lepa posadka
|
Dober dan punce! Danes je pa pri nas že od nadvsezgodaj sonce...tako, da to jutro nisem spala do desetih in sem z otroki že vstala...jih peljala v vrtce in šolo...mah, če se nam ne mudi, so ta jutra res tako simpatična :-)))) Pa sem potem zavila še v pekarnico po dva polnjena žepka, pa sok...pa še špecerijo nabavila...in sedaj tuhtam ali bi kaj delala...ali bi šla malo na kavč :-)))) N emorem verjet, da sem prišla do te faze, ko sem kar fraj???!!! No, zagotovo imam popoldan bolj pester, ker imam GP , pa potem svet staršev (bljak...)... Bo treba dopoldan res prelenarit :-) Sicer pa...Tayso - regrat je zakon. Jaz sem včeraj dobila že prvo porcijo od mame...in sva si z možem zvečer naredila...mnjam...se že veselim...naslednje porcije. Zime očitno ne bo več, tako da je sezona odprta. Ketrin - slabosti v pozni nosečnosti niso čist neobičajne. Jaz nisem imela nikoli nobenih slabosti v prvih mesecih...na koncu pa...če sem se preveč najedla, pa če je še dete čudno ležalo... No, saj ni pogosto...se pa zgodi, da mi je zvečer slabo za umret in potem sploh ne mroem zaspat leže in se podložim iz vseh vogalov, da lahko kaj zadremam, da se tudi želodec pomiri. Upam, da ne boš imela teh težav pogosto. Jabolko - pošlji mi geslo...da vidim tudi tvoje maškare...pa še kakšno idejo dobim za drugo leto :-) Maja_p - obisk patronažne...ti najavijo v proodnišnici. Takrat ti ponavadi povejo kdaj bo prišla in preverijo naslov oz. preverijo, če pride kam drugam. Saj nisi edina, ki dejansko ne živiš tam, kjer si stalno prijavljena, tako da brez skrbi. Morda sem mislila še kaj...se grem sedaj pocrkljat s kapučinom...potem pa morda še preverim stanje, preden grem na pregled... Joj, kako je krasen dan punce.
|