NiLe
|
Ojlaaa ... danes imam leni dan, saj smo se dva dni stalno potepali in prav paše malo lenarit. No ja, čisto počivala ne bom, ker se bom lotila pospravljanja garderobne sobe in pa počasi bomo začeli okrasevat naše stanovanje. Tosja; ojoj, kako smolo imaš. Najbolje, da počivaš ... izgleda kot kakšna viroza, če je driska prisotna. Pazi nase. Tudi jaz imam občasne vrtoglavice, pritiska pa tam od 95/60 do 110/60. Pa velikokrat imam čisto ledene roke, se pravi, da je slaba prekrvavitev. Darja33; mene pa zanima, kako je to, če mi bolniška od komisije poteče oz. mi je potekla 12.12., vmes sem oddala za podaljšanje pri svoji os. zdravnici, ta pa je naprej dala na komisijo. Ali je lahko kaj narobe? Me veseli, da so se končno začele napovedovati Sem pa ugotovila, da vse 3x mamice (Ušra, Malamalinca in moja malenkost) pričakujamo tretje - pupiko. Tudi jaz se veselim januarskega srečanja in čveka ... to bo veselo za vse nakupe, pridne očke, ki sestavljajo posteljice, predalnike ... jaz sem ravno včeraj izvedela, da mi bo ena prijateljica posodila košek, da bom imela čez dan našo v dnevnem prostoru, ponoči pa bo spala v spalnici v svoji posteljici. Tudi tako dobijo novorojenčki občutek za dan in noč. Vse tiste, ki imate danes novoletno fešto (tudi jaz jo imam, pa ne bom šla, ker sem na bolniški in se ne želim izpostavljati, čeprav me vabijo ) - lepo se zabavajte. IMejte lep, sončen in čudovit dan!