|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
16.8.2007 13:31:44   
Anonimen
Hehe... še enkrat A4 tule...

A ste si že uredile tale nosečniški koledar na RR? Meni je namreč malo čuden, mislim, da ne deluje. Piše mi namreč, da sem v 42 tednu. user posted image user posted image  

Pa sem komaj v 7...

(odgovor članu tejč29)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
16.8.2007 13:35:24   
Anonimen
Na koledarju preveri letnicouser posted image . Verjetno si pustila leto 2007user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
16.8.2007 13:41:45   
Katja 271
A4, popravi še letnico PDP iz 2007 na 2008 pa ti bo prav kazalo user posted image user posted image

Al men se zdi, da sem mal hamlasta ratala odkar sem nosečka. Se mi non stop take stvari dogajajo kot tebi A4. Se mi zdi, da sem full površna ratala, pa koncentracija je na nuli... A je to tudi eden od nosečniških znakov, al sem samo dopusta potrebna?!

Bljahuser posted image ... danes mi je pa že celo dopoldne neki slabo. Jutri bodo šli z mano v službo krekerji. Sicer mam danes pa slive s sabo, ampak pol skoz vn hodim (upsuser posted image ) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.8.2007 13:49:25   
kekec in mojca
Ups...

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.8.2007 14:39:54   
Katja 271
kekec in mojca... hmm.... a je to mogoče ena od naših anonimnih ???
UPS....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.8.2007 16:26:14   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

kekec in mojca... hmm.... a je to mogoče ena od naših anonimnih ???
UPS....user posted image user posted image user posted image

user posted image  mislim, da NE!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 256
16.8.2007 17:22:07   
sasy20
Oj, vidim da je debata tekla o spolu...jaz nenako čutim da bo fant. Po kitajstkem je tudi fant...kaj pa bo bomo pa vidli..upam samo da bo zdravo.

Rodila bom v Ljubljanski porodnišnici....
Glede špikanja pa ste me malo pomirile...je veliko bolje če počivam tako da mislim da bom lahko zdržala do naslednjega petka ko imam pregled. Komaj čakam da vidim če je vse ok.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 257
16.8.2007 17:47:57   
kekec in mojca
user posted image user posted image  Kar bodite radovedne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.8.2007 20:39:35   
Anonimen
Ojla.
No pa še jaz malo o spolu user posted image Moj mož  vedno govori da bo punčka in sploh ne pusti da rečem da bo pa mogoče fantek, hihihi, očitno si želi očkovo punčko. No mogoče bi tudi jaz imela punčko, ampak sej veste kako je, vsak si želi parček. Ampak konec kocev, je štručka štručka in je vseeno kaj bo. Po kitajskem izračunu mi enkrat pride fantek, drugič pa punčka. A veste da sta dva ista kitajska koledarja ki pa kažeta narobe, hihihihi, eden je na www.mama.si drugi pa zdej ne vem točno kje, no in oba  naj bi bla ista, meni pa eden kaže fanta, drugi pa punčko user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa eni prijateljici je 2x uspelo po koledarju, spet drugi je pa prišlo vse kontra. Tko da jaz ne verjemem preveč v to.
Itak pa pravijo das je vse odvisno od moškega kaj bo, a je to res?!?! user posted image
Grem mal zlikat pol pa pred tv, prej sem pa itak po službi mal dremala, hihihihi...user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
17.8.2007 7:41:24   
pinka1
Dobro jutro!

Imam vprašanje. Glede na to, da sem drugič noseča, pa vsak pravi, da je vsaka nosečnost drugačna, me nekaj zanima.

Pri prvi nosečnosti so me takoj od začetka zelo bolele prsi. Zdaj pa nič. Mislim, da je to zaradi tega, ker sem dojila in imam prečiščene žleze, ker me po prvem porodu tudi pred menstruacijo niso več bolele prsi, prej so me pa vedno par dni prej.

Kaj pravite? Mamice, ki ste že rodile? Kako je pri vas?

Sicer pa komaj čakam pregled v četrtek, da vidim srček in potem mirno na dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
17.8.2007 7:41:54   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Joj, jaz imam pa eno vprašanje oz. en problemček. Ko sem ponoči vstala da sem šla lulat, sem imela na papirju pomešano z belim tokom tudi nežno roza barvo, komaj vidna. 2x je bilo isto, 2x nič. Zdej me je pa prov strah. Čeprov nimam nobenih izlivov ali karkoli, samo med belim tokom imam to pomešano in še to ne vsakič ko grem lulat, samo takrat ko je prisoten beli tok.
A mislite da je to vse v redu??

Hvala vam za pomoč user posted image

Aja, pa dobro jutro, še dobr da je petekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
17.8.2007 8:03:00   
Anonimen
Naj še povem, da se mi na hlačkah nič ne pozna...samo ko grem lulat in se obrišem. Hm, sedaj nisem imela nič.
Danes sem raje kar ostala na bolniški in bom počivala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
17.8.2007 8:16:04   
Katja 271
Vesnyca, sej po moje ni nič hudega, samo jst bi vseeno šla h ginekologu. Nobene krvavitve v času nosečnosti niso zaželjene. Tako da, ti se kar pejt pokazat. Nimaš čist kej izgubit, samo potolaži te lahko. Pa še pikico boš vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.8.2007 8:53:57   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Vesnyca, sej po moje ni nič hudega, samo jst bi vseeno šla h ginekologu. Nobene krvavitve v času nosečnosti niso zaželjene. Tako da, ti se kar pejt pokazat. Nimaš čist kej izgubit, samo potolaži te lahko. Pa še pikico boš vidla.

user posted image  tud jaz sem to naredila,
                                   čeprav je bilo samo pikica rozkano.user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 264
17.8.2007 9:00:24   
Anonimen
Majoj men se bo zmešalo. Moj ginekolog na dopustu, ginekologinja ki sem šla k njej samoplačniško je tudi na dopustu, tam mi dajo številko od ene druge ginekologinje in mi njen telefon javi da številka ni veljavnka. Ma men se bo zmešalo res. Ne vem več kaj naj nardim.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
17.8.2007 9:05:44   
Ketrin
Vesnyca, brez panike!
Tudi jaz sem imela izcedek pa je rekla G. da se to maternica čisti in dokler ni krvavo ti ni treba nikamor it.
Če te daje panika pojdi na urgenco na ginekološko in te bodo tam pregledali. Ampak meni so vsi rekli da to ni nič hudega. Rjavkast ali roza izcedek zmešan z belim tokom! Dokler ne krvaviš je vse ok.

Počivaj pa nehaj se obremenjevat in skoz na WC hodit, se boš psihično preveč namatrala.....

user posted image user posted image user posted image  Drži se!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
17.8.2007 9:07:58   
Anonimen
Dobro jutro, A4 tule.

Vesnyca, jaz se na tvojem mestu še ne bi razburjala.Pomiri se,  saj še ne gre za krvavitev. Ko sem lani imela splav, je bilo to čisto drugače, kot pri tebi - iz mene se je začelo kar vlivati.

Mogoče bi lahko šla kar v bolnico na ginekološki oddelek. Tam te bodo pregledali brez krvavitve. Povej, da je tvoja ginekologinja na dopustu in da nimaš kam za it se pokazat. Potem ti bodo povedali kako naprej.

A sta s tvojim zvečer user posted image ? Tudi zaradi tega se ti lahko to pojavlja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
17.8.2007 9:09:26   
tejč29
Vesnyca, s paniko ne boš nič rešila....vidim da si iz Ljubljane, pa menda ja bo v Ljubljani vsaj en ginekolog ki te bo pregledal...odpri telefonski imenik in kliči vse ginekološke ambulante v bližnji okolici, če pa imaš močnejšo krvavitev pa pojdi kar na urgenco - jaz sem naredila tako ko sem imela težave pa so mi takoj pomagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
17.8.2007 9:12:13   
Ketrin
Jaz imam isto izkušnjo kot A4. Ko pride do SS ni nobenega izcedka in je filing čist drugačen. Tko da brez skrbi! Vse ob OK!

Je pa tudi res, da če sta z user posted image user posted image  lahko pride do izcedka. Do tega lahko pride tudi tako po UZ. Jaz na tvojem mestu ne bi (nisem) delala prevelike panike!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
17.8.2007 9:18:16   
malamalinca
Jaz bi pa šla na tvojem mestu na urgenco se pokazat.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 270
17.8.2007 9:50:39   
Anonimen
Vesnica, saj so ti vse že odgovorile. Mislim, da se ti ni treba pretirano obremenjevati, da pa boš mirna, greš lahko na urgenco. Tam te morajo pregledati.

Pinka1, glede na to, da je to moja 3. nosečnost, sem se ravno tako ubadala s tem vprašanejm, kako to, da me prsa nič ne bolijo. In po vsej verjetnosti, bo ta tvoja teorija kar držala user posted image .  

Tosja, naredila su super seznam user posted image

Jaz pa komaj čakam ponedeljek, da se naročim za samoplačniški pregled, ker do 3.10. pa res ne bom čakala.

Imejte lep vikend in pazite nase.

(odgovor članu malamalinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
17.8.2007 9:51:49   
Anonimen
Sem se pozabila podpisati user posted image  Moram še malo počakati, da razkrijem identiteto.

Anonimna 6 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
17.8.2007 10:26:34   
Katja 271
Vesnyca, prosim, če sporočiš kaj si opravila. Stiskam pesti, da je vse OK! user posted image

Punce, zdej sem nekaj čitala na forumu o telovadbi v nosečnosti. Me zanima kako ve kaj skrbite za formo v teh prvih tednih? Jst hodim na sprehode, ampak bi rada počela še kaj več, s čimer bi si olajšala porod. Me zanima, če so trebušnjaki primerna vadba za začetek nosečnosti? Al mislite, da bi bilo bolje počakati na prvi pregled in se posvetovati z ginekologinjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
17.8.2007 10:44:41   
Ketrin
Mene tudi to zanima, kot tebe Katja271. Zdaj tudi jaz hodim na sprehode pa na morju plavam, ampak to je bolj nič kot kaj. Jaz sem razmišljala, da bi se zdele septembra vpisala na kako aerobiko al neki! Se mi zdi, da se kr mal redim, pa smo z user posted image šele dobro začeli! user posted image  Kaj boste pa ve počele? Pozna katera kakšno dobro obliko rekreacije.

Punce, lep vikend!

Vesnyca držim pesti in čimprej sporoči kaj si uredila!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
17.8.2007 10:46:18   
vebo
še ena, PDP 30.04.2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?