Anonimen
|
Malamaja, tudi jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 22 kg. Ampak to je bilo zato, ker sem bila rizično noseča in se nisem smela gibat, večino časa sem bila sama, bilo mi je dooooooooolg čas in sem - jedla. Kjerkoli, kadarkoli, karkoli. Zdaj sem sklenila, da se tega več ne grem. Tudi to, da mora biti želodec vedno malo poln, pa čeprav samo s krekerji, se ne bom šla. Prve tri mesece ne smem iti nič gor, zato si za zajtrk postrežem le z jogurtom (vedno samo ego in še to pazim, da tisti z manj kalorijami - tega sem vajena že od prej), čez dan pa se tudi trudim, da se ja ne bi ne vem koliko nabasala. Kar se tiče spola, ne bova vprašala. Prejšnjič sem, pa mi je bilo potem žal. Najprej je bilo rečeno, da bo punčka in ko sem mojemu povedala, kaj bo, je imel nos do kolen. Ne zaradi punčke, ampak ker je vedel, kaj pričakujeva. Na naslednjem pregledu pa je iz punčke ratal - fantek! Tokrat sem sklenila, da mojemu ne bom povedala, tako da je do konca pričakoval punčko. Si lahko predstavljate, kako sem ga prepričevala v H&M naj ne gleda roza stvari, ker mi (baje) sploh niso všeč? Je blo luštno, res. Samo smejala sem se. In res, ko se je najin fantek rodil, je bil šokiran. Ko je zagledal spol, je pametno izdahnil: "A ni punčka?" Jaz pa v smeh.
|