Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bom sploh še kdaj spala? 27.7.2007 15:36:40
|
|
|
|
viv_
|
Otroci so različni. Meni je prva začela spat celo noč pri 4. mesecih, druga pa šele pri 8. mesecih. Ampak, zdaj spimo. Pa kaj vas tok moti vse, če se otrok premetava po postelji. Pa naj se! A ve se zbudite v isti pozi, kot se uležete, a kako. Moja tamala je v otroški posteljici vsako jutro počez, pa noge skoz rešetke ven... Jaz sem to spanje trenirala takola: 1. zvečer spat ob isti uri in po točno določenem postopku 2. ko je enkrat v postelji, ni več vzdigovanja ven, pa če je ne vem kaj 3. dokler je jedla ponoči - v temi in tišini v naročje, pojest flašo in takoj nazaj v svojo posteljo. Ta prvo sem pa dojila - vzela k meni, podojila in takoj nazaj v posteljo. 4. pri tamali smo pri pol leta ukinili nočno hranjenje in začeli dajat ponoči samo za pit. 5. pri 7 mesecih smo ukinili pit ponoči in smo dajali samo dudo 6. 2x sva jo pustila nekej mjavkat po 15 minut, potem je pa skužila, da ne bo nič iz tega in lepo spi. 7. 200 ml ni obilna večerja za 17 mesečnika - tolk meni poje pri 8 mesecih. Pa ne v ml, ker ne pije čokolešnik po flaši, ampak lepo ta gostega poje z žlico. 8. absolutno sem proti spanju v skupni postelji. Kot prvo ni komot. Kot drugo pa - zanč je tamala ob 7 zjutri prišla k meni, jaz sem zaspala, tamala je pa odpuzala s postelje in si razbila nos. Pa srečno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?