Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 19:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz priporočam konjička, kombinacija gugalnika in poganjalca... seveda, če ga še nima. Ali tricikel s palico za upravljanjem smeri vožnje. Potem je tu še tobogan. Toliko o "večjih" igračah. Ali pa tiste sanke, o katerih je zadnič govorila Bagy. Poglej v njen album. Ful fletne.
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 19:53:59
|
|
|
|
Špela
|
Tricikel že ima, 2 plastična, kovinskega"Amerikanski" pa dobi. O konjičku semtudi jaz premišljevala, prav tako o toboganu in hiški za zunaj. Hvala Bogu sva v hiši, tako da je dovolj vrta, za take stvari. Kdaj ste pa (če ste), kupili motorček na akumulator? Verjetno je škoda garancije, da bi ga že ene 2 leti prekmalu dobil in bi potem stal.
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 20:58:51
|
|
|
|
Anja167
|
Pri malo večjih in veliko večjih je knjiga vedno najlepše darilo. Mogoče pa kakšno prvo slikanico? Je to za malega staromodno in nič kaj zanimivo?
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 23:09:31
|
|
|
|
Špela
|
Zelo lepa ideja, pravzaprav prve slikanice že ima, ampak sem pa pomislila da bi mu kupila veliko knjigo pravljic. KEr jih tako rad posluša, ko mu berem. Krasno!:bravo:
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 11.11.2004 10:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si blizu Ljubljane, v Lecrercu imajo eno fino, so vse ta glavne notri: Rdeča kapica, Sneguljčica, pa mislim da Volk in sedem kozličkov in podobne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.