pa sem bila že kar malo nervozna, ker vas nisem mogla prebirat. Sicer pa sem preživela dva lepa dneva brez večjih težav in skoraj brez slabosti! user posted image

Maruška 28 - upam da je glavnina težav že za tabo in boš lahko začela uživati!

Punce, ki imate danes NS, komaj čakam na vaša poročila in držim pesti, da bo vse super! Sedaj grem pa najprej nafilat želodček, potem pa se še kej javim!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.10.2007 9:36:47   
maja24-2
Ojla
No pa je spet en lep vikend za nami
Komej čakam jutri zvečer ko imava NS bova pa vprašala za spol če se bo videlo in če bo G hotela povedat mam pa v Domžalah v Kalliste-ju a je tam že katera mela NS?

Drugače bi pa samo kislo jedla od kumaric, do zelja, full kisle solate to je res mjami no to se mi v pri nosečnosti ni dogajalo tako da mogoče bo pa tokrat user posted image . Kar se tiče kg pa niso šli ne gor ne dol.
Buši pa je že prav velik.user posted image  
papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.10.2007 9:48:06   
sinskaT
Sem komaj uspela vse prebrat, tok ste pridne. Najprej se moram pohvalit (upam, da ne prehitro), da ni več jutranje slabosti. Pa še bruhala nisem niti enkrat, se mi res smilite tiste, ki ste bogice zaradi user posted image . Naj vam čimprej mine. Zdaj smo zakorakali v 11. teden in je še možno, da kej pokasiram za nazaj, pa vendar sem optimist.

Včeraj sem pa prvič doživela, do so se tako rekoč za mojim hrbtom neznanci pogovarjal ali sem ali nisem (noseča). Ker sem bila oblečena v oprijeto trenirko, se je res lepo že vidla mala kepica in sem bila takooo.. ponosna, kot pavijan user posted image .

Dobrodošle nove aprilčice in user posted image za vse, ki jih te dni čaka NS, pa tudi za tiste, ki se morate še posebej čuvat, da bo vse ok z user posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.10.2007 10:48:10   
leni5
Ojla aprilčice!

Mene pa nekaj zanima. Vidim namreč, da vas tu večina gre na nuhalno, pri nas (Obala) pa je ni in delajo samo 4 hormonski test. Za nuhalno bi morala v Lj ali Postojno. Pa ne vem kaj naj...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
1.10.2007 10:49:59   
Ketrin
Dober dan mačkice!

No, jaz sem danes malo pozna, sem bila v laboratoriju, dala kri in vodo... Madona kolk ti vzamejo krvi.... user posted image  Je bla pa sestra super prijazna in nežna, tko da vse pohvale! Upam, da bodo izvidi OK, naslednji četrtek imam spet pregled pri moji G. V sredo pa NS!!!!!!!!!!!! user posted image

Čestitke vsem za dobre in uspešne preglede, Maruška tebi pa vse vse najboljše.... Crklaj se pri mami, bo prec bolš! user posted image user posted image user posted image  

Vsem ki imate danes NS ali preglede user posted image

Smo dobile tok novih noseč, da sploh ne sledim.... user posted image user posted image user posted image  Vsem čestitam in seveda ste dobrodošle. user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.10.2007 10:54:20   
tasyo
Ketrin, a greš ti tudi v Dravlje na NS? Ob kateri uri pa maš?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.10.2007 11:18:44   
Ketrin
Ja, jaz tudi v Dravlje. Imam pa 3.10. ob 16.30! Grem kar takoj po službi.... Greš ti tudi? Sploh ne vem kje je to v Dravljah... nisem še pogledala.... user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.10.2007 12:33:54   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04. -
GP 29.10.
NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS 02.10. LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS 02.10. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10.
NS user posted image

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 10.10. LJ

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 24.10NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS user posted image    LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   Maruška28 (28 let): PDP 17.04. NS 12.10.

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. NS 12.10.

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04.   Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 07.11.
NS 17.10.
KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.
KR
NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica:   NS user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
61 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

temistokleja - dobrodošla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04.
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 2
06.04. 1
07.04. 3
08.04. 1
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 2
13.04. 1
14.04. 2
15.04. 4
16.04. 4
17.04. 1
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04. 1
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 4 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka - boš ostala med aprilčicami???

nikica18
eminak
modrookica

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.10.2007 12:36:54   
tosja

user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image  user posted image

28.09. NiLe user posted image user posted image , Calena user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

01.10. simvir, jazabel

02.10 sasy20, Majček28, tosja, maja24-2

03.10. Ketrin, tasyo

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976,  SpaliG

08.10. Sandrin

10.10. mišeka, gregica74

11.10. JuR_ChIkA

12.10. Srčekgirll, tipriga, Maruška28

15.10. matejchykam, malamalinca

16.10.  Jo@n, sinskaT

17.10. scorpiogirl

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.10.2007 13:06:22   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

01.10.2007

user posted image   simvir - NS  user posted image
user posted image   barby78 - GP user posted image
user posted image   jazabel - NS user posted image
user posted image   malamalinca - GP user posted image
user posted image   Kaa - GP user posted image

02.10.2007

user posted image   Maja24-2 - NSuser posted image  
user posted image   tosja - NSuser posted image
user posted image   Majček28 - NSuser posted image
user posted image   sasy20 - NS user posted image
user posted image   zolika - GP user posted image
user posted image   Jo@n - GP user posted image

03.10.2007

user posted image   Ketrin - NSuser posted image
user posted image   tasyo - NS user posted image
user posted image   matejka.. - GP user posted image
user posted image   NiLe - GP user posted image

04.10.2007

user posted image   barby78 - NSuser posted image  
user posted image   sky77 - NSuser posted image
user posted image   Tejcha - NSuser posted image
user posted image   u04111976 - NS user posted image
user posted image   SpeliG - NS user posted image
user posted image   cebelca27  - GP user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
1.10.2007 13:15:45   
simvir
Živjo!

Vidim, da imamo že jesensko podobo na RR. Upam, da ste preživele lep vikend, no mi smo ga.

Danes imam pa jaz pregled NSuser posted image , ampak šele ob 20.00. Bo verjetno moja mami dala malega spat, da bo šel še user posted image z mano. Komaj čakam, poročilo sledi jutri.
Hvala vsem za user posted image , tudi jaz tako želim ostalim, ki imate preglede in NS ta teden. Ta teden se nas bo zvrstilo kar precejuser posted image . Tosja super si s temi seznami, smo tako vse na tekočemuser posted image .

Če jaz ne morem brati postov od resnično srečne se odjavim, potem je pa ok.

Leni5 - obstaja nek seznam g, ki imajo narejeno licenco za NS. Malo poišči po internetu, pa boš morda našla kakšnega, ki to opravlja bližje tebi.

Maruška28 - ti kar počivaj pri mami, zadaj ko še nimaš kakšnega user posted image  je to veliko lažje.

Pozdravljene tudi nove nosečke, ki ste se opogumile in se prijavile, zdaj pa še pridno čvekajte z nami.

Lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
1.10.2007 13:33:24   
Katja 271
Samo na hitrco vam zaželim same lepe novičke o vaših škratikih iz NS in pregledov.

Tosja, ti si pa res carica, da takole ažurno in popolno skrbiš za naš seznamček, ki je vsak dan daljši. Bravo za aprilčice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
1.10.2007 14:03:51   
Calena
Tudi jaz držim pestke za vse, ki vas čaka NS v tem tednu, da bi vse zvedele super novičke o vaših bejbijih.

Tosja hvala, ker tako pridno ažuriraš seznam nosečk, res si zlata.

Ena je spraševala o NS in četvernem hormonskem testu...Meni je zadnjič Pušenjak razložil, da najboljše rezultate glede tveganja za Downov sindrom da kombinacija NS in dvojnega hormonskega testa v prvem trimesečju; četverni hormonski test (odvzem krvi in UZ) se pa dela v drugem trimesečju okoli 16.tedna, sta pa to dva ločena testa in da vsak rezultat samo zase..Je pa pri teh hormonskih testih kar veliko lažno pozitivnih...
Npr. moja prijateljica je imela rezultat NS super, rezultat četvernega hormonskega testa pa zelo slab, tako da je morala na amniocintezo; na srečo je bilo vse ok in zdaj ima zdravo in lepo punčko... 

Tiste ki ste na bolniški čimbolj uživajte v sončku in počivajte, tistim ki ste še v službi pa želim čimmanj naporen delovni dan.

Sončne pozdravčke vsem,

Calena

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
1.10.2007 14:20:15   
malamalinca
Hoj, moje soaprilčice,
danes je pa lep dan, a ne ? Saj pravijo, da bo oktober menda zelo lep.
No, jaz sem danes imela svoj drugi GP, žal brez UZ, ampak imam 15.-ega že NS, tako, da bom kmalu videla mojo malo lubiko, ki jo nosim.
Komaj čakam, ne vem pa, a mislite, da ko sem se naročala na NS v Dravlje, da bi mogla povedat da bi rada, da mei posnamejo na CD, ali ne ?
A ga moraš s sabo prinesti, ali ga tam dobiš.Kako je s tem, tiste, ki ste že bile na NS v Dravljah.Bom zeo vesela vaših odgovorov.

tosja pohvale še enkrat tudi od mene, za seznam-naslednji GP imam  5.11.2007.

29.10. imam izpit iz statistike, pa se mi splooooh ne da učit.Imam še tri izpite, jaz pa tako lena za učenje...

Lepo se imejte in user posted image user posted image user posted image vsem za lep dan

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
1.10.2007 14:32:38   
Ketrin
Malamalinca, ni ti treba nič prej povedati. Ko sem se jaz naročala v Dravlje, sem vprašala to kar ti zdaj sprašuješ in je rekla, da se tam odločiš in ni problema. Cena brez CDja je 50 EUR z pa 60 EUR. CD pa dajo oni in ti kar tam zapečejo.

Sicer pa imam jaz tam NS v sredo in takrat sporočim še bolj za ziher. user posted image

Calena, a to imamo vse nosečke tale pregled, hormonski test, al kaj? Ti to dela tvoj G? No, ja, sicer imam naslednji četrtek mojo G. in bo že vse povedala....

Punce uživajte!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
1.10.2007 14:39:24   
u04111976
Pozdravljene souser posted image !

Vidim, da ste res pridne. Hvala Tosja za ažurnost, upam da se res kdaj dobimo, pa da te s čim pocartlamo ko si tako pridna. Mi imamo v četrtek NS, komaj čakam. Grem ob dveh v Domžale k dr. Strahovi. Če bo slučajno katera tam, naj javi da se lahko spoznamo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
1.10.2007 14:53:22   
T*i*A*r*A
Ojla soaprilčice!
Nekaj časa se že nisem oglasila, ampak z mano je vse ok, hvala bogu nič ne bruham, imam le občasne slabosti ter napihnjen trebuh.
Prejšnji vikend sva u mojim user posted image  povedala staršem in seveda so vsi bli ful navdušeni...user posted image

Za mano sta že 2 GP in s tem tudi 2 UZ, kjer sem bla čist vesela ko sem vidla mojo pikico... Pa kako zraste v 2 tednih... neverjetno! pravi mali čudež!!!!

V četrtek 4.10 imam naslednji GP, nuhalno pa 12.10. (za seznamčekuser posted image ).

Komaj že čakam...
Vse čestitke vsem za uspešno opravljene preglede NS, vsem ki ga imate v tem tednu pa user posted image user posted image user posted image .

Uživajte v sončku...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
1.10.2007 16:38:56   
scorpiogirl
Pozdravljene, punceuser posted image

je spet tako lep dan, da gaje kar treba izkoristiti ... je bil pesjanar že ves vesel sprehodov danesuser posted image
vikend je bil prav krasen ... kostanjev piknik čudovito uspeluser posted image
včeraj še en rojstni dan ... tako da je blo nažiranja čist preveč, smo danes bolj kot ne na sadjuuser posted image

pa še sestrična je rodilauser posted image  je tamal tak cukrčekuser posted image  pa ga je blo treba it mal premečkatuser posted image

Tosja, si res fullll pridnauser posted image

imejte se krasno pa božat bušijeuser posted image

(odgovor članu T*i*A*r*A)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.10.2007 17:13:22   
tasyo
Evo mene, ravnokar s kosila pri tašči. Sem se že mislila usidrati na sedežno pred TV, pa sem morala prej pridet še mal pregledat, kaj je novega. Vidima da še ni poročil iz nuhalne... Punce, vse ki ste na vrsti jutri - user posted image  in user posted image  za srečo!

Ketrin, ja jaz grem tudi v Dravlje, sam imam šele ob 18.15, tako da se ne bova srečali... Moram pa priznat, da
tudi jaz še nisem pogledala, kje točno to je.

Meni pa ne pomaga, če se odjavim, kadar piše resnično srečna... Še vedno ne morem brat njenih postov in če poskusim takrat kej sama napisat, dobim njen nick. Izgleda, da je neka komplicirana napaka, ker smo že opozorile na to, pa še ni odpravljeno. Škoda, saj resnično srečna preživlja težko nosečnost, kolikor sem uspela razbrati iz vaših odgovorov, se je vse zaenkrat srečno izteklo... Bi bilo pa lepo, če bi nas več lahko prebralo in delilo mnenja - pomaga, če slišiš spodbudne besede, vem iz lastnih izkušenj!

Sem tako lena, da se mi tudi na sonček danes ne da - bom kar poležavala. Pa še mojga ni, tako da sem sama...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.10.2007 17:16:35   
tasyo
Aja, še glede dvojnega hormonskega testa sem hotela napisat - to nimamo vse, ponavadi ga priporočijo tistim, ki imajo malo večje tveganje za Down-ov sindrom, ker skupaj z NS izboljša napovedno vrednost (je bolj zanesljivo, po domače). Mora bit pa narejen v 24-urah od NS, da so rezultati pravi - tako pravi moja G. Lahko pa se vsaka nosečka odloči zanj, ker je prav tako kot NS plačljiva preiskava.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.10.2007 17:33:36   
barby78
Ojla aprilčice!
Sem se morala mal oglasit,da vas pozdravim in povem,da sem se malo prejle vrnila s pregleda in da je vse OK.sem tak srečnauser posted image user posted image user posted image .tako lepo sem videla našo pikico,da sem se celi pregled samo smehljala.vse se je videlo-celo telo,pa prstki,pa usta in brada,pa vse vse.in komaj čakam na NS v četrtek.tud jst bom vprašala za spol,če se bo videlo.v glavnem,men je ful lepo.pozdrav vsem souser posted image ,pa lepo se imejte.se grem stiskat z mojima lubčkoma.pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......